29. nov, 2019

Horoskop m Tarot + Vägledning o Turnummer för hela December

Nu har jag gjort ett Horoskop för hela December månad 2019. Jag har dragit ett vägledningskort och 3 tarotkort för varje stjärntecken i horoskopet. Givetvis får ni turnummer för december också. Hoppas detta blir till glädje o nytta för er alla:

🤩❤❤❤❤🤩

 

Väduren (21/3-19/4):
Vägledning: Änglarna anser att du behöver frisk luft. Du har varit inne för mycket och din kropp och din själ behöver syre. Öppna fönstren hemma och på jobbet för att vädra och gå sedan ut själv och andas djupt. Om du bor i en stad bör du åka ut till landet snarast möjligt för att andas välbehövlig frisk luft. Ha många levande växter hemma och på jobbet, om det går, för att säkerställa en god syreförsörjning. Detta är speciellt viktigt nu i December för att få den energi och lugn som behövs i juletider.


Horoskop för December
Inledningen av den här månaden visar på att du behöver hålla balans på dina utgifter och även inom andra områden. Du kommer inte att känna dig så stressad när du upprätthåller balansen utan en större harmoni infinner sig. Du måste kanske fundera över vilka möjligheter eller val du nu kan göra och försöka hitta den gyllene medelvägen.
Fortsättningen av månaden blir avgörande av vilka val du har gjort tidigare. Om du valt rätt väg att gå så borde den här perioden inte ställa till några större hinder för dig. Men visst, en del kompromisser vill det kanske till ändå. Har du inte funnit balansen i tillvaron är det risk för att du känner dig lite utmattad nu och önskar att allt vore över. Sätt dig då en stund i lugn och ro och bara koppla bort allt som stör dig och ta djupa lugna andetag och dröm dig bort till någon vacker plats. Eller som änglarnas vägledning säger, ut i friska luften så mycket du kan.
Slutet på månaden visar på att du kan få välbehövlig hjälp av någon äldre kvinnlig släkting eller en vän som verkligen förstår dig och din situation. Det gör att du får ny energi och kan verkligen njuta av de sista veckorna av den här månaden och det här året.
Turnummer: 6-8-16-19-21-23-28


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Vädursbarn!


Oxen (20/4-20/5) :
Vägledning: Kortet vill ge dig stöd och uppmuntran i någon situation som du undrar över. Änglarna försäkrar att utgången kommer att bli lyckosam om du fortsätter att fylla situationen med kärlek och vägledda handlingar. Du är på rätt väg, fortsätt så, och se positivt på denna Decembermånad.


Horoskop för December
Inledningen av den här månaden kommer att bli helt fantastisk menar korten. Du har klart för dig vad som ska göras och du har full kontroll över hur mycket tid du behöver sätta av till vissa sysslor. Du utstrålar livsglädje och du är aktiv och utåtriktad. Allt känns lätt och du är lekfull och kreativ. Du inspirerar andra och samarbetar bra med alla. Ett drömscenario för de flesta av oss!
Fortsättningen av månaden visar på att du är harmonisk och känner dig lyckligt lottad. Du kan nu tillåta dig själv att vara generös mot andra, som inte är lika lyckligt lottade, just nu. Se bara till så att inte folk utnyttjar dig och se till att fylla på med energi också genom små stunder av ensamtid. Lyckan varar aldrig beständigt men nu är det tid att andas, le och bara njuta av livet.
Slutet på månaden, då kanske det kan dyka upp en situation som du inte var förberedd på. Det kan ha något att göra med en moralisk fråga, där du verkligen känner dig obekväm och även om du inte säger något högt så finns detta i dina tankar. Här kommer änglarnas vägledning till pass där de försäkrar dig om att utgången kommer att bli lyckosam. Så ta inte åt dig utan se förbi det problemet med kärleksfull blick så är slutet av december räddat och året fullföljt i positiv anda!
Turnummer: 5-7-10-15-16-17-27


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Oxens barn!


Tvillingarna (21/5-21/6):
Vägledning: Änglarna tycker att du behöver påminnas om att attraktionslagen kan hjälpa dig att förbättra någon situation som du funderar över. Om du klagar och oroar dig så drar du bara till dig mer av samma energi. För att dra till dig det du vill ha behöver du alltså höja dina tankar och det kan änglarna hjälpa dig med. Föreställ dig att situationen har helats och manifesterats på ett perfekt sätt. Tänk så flera ggr varje dag. Känn tacksamhet över att situationen redan är perfekt på det andliga planet, för det är första steget mot att dra till sig det verkliga resultatet. Oroa dig inte allt kommer att bli bra!


Horoskop för December
Inledningen av den här månaden kan bli ett riktigt lyft framåt för dig. Du har en del planer och möjligtvis får du hjälp från någon som är i en chefsposition eller liknande. Det är något speciellt som du vill uppnå och det finns goda tecken på att du kommer att lyckas med det du föresatt dig.
Fortsättningen av månaden kanske kan bli lite problematisk. Eventuellt kan det vara familjeangelägenheter där ni inte är helt överens. Du vill gärna att allt ska rulla på så som du själv vill ha det. Men försök att anpassa dig lite efter vad andra vill också. En kompromiss av något slag kan göra underverk för alla inblandade och du kommer trots allt att känna stor tillfredsställelse av att ha visat mer tolerans och förståelse för andras önskningar.
Slutet på månaden verkar bli en verkligt lycklig period. Mycket talar för framgång och tur inom både det materiella och i relationer med andra personer. Allt känns nu lätt och du är lekfull och kreativ. Du inspirerar andra och samarbetar bra inom alla områden.
Turnummer: 2-4-7-10-13-25-26


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Tvillingbarn!


Kräftan (22/6-22/7):
Vägledning: Du får här en påminnelse om att du har tillgång till din kraft när du är centrerad i en känsla av glädje. Be dina änglar visa dig vilka förändringar du kan göra för att föra in mera glädje i ditt och andras liv. Om du känner dig som en fånge eller ett offer så kan änglarna hjälpa dig att lätta på bördan. En positiv syn på den här månaden ger dig den frihet som du längtar efter samtidigt som dina åtaganden blir skötta. Lämpligt nu att nynna på julsånger eller annan musik du tycker om för att öka din glädje!


Horoskop för December
Inledningen på den här månaden kan ge dig kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du kan känna mer inspiration än vanligt under den här decembermånaden. Möjligen behöver du ta tag i några eventuella familjeproblem nu. Men om du bortser från alla moraliska aspekter så finner du vägen till en lösning på allra bästa sätt.
Fortsättningen av månaden kan du uppleva som lite enformig och du tycker kanske inte att du får den uppskattning som du faktiskt förtjänar. Men försök slå bort alla sådana tankar, du vet ju med dig själlv vad du uträttar och du kan känna dig stolt över dig själv. Det viktigaste är ju din egen inre känsla och du kan mycket väl strunta i andras tyck och tänk.
Slutet på månaden märker du kanse att du hade alldeles för höga förväntningar på dina relationer. Så rådet blir att du sänker dina drömmar om det perfekta slutet på det här året så slipper du att bli besviken. Du har ändå så mycket kärlek och omtanke omkring dig fast det kanske inte blir som du tänkt. Så njut av att det finns de som bryr sig om dig och se framåt med positiv inställning. Följ vägledningen du fick.
Turnummer: 3-7-10-13-14-19-32


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Kräftans barn!


Lejonet (23/7-22/8):
Vägledning: Änglarna vill att detta budskap ska nå fram till dig. De ber dig att tala lite mindre och lyssna mer! (När man är stressad blir man lätt pratsam.) Ge dina bekymmer till änglarna och lita på att de har hört dina böner. Om det verkar som om de inte svarar på dina böner så är det troligen för att du inte lyssnar på svaren. Dra dig tillbaka till ett lugnt ställe för att lyssna till dina änglar. Blunda, andas djupt ... och lyssna.


Horoskop för December
Inledningen på den här månaden kanske du inte känner dig helt på topp. Du behöver nu lite vila och avkoppling för att komma på rätt köl igen. Du kanske har åtagit dig lite väl mycket och det kanske känns lite övermäktigt just nu. Så här behöver du nog ta till dig av vägledningen som du fått här.
Fortsättningen på månaden verkar det som allt kommer att bli bättre. Möjligen gör du nu en resa över vatten, även om det kanske bara är någon dag, det kommer i så fall att rensa dina tankar och ge din kropp och själ ny energi. Nu kan du se saker som de är och det hjälper dig framåt under dessa veckor.
Slutet på december kommer att falla väl ut om det är så att du tagit dig tid till att ladda batterierna tidigare veckor. I annat fall kan det kännas lite utmanande med det som sker här. Det kan bli en del förändringar som kanske inte helt är i din smak. Men om du slår ifrån dig alla eventuella negativa tankar så kommer det att bli så mycket bättre än du först trodde. Så blunda ... andas djupt ... och lyssna!
Turnummer: 3-8-10-15-16-19-26


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Lejonets barn!


Jungfrun (23/8-22/9):
Vägledning: Du har kanske jobbat och oroat dig mycket på sista tiden och din själ ropar efter att få ha kul. Känslor av utmattning, irritation eller nedstämdhet är ytterligare tecken på att du har väntat för länge med att leka. Du behöver inte vänta tills du har en ledig stund, du kan ha kul idag. Det går inte åt mycket tid eller pengar för enkla nöjen, att vara lite lekfull en stund, att skratta tillsammans med en vän eller att se en rolig film. Att leka och ha roligt är nödvändiga delar av livet för både barn och vuxna. Dessa aktiviteter håller oss friskare och gör att vi uppnår det vi längtar efter i en snabbare takt. Att ha roligt är en del av ett balanserat liv.


Horoskop för December
Inledningen på den här månaden kan du kanske känna dig förvirrad, ledsen, arg eller osäker. Ta ansvar för det du känner och skyll inte på någon annan. Alla känslor vi har är medvetna val och går med lite viljestyrka alldeles utmärkt att byta ut till något positivt. Så du har verkligen stor nytta av att ta till dig av vägledningen du har fått här. Läs igenom den många gånger och meditera om att du verkligen har roligt och att du trots allt är lyckligt lottad.
Fortsättningen på decembermånaden kan bli en förvandlingens tid om du har tagit till dig av vägledningen här. Undvik inte att ta vissa beslut, även om andra inte har samma inställning som du är det viktigt att du följer din egen inre röst. Låt inget negativt påverka ditt sinne utan fortsätt med meditation om glädje och lek om du känner dig nere eller låst i dina val.
Slutet på månaden kan innebära ett tumultartat uppvanknande! Plötsligt kan du inse något som länge varit dolt eller okänt för dig. Men med din positiva inställning kan du se förbi eventuella överraskande inslag och istället förstå dig själv på ett helt nytt sätt. Du kanske får en aha-upplevelse om något. Du får omvärdera din syn på dig själv och du blir mera sann mot dig själv och andra.
Turnummer: 6-7-9-10-11-27-29


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Jungfruns barn!


Vågen 23/9-22/10):
Vägledning: Änglarna har sänt dig tecken den senaste tiden och vill nu hjälpa dig att förstå dem. Dessa tecken kan vara fjädrar, mynt, fjärilar, fåglar eller återkommande syner eller drömmar som får dig att tänka på änglar. De har avsiktligt gett dig dessa tecken för att visa dig att änglarna finns nära och älskar, skyddar och vägleder dig. Följ de tecken som leder dig mot ditt hjärtas önskan!


Horoskop för December
Inledningen av månaden kan innebära att du kanske har fastnat på ett eller annat sätt, men du kan ta dig ur situationen, även om det nu känns omöjligt. Framför allt har du nog fastnat i ditt eget sätt att tänka och det kan gälla en fråga om två val. Det finns andra alternativ att handla och tänka på. Våga hitta en lösning och du kan ta dig ur det mentala fängelset. Här kan du ta hjälp och styrka av vägledningen du fått här.
Fortsättningen på månaden Nu är det dags att ställa dig själv och dina tjänster till förfogande. Du har kanske en krävande uppgift framför dig men om du anstränger dig så blir du rikligt belönad. Koncentrera dig bara på resultatet, som inte bara gagnar dig själv utan många andra likaså. Här finns mycket att lära! Det kan också hända att det blir ekonomiska förändringar under den här perioden.
Slutet av decembermånaden ger dig ny kraft och energi. Här har du nu möjlighet att verkligen förankra dina planer och idéer. Du sprider glädje och energi omkring dig och du behöver nu verkligen sätta dina planer i verket. Kortet förebådar en helt ny början och det kan gälla byte av bostad, nytt jobb, födelse av ett barn eller kanske en ny kärlek kommer in i ditt liv.
Turnummer: 4-7-11-12-15-22-25


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Vågens barn!


Skorpionen (23/10-21/11):
Vägledning: Kanske har du en fråga eller fundering över en familjeangelägenhet. Det kan hända att det behövs lite helande arbete angående en familjemedlem (det gäller den första du kommer att tänka på när du läser det här.) Kortet kan också betyda att det finns ett behov av mer samvaro med familjen, kanske att ha en skön hemmakväll tillsammans eller att fira en högtid med varandra. Änglarna kommer att vägleda dig genom detta så lyssna på din inre röst och släpp alla gamla känslor.


Horoskop för December
Inledningen av månaden, här går du framåt och är lugn och centrerad. Din tillit till dina egna förmågor och företräden är stor. Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration för andra och du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse. Jämför dig bara med dig själv. Som vägledningen säger, lyssna till din inre röst!
Fortsättningen på månaden visar på att du får hjälp med något, eller själv hjälper andra, kanske genom ideellt arbete eller välgörenhet. Det verkar också som ekonomin kan få ett uppsving här. Men det gäller att inte slösa i onödan för det är gott att ha ett litet kapital för kommande utgifter.
Slutet av decembermånaden kommer med glädje och sinnesro till dig. Det ser ut som du nu är helt i balans och kan njuta av varje dag. Det finns också tecken på att någon/några i tecknet nu är gravida och glädje och kärleksfulla handlingar strålar om tecknet. Harmoni och glädje avslutar det här året.
Turnummer: 4-10-11-14-15-18-23


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Skorpionbarn!


Skytten (22/11-21/12):
Vägledning: Du behöver flera sätt att uttrycka din kreativitet på! Änglarna vägleder dig att söka efter möjligheter till det hemma och på jobbet. Du kan skriva, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om hemma. Det har ingen betydelse huruvida ditt skapande är redo att visas upp - det som räknas är att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt. Passa på nu i juletider att skapa ur din egen fantasi utan betänkligheter på vad andra ska tycka!


Horoskop för December
Inledningen av månaden kanske du känner av en del oro eller otrygghet. Det kan gälla ekonomi eller känslomässig relation. Men om du tänker efter så är du mer än du äger, och om inte ekonomin räcker till allt du vill så titta på det du redan har och var tacksam över det. Gäller det en relation så behöver du verkligen följa din inre röst och inte tveka om hur du ska handla.
Fortsättningen på december kan bjuda på en del överraskningar eller utmaningar. Nu ska du absolut inte slå ifrån dig chansen att prova något nytt. Det här kan vara din chans till ett helt nytt äventyr. Det kan även gälla att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Så våga ta stegen som erbjuds dig.
Slutet av månaden är det dags att avsluta något projekt eller liknande. Det är nu dags att börja på ny kula. Kanske är det en flytt på gång eller planering av en sådan. I vilket fall känner du dig nöjd med det du har uträttat och frid och harmoni finns runt omkring. Det kan även vara så att du får oväntad tur och lycka under den här perioden. Så njut av varje dag!
Turnummer: 1-5-7-11-22-23-29


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Skyttens barn!


Stenbocken (22/12-19/1):
Vägledning: Du kanske behöver lite hjälp just nu, med din relation till dig själv eller till andra. Nästa gång du känner dig frestad att döma dig själv eller någon annan så kan du istället be för att du eller de ska få vara lyckliga och friska. Det är ett mer positivt tillvägagångssätt som ger självförtroende och harmoni samt läker relationer. Se på dig själv och andra med änglarnas ögon, med ovillkorlig kärlek och acceptans!


Horoskop för December
Inledningen av december kanske du vill ägna lite för mycket tid till nöjen, vardagslyx och skönhet när du istället skulle behöva ta hand om dina känslomässiga behov. Du behöver kanske varva ner och vara mer ute i naturen och andas in all skönhet som finns runt omkring istället. Du har då möjlighet att finna frid och harmoni inom dig själv.
Fortsättningen på månaden kan innebära att du ställs inför något val som du tycker är svårt. Det är då viktigt att du väljer något genom att lyssna till din inre röst istället för att strunta i allt. Detta kommer att innebära förnyelse och förändring. Detta kan ge dig en a-ha upplevelse om ditt liv. Familj och arbete knyts ihop på något sätt för dig.
Slutet av månaden kan du bli väldigt känslosam. Det kan röra familjemedlemmar eller en relation. Kanske svänger ditt humör lite och du kan läsa igenom din vägledning igen för att komma i balans med dig själv och din omgivning. Tar du bara fasta på detta så slutar det här året på allra bästa sätt.
Turnummer: 5- 8-9-13-20-27-29


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Stenbockens barn!


Vattumannen (20/1-18/2):
Vägledning: Änglarna säger att du har oroat dig i onödan. Oro är en sorts bön som drar till sig sådant som du inte önskar. Släpp din oro och ge den till änglarna, för det finns verkligen inte något att oroa sig för. Faktum är att din oro kan bli en självuppfyllande profetia! Sänd bara kärleksfulla tankar och känslor till situationen så försäkrar du dig om att högsta möjliga resultat flödar till dig och genom dig utan ansträngning


Horoskop för December
Inledningen av månaden verkar det som om något helt nytt inträffar som också kommer att leda till personlig utveckling. Du bör här följa ditt hjärta och göra det du brinner för. Ha modet att vara den du verkligen är utan rädsla och utan att bry dig om vad andra tycker och tänker om det. Ha tilltro till livet och våga uppleva kommande äventyr. Men bli inte övermodig utan lyssna till ditt hjärta i det du företar dig.
Fortsättningen av december kan du kanske behöva kompensera något dåligt med något bra för att behålla jämvikten i vardagen. Du kanske inser att det är inte bara viktigt vad du gör utan även hur du genomför saker. Du kan hitta något värdefullt inom dig själv.
Slutet av månaden kanske du känner dig lite orolig eller tycker att det inte blir precis så som du hade tänkt, Du har helt enkelt haft alldeles för stora förväntningar både på dig själv och familjemedlemmar. Så bara släpp ifrån dig sådana tankar och läs igenom din vägledning för där finns svaret! och när du inser det blir slutet på året riktigt bra!
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Vattumannens barn!


Fiskarna (19/2-20/3):
Vägledning: Det här är en bekräftelse på att du gör stadiga framsteg. Ibland är du lite för hård mot dig själv när du jämför dig med andra och tycker att du borde ha kommit längre vid det här laget. Titta istället på hur långt du redan har kommit, hur mycket du har lärt dig och hur många människor du har hjälpt! Fokusera på de framsteg du gör istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt! Änglarna berömmer de framsteg du redan gjort så fortsätt framåt med glädje i din själ.


Horoskop för December
Inledningen av decembermånaden kan innebära ett möte med gamla vänner eller att någon sådan oväntat hör av sig till dig. Det kan bli ett mycket trevligt samtal där ni diskuterar gamla minnen. I övrigt känner du dig harmonisk och allt är i balans. Fastna bara inte i önskedrömmar om det som en gång var utan njut av den harmoni du känner nu.
Fortsättningen på månaden kan innebära lite firande eller någon fest, kanske en avslutningsfest. Du känner dig lycklig och tillfreds med livet. För någon kan det nu innebära födelse av ett barn, ditt eget eller någon närståendes. Njut och må bra i stunden med dina vänner och alla de du älskar.
Slutet på månaden kanske du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation. Lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser. Se din vägledning och ta fasta på de framsteg du gör trots allt är ingen perfekt. Låt glädjen sprudla i ditt inre!
Turnummer: 1-8-11-21-23-24-34


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla Fiskarnas barn!

❤Ha en helt fantastisk december och glöm inte ta hand om dig❤

           Kram