25. jan, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort från Ärkeänglarna

 

❤❤❤❤❤❤

 

Andlig förståelse !

 

Raziel säger:
"Din andliga förståelse höjer sig till en annan nivå när du öppnar upp till att se livet på ett nytt sätt. Ha ett öppet sinne, och slå bort begränsande tankar och illusioner. Var uppmärksam på tecken - information som kommer till dig mer än tre gånger. Var också uppmärksam på geometriska former och symboler i dina fysiska och psykiska syner. Var beredd på att din ökade medvetenhet kan ändra hur du ser på dina relationer och karriärmål. Jag kommer att guida dig genom dessa förändringar så att ditt liv speglar dina innersta önskningar."


Som trollkarlen och alkemisten från Ärkeänglarnas rike hjälper Raziel oss att förstå idéer som trotsar normal logik. Han utvidgar och utmanar vardagliga tankar på ett sätt som i slutänden kommer att ha läkande effekt.

Om du längtar efter djup andlig förståelse, be Raziel komma till dig i dina drömmar. Du kan då få göra en "själsresa" med honom till klassrum där han hjälper dig att avslöja sanningar och hemligheter. När du vaknar så kanske du inte fullt ut kommer ihåg eller förstår det Raziel lärt dig, trots det finns den här vetskapen för alltid inbäddad i ditt undermedvetna, där den kommer att guida dig igenom varje dag framöver.

 

❤ Ha en förtrollande helg ❤

         Kram