15. jan, 2020

Veckans Drake onsdag 15 januari

Här kommer veckans Drake som är Kampens Drake med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

Kan hända att det blir en lite utmaningar under den kommande veckan. Men Draken här visar att du har en inre styrka och mod som du kan behöva ta fram nu för att klara eventuella motgångar. Kanske får du lite problem med ekonomin eller jobbet men om du bara lägger ner tid på att hitta lösningar så kan du ta dig igenom den här perioden som en riktig vinnare.


Du bör också se upp med hälsan nu och verkligen ta hand om dig själv i första hand och ta den tid du behöver för återhämtning. Du har en inre krigare som kommer att ge dig framgång trots olika typer av motstånd under den här tiden. Som Drakens inledning beskriver så är det upp till dig själv hur du hanterar kommande situationer för att få ett bra resultat. Du kan mer än du tror!!

 

❤Ha en strålande vecka❤
          Kram