26. dec, 2019

Veckans DRAKE torsdag 26 december

Ja, lätt att bli vilse i dessa dagar så drakens onsdag blev nu torsdag istället 🙃 Men här kommer veckans Drake som har följande budskap:

 

"Jag är Uroboros, Draken av odödlighet. Jag biter i min egen svans och inom mig återvänder allting till sig själv. Jag är den eviga förändringen som förblir densamma.                                       Den som strävar efter förändring får lösa min gåta. Jag vill påminna dig om att Himmel och Helvete inte är i krig utan snarare kompletterar varandra."

❤❤❤❤❤❤

Nu kan det inträffa händelser i livet som kommer oväntat och plötsligt och som till synes är ödesbestämda. När det här kortet dyker upp, kan man vänta sig en förändring som vanligtvis leder till att saker blir bättre, men inte alltid!


I bästa fall kan det dyka upp oväntade möjligheter till positiva förändringar. Du kanske kan ha tur med pengar på olika sätt eller att du får skörda frukten av något du tidigare sått. Du är nu redo för att ta emot denna framgång. Karma och tidigare liv kan bli viktiga för dig nu. Det kan också vara så att du får ett genombrott med något viktigt.


Detta är ett ödeskort som står för någon form av förändring. Det kommer alltid ljus efter mörker och vise versa. Kortet varnar för att klamra sej fast vid det förgångna då det hindrar dig från att ta emot de positiva energierna för framtiden. Så släpp all gammal negativitet och se framåt med hopp och glädje inom dig,


❤Ha ett strålande gott slut på det här året❤
            Kram