4. dec, 2019

Veckans DRAKE onsdag 4 december

Här kommer veckans Draktarot med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

Kanske kan det här vara en tid av oro och bekymmer för många. Oftast gäller det materiella ting, såsom att man oroar sig för hur pengarna ska räcka till och allt känns som en riktig utmaning. Det kan också innebära en känslomässig otrygghet tillsammans med en viss person. Eller helt enkelt att det känns som man inte har energi nog till att orka med det som ändå måste göras.


Detta är nog inte så ovanligt när vi nu närmar oss juletiden. Men egentligen hänger allt ihop med din egen inställning till vad som komma skall. Inte behöver du köpa dyra julklappar, eller göra allting perfekt, varför ska du? när ekonomin är skral. Det värsta är om du tänker som så "vad ska andra tycka om jag bara ger en billig sak eller inte pyntar tillräckligt mycket"? Gör dig av med sådana tankar, vad andra tycker är inte ditt problem utan deras. Använd din ekonomi på ett förnuftigt sätt och även om något inte kostar så mycket så kan glädjen bli precis lika stor. Det viktigaste är att du känner inom dig att du gjort ett bra val utifrån dina förutsättningar.


Om det är känslomässiga bekymmer den här perioden så är det dags att du gör ett riktigt val. Visst kan det vara obehagligt med förändringar men är du inte trygg och stabil i ditt förhållande så är det meningslöst att fortsätta utan åtgärder. Ta en lång promenad och rensa dina tankar, sätt dig sen i lugn och ro och dröm dig bort till en plats du känner dig trygg och glad i. Stanna kvar med bilden för dina ögon och låt tankarna bara komma och gå utan att försöka påverka dem. Förhoppningsvis känner du dig sedan säker på hur du vill ha det i fortsättningen.


Om du känner dig orkeslös och tömd på energi, trots du inte är sjuk, så är det hög tid att fylla på förrådet. Gör som beskrivs ovan med att drömma dig bort och tänk dig att på den platsen du är på nu fyller dig med ny energi. Du bör innan du avslutar din meditation tänka dig att du skapar en bubbla av vitt ljus runt hela din kropp för att energin ska stanna kvar och ingen negativ energi ska kunna nå in till dig. Börja gärna varje dag med denna övning.

 

❤Ha en fin vecka i frid och harmoni❤
          Kram