12. jan, 2020

Horoskop med Tarotkort o Turnummer V-3

Här kommer Horoskopet för perioden 13 januari - 19 januari

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

Väduren (21/3-19/4):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig.
Kärlek: Är du orolig för något i ditt förhållande bör du inte tiga still. Tala ut om det som stör dig för oftast är det inte så allvarligt som man kanske först tror.
Ekonomi: Snart kan du komma i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. För en del blir nu en efterlängtad resa äntligen av.
Jobb: Du får stöd från dina arbetskamrater och du uppnår dina mål på jobbet. Söker du arbete finns nu möjligheter att få ett.
Kärlek: Har det varit problem i relationen kan det vara dags för lite egentid och verkligen tänka igenom vad du egentligen vill.
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Om du upplever en känsla av fångenskap så är den inte äkta. Korten indikerar att flera av dina känslor härrör från bekymmer som inte finns i verkligheten. Kanske är det så att du fokuserar för mycket på materiella saker just nu. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du troligen längtar efter är inre frid.
Jobb: På jobbet kan förändringar äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Du och din partner kanske kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er. Däremot kan konflikten mycket väl ha sin grund i svartsjuka.
Ekonomi: Kanske är det problem med ekonomin nu, tålamod är viktig - det gäller att stå ut. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24Kräftan (22/6-22/7):
Händelser i ditt liv går nu in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända. Intellekt och kreativitet styr dagen så ta till dig otraditionella synpunkter. Ta dig tid till att överväga val noggrant. Det kan uppstå en oväntad situation eller konflikt och var där extremt noga med att inte ta ett impulsivt beslut.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet på jobbet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kanske kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi: Ligg lågt nu med alla onödiga inköp risk att få oväntade utgifter.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

Lejonet (23/7-22/8):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd eller tröst.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du visar dig värdig dennes stöd.
Kärlek: Du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Vad det gäller ekonomin bör du använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det här kan bli en framgångsrik tid. Dina nuvarande arbetsuppgifter kommer att gå bra. Du kan bli befordrad eller erbjuden en högre lön. Dina talanger och kunskaper kommer att bli belönade för dig och andra. Acceptera möjligheterna som erbjuds dig och ha tillit till att du kommer att lyckas. Någon med förträffligt affärsmannaskap som är bra med pengar kan erbjuda utmärkta råd.
Jobb: Ditt arbete kan innebära både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar.
Kärlek: Något kan hända som gör att du ser på relationen med nya ögon.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Även om du nu kan vara inne i en jobbig situation där allting känns enformigt och tråkigt, kanske är du krasslig och trött, så visar korten på att det här är en tillfällig känsla och att allting kommer att ordna sig till det bästa. Vila och ett försök till att tänka positivt är ordinationen.
Jobb: Kanske har du fastnat i en mental negativ tankegång vad det gäller ditt jobb. Du tycker att det inte finns någon lösning, men öppna ögonen och se dig omkring lösningen finns närmare än du tror.
Kärlek: Gå inte omkring och känn dig otillräcklig vad det gäller ditt partnerskap. Ingenting löser sig av sig självt, så börja kommunicera ärligt o uppriktigt med varandra så finner ni den rätta motivationen igen.
Ekonomi: Ansträngd ekonomi kan vi alla ha ibland, men inget blir bättre av att låtsas att inga problem finns. Gå igenom din budget och försök hitta lösningar, för det går att göra en hel del förändringar till det bättre.
Turnummer: 5-7-14-15-16-17-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
I början av veckan behöver du nog försöka ägna tid till dig själv. Lite återhämtning med promenader i friska luften gör dig gott. Det kan senare dyka upp en stor utmaning där du behöver dina krafter. Har du möjlighet så be andra om hjälp i den här situationen. Korten menar i alla fall att utgången blir positiv och fridfull.
Jobb: Du kan få stöd från dina arbetskamrater att uppnå dina mål på jobbet. Om du söker jobb, har du nu chans att få det. Om du upplever problem just nu, betyder korten att dina problem snart kommer att lösa sig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. För dig i relation kan du nu få det intresse från din partner som du söker.
Ekonomi: Du behöver kanske be någon om hjälp för att komma tillrätta med din ekonomi, då kommer dina ekonomiska problem att lösa sig.
Turnummer: 6-8-14-24-27-32-35

 

Skytten (22/11-21/12): 

Ibland behöver man tänka på att uppskatta det man har och inte bara ta allting för givet. Ta en stund då och då till att tänka igenom på vad du just nu har och vad som skulle hända om du förlorade det. Allting verkar komma lätt till dig nu så risk för att man kan bli lite för bekväm i tillvaron. Det finns ingenting att oroa sig över i nuläget, enligt korten, så gläds över det du har.
Jobb: På jobbet ser allt bra ut även om det kan finnas lite meningsskiljaktigheter så finns det inget att oroa sig över. Allt löser sig till det bästa.
Kärlek: Kärleken upplever en bra period rent allmänt. Om det finns någon konflikt i er relation så måste det till en kraftansträngning nu för att klara ut problemen. Tala ut med varandra nu.
Ekonomi: Glöm inte se över din ekonomi, nu borde dina ekonomiska mål kunna uppnås om du bara ser till att ha kontroll över budgeten.
Turnummer: 3-12-14-17-22-23-27

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Funderar du ibland på något som hänt tidigare i ditt liv och som du ångrar på något sätt, är det nu dags att släppa detta fullt ut. Inget är mer frustrerande än att gå och våndas över sådant som ändå inte går att ändra. Släpp allt och nya positiva händelser kommer att dyka upp på din väg. Tur och lycka samt frid och harmoni kommer att infinna sig när du slängt av dig det som tynger dig säger korten. Tro på dig sälv!
Jobb: Har dina förväntningar på jobbet inte infriats, så finns det nu stora möjligheter till att uppnå dina mål. Du måste bara tro på dig själv att det går.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Ekonomin verkar nu kunna förbättras. Du kan nu känna dig glad och unna dig något vackert för pengarna.
Turnummer: 3-4-10-14-22-32-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kanske är en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Men dessa drömmar kan vara en flykt ifrån verkligheten och att blunda för den går inte an. Korten visar att trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Men då får du inte isolera dig i dina drömmar utan omfamna dig själv och själva livet här och nu!
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Det kanske har varit en tid av problem, och nu väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket och speciellt om egen envishet har varit roten till problemen.
Ekonomi: Din ekonomi blir bättre, men det går inte så fort precis. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-14-17-19-28-29-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Den materiella standarden är faktiskt inte det viktigaste i ditt liv om du bara tänker efter. Egen personlig utveckling och en känslomässig balans i tillvaron är det som ger dig så mycket mer. Det kan nu dyka upp en extra inkomst av något slag och då finns det ett bra tillfälle att istället för att köpa prylar satsa på till exempel en liten resa, gärna över vatten, som kan ge dig en inre tillfredsställelse.
Jobb: Du gör små framsteg på jobbet i din strävan mot en bättre position. Glöm inte att ha roligt tillsammans med arbetskamraterna som piggar upp tillvaron.
Kärlek: Kanske är det lite obalans i er relation just nu och du är inte riktigt säker på var du har din partner. Ingen mening med att gå och oroa sig, det är bättre att ta tag i situationen och försöka reda ut var ni har varandra. Allt blir bättre så.
Ekonomi: Din ekonomi är ganska trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 4-11-13-18-26-27-34

 

❤Ha en givande och positiv vecka❤

          Kram