18. dec, 2019

Veckans DRAKE onsdag 18 december

Här kommer veckans Drake som denna gång är en Skymningsdrake, med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?                 När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Kanske inte så konstigt att detta kort dyker upp nu, veckan före jul. Många känner kanske nu extra stress och misströstan om att hinna färdigt med allt som ska göras och man känner att man inte orkar med allt.


Försök nu att lugna ner dig och inte tänka så mycket framåt på det som komma skall. Gör en lista på det absolut nödvändigaste du behöver göra och ta det sedan ett i taget utan att tänka på annat du skulle egentligen gjort. När du gjort det allra nödvändigaste så får du se om du har ork eller hinner med de små detaljerna, annars så kan de faktiskt kvitta. Julen är till för gemenskap och umgänge och inte behöver allt vara perfekt för att uppnå detta.


Det är såå viktigt att du sätter dig själv i första hand för inte blir glädjen större av att du stressar extra för att hinna med allt. Vi är bara människor med fel och brister, väl värda att älskas ändå.

 

❤Drakarna önskar er alla en harmonisk och glädjerik jul❤
                     Kram