8. jan, 2020

Veckans Drake onsdag 8 januari

Här kommer veckans Drake som är en GryningsDrake med följande budskap:

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Är du nu inne i en period av känslomässig obalans? Kanske något du ångrar att du gjort, eller inte gjort. Du kanske känner dig besviken för att du inte uppnått dina målsättningar eller relationen inte blivit som du tänkt.


Då är det dags att ta en djupdykning ner i ditt innersta och skaka fram allt som gnager inom dig. Var inte rädd för det som visar sig och försök inte fly undan. Granska istället, som om du såg det utifrån med någon annans ögon, allt som samlats inom dig. När du granskar dina känslor på det här sättet är det lättare att förstå anledningen till att allt blivit som det är nu. Du har då också lättare att acceptera din situation och inse att du inte ska gräva ner dig i detta utan släpp ut allt och börja tackla eventuella problem direkt. Allt som händer är trots allt ett led i din livsläxa, du får erfarenhet och förståelse för livets gång.


Kanske upptäcker du att du själv haft för stora förväntningar i det som nu tynger dig och inser att du behöver trappa ner på dessa och leva här och nu varje dag, ta tillvara på små stunder som förgyller din dag och se framåt utan ånger eller skuld. Läs och lär av Gryningsdrakens inledning här ovan, ditt nya liv kan börja nu!


❤Ha en perfekt och välbalanserad vecka❤
             Kram