1. feb, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort med övning till det så viktiga Kronchakrat:

 

❤❤❤❤❤❤

 

KRONCHAKRAT

 

"Var uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner."

 

Genom det här kortet vill änglarna be dig att lita på och följa upp de idéer som du nyligen har fått. De är svaren på det du har sökt i din nuvarande situation. Du vet redan nu sanningen och det bästa sättet att gå tillväga. Lita på denna vägledning och handla på ett lämpligt sätt. När du hedrar dina idéer svarar Universum med att skicka ytterligare stöd till dina hälsosamma förändringar i livet.


Det här kortet är också ett meddelande om att du ska rena kronenergicentret, det chakra som styr din förmåga att länka till Universums kollektiva visdom.


Ditt kronchakra kan blockeras om du avfärdar din inre vägledning som, önsketänkande eller allmän kunskap. Kom ihåg att geniala idéer började med dagdrömmar som utvecklades till underbara intentioner.

Övning:
Ärkeängel Uriel (vars namn betyder "han som är gudomligt ljus" , är den gudomliga visdomens och kunskapens ängel. Sitt lugnt och stilla och säg:


"Ärkeängel Uriel kom till mig nu för att rensa och balansera mitt kronchakra. Jag ber dig hjälpa mig att stärka min tro på och tillit till idéer som kommer till mig. Hjälp mig att förverkliga mina gudomligt vägledda idéer."

 

❤Ha en upplyftande och idérik vecka❤
           Kram