22. jan, 2020

Kraftdjur mm Onsdag 22 januari

Nu har Drakarna fått dra sig tillbaka och istället kommer det att handla om våra kraftdjur eller orakeldjur på onsdagar framöver.

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är det oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


RÅDJUR


Har du någon gång varit i närkontakt med en rådjurshona och sett in i dess ögon, så har du säkert känt den milda, kärleksfulla energin strömma genom din kropp. Hon har sitt tredje öga öppet och är uppmärksam på din energi som hon vill ska vibrera av kärlek till dig själv, livet, familj och naturen.


Träffar du på en rådjurshane så vill han dessutom ge dig en energi av styrka, tro på dig själv och din intuition och följa den rätta livsvägen.


Rådjuren ber dig att se efter och hjälpa dem som är svagare än du och komma ihåg att vi alla är ett, och genom att hjälpa andra, gynnar du din egen andliga tillväxt och i slutänden också planetens!


Rådjurskortet vill påminna dig om att lita på att Universum ser efter och stödjer dig till att tro på din egen djupaste intuition och att verkligen följa denna guidning. Rådjur tillför dig ett meddelande om balans och jämnvikt, för du är guidad att använda dina psykiska förmågor medan du bibehåller din värdighet och gudomliga storslagenhet.


Ha en underbar vecka
  Kram