20. jan, 2020

Horoskop med Tarotkort o Turnummer V-4

Här kommer Horoskopet för perioden 20 januari - 26 januari 

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
En riktig turvecka antyder korten att det kan bli. Det kan gälla vad som helst egentligen. Tur i spel, i kärlek, i vardagliga händelser osv. Men vad det än gäller så känner du dig tacksam för att turen var med dig just då. Det finns en hel del möjligheter framför dig som du inte ser just nu. Så ha tilltro till att dina drömmar och förhoppningar kommer att besannas så småningom.
Jobb: Det kan nu bli av att du äntligen får den där löneförhöjningen som du förtjänar. Är du arbetslös har du nu chansen att hitta det jobb som passar just dig.
Kärlek: Något kan inträffa som gör framtiden stabilare för dig och din partner.
Ekonomi: Om du bara har haft bra kontroll över din ekonomi så kan du vänta dig en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 1-3-4-8-20-27-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Det kan nu vara dags att fatta ett viktigt beslut i en fråga du funderat över. Kanske har du någon idé som det nu är tid att förverkliga. Det blir en vecka blandat av allvar och glädjen över gemenskap med familj och vänner. Ta lite egen tid i dina funderingar och följ dina innersta önskningar.
Jobb: Ibland känns det som du behöver kämpa i ditt arbete och att allt inte är som du önskar. Men du har respekt från dina kollegor och du lyckas med dina föresatser. Om du är arbetslös, kan du nu få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kan komma att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Det kan bli lite problem i kärlekslivet och att du behöver använda intellektet för att argumentera. Men det verkar inte vara så allvarligt och du känner lättnad när allt faller på plats.
Ekonomi: Vänta dig ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Detta kan göra så att din ekonomi framöver kommer att bli betydligt bättre.
Turnummer: 3-11-17-23-27-28-29

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Utmaningar är till för att klaras av. Du har den kraft som behövs för att ta dig igenom de utmaningar som du ställs inför. Har du svårt att veta vad som krävs är det nu läge för meditation, där kan du finna svaret inom dig själv. Du kan då få den energi som behövs för att agera i en viss situation. Det kan t.ex. gälla nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Detta ser ut att bli framgångsrikt.
Jobb: På ditt jobb kan du nu känna dig stressad, eller otillfredsställd. Kanske är det dags för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Ibland kan korten stå för ny inspiration, ny energi och nya tag.
Kärlek: Korten kan stå för en ny passionerad relation, men kan också stå för födelsen av ett barn.
Ekonomi: Ekonomiska problem är något som gör dig orolig men lösningar finns bara du ser dem. Den som nu startar ett nytt projekt kommer det att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-8-11-15-21-33-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du känner dig kanske lite otålig den här veckan. Något viktigt är på gång nu och du måste agera nu. Det kan vara så att du kommer att ha ett viktigt samtal och dina förväntningar är stora. Korten tyder på en lyckosam utgång av detta. Korten kan också stå för en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: På jobbet kan du få en nära gemenskap med en kollega. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Den här veckan kan du möta någon som du redan känner och tycker om. I relationer kan det bli ovanligt mycket skriftlig kommunikation.
Ekonomi: Dina ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu. Du kanske måste be någon som du litar på om hjälp.
Turnummer: 1-4-20-27-28-31-33Lejonet (23/7-22/8):
Barn kan komma att påverka dig den här veckan. Relationer med barn blir extra givande och du känner stor glädje tillsammans med dessa. Kanske gäller detta dina egna barn eller att du kanske får ta hand om, eller träffa, någon annans barn. Kan också gälla födelsen av ett barn. Det blir även trevliga stunder tillsammans med familj eller vänner. Så gläds över en "barnslig" vecka.
Jobb: Känner du att det är alldeles för jobbigt på ditt arbete, så är det dags att försöka få lite ledigt. Eller försök förhandla dig till arbetsuppgifter som bättre passar dig just nu.
Kärlek: En ny passionerad relation kan dyka upp när som helst. Så är du singel kan du förvänta dig en spännande tid.
Ekonomi: Kanske är det nu som de saknade pengarna dyker upp. Det finns en möjliget att någon betalar en gammal skuld till dig eller att du får oväntade pengar.
Turnummer: 4-6-8-11-14-26-29

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg! Det kan verka som en utmaning men det är en som du faktiskt är redo för. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom och låt dig inte hindras utav någon. Det här kan gälla en kreativ arbetsuppgift som passar dig mycket bra. Tro bara på dig själv. du kan om du vill!
Jobb: Kanske har du inte så stort intresse för jobbet du har nu, då kanske det är dags att söka nya arbetsuppgifter eller ett helt nytt arbete eller eget företag.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Det kan vara en tid för eftertanke om hur du vill ha det framöver. Tala ut med partnern så ni vet var ni har varandra.
Ekonomi: Ekonomin borde vara på uppgång nu, så det finns kanske lite över för att kosta på dig lite extra.
Turnummer: 5-11-14-18-24-27-29

 

Vågen 23/9-22/10):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Korten kommer som ett tecken till dig att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Jobb: Dina förväntningar om något inom jobbet har kanske inte infriats och du känner dig lite åsidosatt. Var inte rädd för att säga vad du tycker och hur du känner dig för att få till ett bättre förhållande.
Kärlek: Har du problem i din relation för tillfället och väntar på att allt ska lugna ner sig, så ta dig nu tid att noga tänka igenom hur du vill ha det i framtiden.
Ekonomi: Ekonomin verkar vara stabil just nu och det finns möjligheter att spara en slant.
Turnummer: 5-7-9-26-28-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet. Ja, saker verkar gå så som du hoppats så njut av livet här och nu.
Jobb: Det verkar som du får ny energi på jobbet. Kanske blir det ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Vinsterna kan bli ganska stora; du tjänar pengar och du kan även hjälpa andra. Du kommer även att ha tillräckligt med pengar för att kunna betala dina skulder.
Turnummer: 5-7-9-10-11-12-27

 

Skytten (22/11-21/12):
Det är viktigt att dina beslut som du tar nu, är ärliga och rättvisa för alla inblandade. Tveka inte att rådfråga en tredje part om nödvändigt men säg din mening med säkerhet så det inte finns utrymme för missförstånd. Uppträd balanserat och sakligt så är det lättare för dig att få med dig andra i dina planer.
Jobb: Är du i ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Lite trögt i kärlekslivet nu kanske, men allt har sina upp och nedgångar. Huvudsaken är att ni vet var ni har varandra så kommer er förtrolighet tillbaka.
Ekonomi: Du blundar väl inte för din ekonomi? det gör inte saken bättre. Se till att ha koll på utgifterna och sköt räkningar i tid så kommer allt kännas annorlunda.
Turnummer: 3-5-9-20-21-22-25

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: På jobbet känns det kanske lite osäkert. Du vet inte hur situationen blir för dig framöver. Men ingen mening att oroa sig, allt kommer att lösa sig hur det än blir.
Kärlek: Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Har du haft mycket problem med ekonomin och förväntar dig en katastrof. Lösningar finns om du bara tar tag i situationen för ingenting löser sig av sig självt.
Turnummer: 1-4-8-15-18-21-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
En glädjerik vecka säger korten. Kanske är det dags för en nystart av något slag? Det kan till exempel vara dags för ett bostadsköp eller en resa på gång. Inte omöjligt att det gäller något kontrakt eller avtal. Om du står i valet och kvalet inför något erbjudande säger korten att det nu är en positiv tid att säga Ja!
Jobb: Du bör kanske vara lite extra noggrann på jobbet just nu. Det kan vara så att någon håller ett vakande öga på dig och det är inte omöjligt att du då kommer att nå det mål som du har kämpat för.
Kärlek: Om någon just nu visar ett intresse för dig bör du kanske ta det lite med ro och ta reda på mer om personen innan du fattar något beslut. I relationer ser det riktigt bra ut med kärleken.
Ekonomi: För en del så kanske ekonomin just nu är under granskning men verkar bli en positiv utgång. Andra har en väl balanserad ekonomi och har nu möjlighet att uppnå sina mål.
Turnummer: 3-4-12-17-18-21-28

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Om du är singel kan det vara så att du ställer för höga krav på en ev. partner. Tänk inte så mycket på hur personen ska vara för att tillmötesgå dina krav, utan känn in med hjärtat hur du påverkas av personen så har du alla chanser att hitta rätt.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske lite ur balans, men med sunt förnuft så bör du klara av att hålla inkomster och utgifter under kontroll.
Turnummer: 3-8-17-20-25-26-35

 

❤Ha en stimulerande och trevlig vecka❤

          Kram