5. jan, 2020

Horoskop med Tarotkort o Turnummer V-2

Här kommer veckans och årets första Horoskop för perioden 6 januari - 12 januari:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Verkar som det blir en lugn och harmonisk vecka utan några större störningar. Den här perioden kan du vara lite extra känslosam, tveka inte att visa dina känslor öppet. Visst kan de finnas de som inte tycker samma som du, men det är i så fall deras problem och inte ditt. Att visa dina känslor utåt gör dig vacker! De flesta kommer ändå att uppskatta och förstå dig. Lita på dina känslor och lev i harmoni med dem och låt ingen hindra dig från att känna fullt ut.
Jobb: På jobbet verkar allt vara positivt just nu och det finns ingenting att oroa sig över där.
Kärlek: Det kan kanske dyka upp ett litet moln i relationen, men inget som behöver betyda något om du handlar utifrån ditt sunda förnuft och inte osäkra farhågor.
Ekonomi: Det finns en liten möjlighet till att förbättra ekonomin nu, men det är inga stora förändringar ännu.
Turnummer: 3-5-9-12-18-27-33


Oxen (20/4-20/5) :
Korten vill mena på att du nu kan ha chans till något nytt och spännande. Vad detta kan innebära står väl skrivet i stjärnorna. Kanske är det en resa på gång eller planering av en sådan. I vilket fall är det nu en bra tid att hålla igång kroppen. Dagliga aktiviteter som tex med träning promenader, dans eller sång ökar din fysiska och mentala status. Bara att se framåt med positiv nyfikenhet.
Jobb: Allt verkar bra på jobbet nu. Har du eget företag kan det få ett uppsving nu och försäljningen ökar.
Kärlek: Är du singel så är det kanske nu dags att du träffar en ny kärlek eller någon som du får ett starkt vänskapsförhållande med.
Ekonomi: Det kanske finns en möjlighet till investering i något nu som senare kommer visa sig vara lönsamt.
Turnummer: 1-2-3-14-17-25-35


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kanske ställer lite för höga förväntningar på dina relationer och dina rädslor går därmed i uppfyllelse? Du kan vara rädd att bli sviken och besviken. Ta ansvar för det du känner och skyll inte på någon annan. Alla känslor vi har är medvetna val. Låt inte dina ”lägre” känslor och drifter styra dig. Lär dig av erfarenheten och inse att sådana här motgångar är en del av livets läxa. Ta dig igenom dina känslor och släng dem åt sidan för nya äventyr.
Jobb:  Det finns en möjlighet till att du kan nå framgång på jobbet. Var observant och lyhörd så du inte försitter chansen.
Kärlek: Kanske har det gått slentrian i relationen, dags att göra något åt det eller är det dags att bryta upp? Valet är ditt.
Ekonomi: Se upp så inte någon lurar dig på pengar nu. Se till att ha skrivna papper på allt som har med ekonomin att göra.
Turnummer: 2-12-17-18-26-27-34


Kräftan (22/6-22/7):
Är du kanske inne i en period där vardagen känns trist och enformig? Låt inte tiden bara gå i denna tunga energi, du kan själv ta dig ur den med hjälp av positiva meditationer, där du ser det du vill uppnå och verkligen tar in den känsla som detta uppnådda mål skulle ge dig. För att dra till sig bättre saker måste allt negativt ut ur sinnet först. Nynna gärna på en melodi du tycker om för att lätta upp ditt sinne.
Jobb: På jobbet verkar dock allt gå bra trots allt och du kan göra framsteg där.
Kärlek: Är du singel så finns nu chansen att du träffar någon som leder till ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi verkar räcka till det nödvändigaste och med lite självbehärskning kan du lyckas lägga undan lite pengar.
Turnummer: 1-12-13-19-21-26-34


Lejonet (23/7-22/8):
En inre frid kanske råder men inse att den är en gåva. Försvara den men var medveten om att den inte varar beständigt. Nu behöver du nog ta dig tid för djup avslappning. Du är i ett bra läge att undersöka ditt förflutna, nuet och framtiden. Skriv ner dina insikter. Du har förmåga att vara diplomatisk och objektiv. Goda kompromisser och försoning är viktiga begrepp nu. Val och beslut sker naturligt och känns bra. Du kan lugnt lita på ditt eget omdöme och intuition.
Jobb: Om du söker jobb nu bör du vara på det klara med vad det är du vill arbeta med. Annars finns risk att andra försöker styra dig i en riktning som du egentligen inte vill.
Kärlek: Är du i en relation vill korten säga att ni har en framtid tillsammans så smid planer.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så ser det ut som att det kommer lösa sig snart.
Turnummer: 4-5-6-9-23-27-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det bli en tid av ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Korten står även för nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Det kan också vara en tid för begynnande kreativitet samt att vara i harmoni med din omgivning. Allt talar för en period av lycka och överflöd. Så det är bara att öppna upp armarna och ta emot allt som kommer till dig framöver.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: Det finns en viss risk för att det uppstår en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 3-9-15-19-27-34-35


Vågen 23/9-22/10):
Trygghet kan nu vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Detta kan innebära säkra tillgångar eller vidfasthållandet vid en gåva eller ett arv. En varning kan dock vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger. Korten kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Kan också betyda stabilitet i ekonomiska transaktioner och kontrakt.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack eller en bonus.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni börjar göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men det kan ta ännu en tid.
Turnummer: 3-11-15-26-27-28-29


Skorpionen (23/10-21/11):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Kan vara en tung period på jobbet den här veckan, men det blir bättre sedan.
Kärlek: Du kan nu träffa på en smart man, men han har en skarp tunga och han kan vara svår att ha att göra med.
Ekonomi: Du kanske står vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi, fatta eget beslut och låt inte andra blanda sig i hur du gör.
Turnummer: 5-9-15-17-22-26-34


Skytten (22/11-21/12):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser
Kärlek: Du kommer kanske plötsligt att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig även om det tar lite tid.
Turnummer: 3-4-7-13-14-24-26


Stenbocken (22/12-19/1):
Du är kanske i en inlärningsperiod av något slag, som kommer att ge dig bättre förutsättningar för framtiden. Det kan gälla något jobbrelaterat eller inom en hobby som du senare kan utveckla till något inkomstgivande. Det kan finnas tecken till att du kanske är lite för petig med detaljer och inte direkt ser helheten i vad du kan åstadkomma. Känner du dig osäker på om du är på rätt väg så kan meditation ge dig en större insikt och se allt i ett annat ljus.
Jobb: En känsla av stagnation och hjälplöshet kan nu infinna sig, du tycker att inget händer.
Kärlek: Kanske en lite jobbig tid inom förhållandet nu. Men ta det lugnt och gå varsamt fram.
Ekonomi: Det kan hända att du gör en investering som blir en källa till inkomst.
Turnummer: 1-16-17-24-25-27-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Om du nyss sökt jobb, finns det nog en chans att du kommer att få det.
Kärlek: Om du är singel kan du komma att träffa någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Orolig för din ekonomi? sätt dig ner och gå igenom alla inkomster och utgifter och gör upp en hållbar budget så kommer allt kännas så mycket bättre.
Turnummer: 2-4-6-7-17-32-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kanske du måste beväpna dig med lite tålamod. Kanske har allt inte gått enligt planerna just nu, men ta det hela med ro. Allt måste inte falla på plats direkt, bättre att blicka framåt och ta det efterhand som det kommer. Slappna av och ta hand om dig själv lite istället. du ställer kanske för stora krav på dig själv. Att ha lugn och sinnesro ger både dig själv och din omgivning så mycket mer än att allt det materiella är perfekt.
Jobb: Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga ingredienser på ditt arbete just nu.
Kärlek: Just nu kanske kärleken får finnas lite i bakgrunden, det är så mycket annat som pockar på din uppmärksamhet.
Ekonomi: Lite sunt förnuft eller att vänta på större klarhet innan du fattar några beslut är det bästa för tillfället.
Turnummer: 5-6-7-12-29-30-34

 

❤Ha en fin vecka i positiv anda❤

          Kram