2. feb, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-6

Här kommer Horoskopet för perioden 3 februari - 9 februari:

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske kan veckan innebära någon form av besvikelse som drar ner ditt goda humör. Men det bör inte vara allvarligare än att någon i din omgivning får dig på andra tankar. Att försöka hitta något positivt i varje situation gör att det hela inte känns så allvarligt som man först tyckte.
Jobb: Du kanske inte känner dig helt på topp just nu och jobbet känns tyngre än vanligt. Men det finns en person i din närhet som du kan vända dig till för att få stöd och hjälp.
Kärlek: Du kanske måste jobba lite med din självkänsla just nu om det är så att du tar åt dig för mycket av lite kritik eller feltolkar ord från din vän.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så ser det nu ut som att det kan lösa sig på ett positivt sätt.
Turnummer: 2-3-5-12-13-23-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
En riktigt fin vecka förutspår korten. Det verkar som du lyckats med de uppgifter eller situationer som du nu har fullbordat. Men det gäller att inte luta sig bekvämt tillbaka och tycka att nu behöver jag inte göra mer. Ta dig en stund att gå ut i naturen så ofta du kan för att hålla igång kropp och själ.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi: Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer: 12-16-18-21-27-28-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kan komma att möta en situation genom nyheter eller meddelanden som enligt dig inte är moralisk. Även om du inte uttrycker din åsikt så tänker du nog att det här inte är riktigt rätt. Men var först säker på att du uppfattar situationen på rätt sätt då har du förmågan att hitta kreativa lösningar på det hela.
Jobb: På jobbet finns flera möjligheter, och det är endast din fantasi som kan sätta begränsningar. Det är också möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Nu kanske du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig. Hos en del kan det nu finnas bröllopsplaner.
Ekonomi: Pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt om du inte ser över din ekonomi.
Turnummer: 2-6-11-12-15-27-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Kan vara så att en önskan du haft en längre tid nu går i uppfyllelse! Det inger dig en känsla av lycka och förhoppningar. Detta kan innebära ett barns födelse, en graviditet eller något som du önskat för att kunna påbörja en förändring i din situation.
Jobb: På jobbet är stämningen riktigt bra. För en del kan det här innebära början på ett nytt arbete.
Kärlek: För singelpersonen kan det nu betyda att du kommer att träffa någon på en fest. För en del kan det nu bli fråga om bröllop eller planering av sådant.
Ekonomi: Har du uppfyllt dina ekonomiska mål är det nu tid för lite firande, släppa alla bekymmer och bara ha det trevligt.
Turnummer: 1-4-6-7-21-25-28

 

Lejonet (23/7-22/8):
En tid har du kanske känt det som att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men ta det bara lugnt du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare. Tänk bara positivt att allt kommer att bli bättre och att din situation inte varar för evigt.
Jobb: På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt. Men även här kommer snart förbättringar och du får tillbaka din glädje igen.
Kärlek: Om du har en partner kan tiden nu vara inne att göra en resa tillsammans. Någon ny kärlek verkar inte sannolikt för singelpersoner just nu.
Ekonomi: Efter en tid av ekonomiska problem, inser du nu att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp. . Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 2-3-7-20-21-24-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kanske du önskar att det skulle hända lite saker! Men ibland är det bättre att avvakta än att kasta sig in i något helt impulsivt annars kanske det kostar mer än det smakar. För en del är det nu kanske dags att avsluta något med någon form av firande.
Jobb: Du har stor potential till att nå framgång inom ditt arbete. Du och dina kollegor arbetar tillsammans i en grupp och atmosfären är väldigt bra den här veckan.
Kärlek: Du som är singel kan nu möta någon på en fest. Om du har en partner kan det vara planering av en resa eller till och med bröllop.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig. Det kan vara dags för lite firande och släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 6-16-19-20-23-24-29

 

Vågen 23/9-22/10):
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig.
Jobb: Du tar kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare det du vill. Du kanske har svårt att göra ditt val men det är viktigt för dig att hitta en lösning till att komma vidare nu.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: En stor förändring kan komma att äga rum som är spännande. Även om du inte riktigt vet hur din ekonomi kommer att se ut om några månader eller år, vet du att du är på rätt väg. Låt inte andra blanda sig i din ekonomi.
Turnummer: 1-8-16-18-21-27-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att". I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb: Du kan nu få ny inspiration på ditt arbete och dina prestationer ger dig framgång.
Kärlek: Har du en partner kan det nu vara så att ni gör upp några resplaner eller kanske det väntas tillökning inom kort. För singelpersonen kan en ny passion flamma upp.
Ekonomi: Någon kanske satsar på ett nytt projekt som så småningom ger avkastning. Ekonomiska problem bör nu kunna lösa sig.
Turnummer: 3-5-12-15-20-24-28

 

Skytten (22/11-21/12):
Om du haft en lite jobbig period med sömnlösa nätter eller oro, kan nu helt nya möjligheter dyka upp. Det kan vara ett oväntat möte med någon som du känner mycket starkt för. Eller kan vara den som du har ett förtroligt samtal med som gör att din oro skingras och du kan se förbi eventuella svårigheter. Allt verkar lätta och du känner hur glädjen återvänder.
Jobb: Nu finns alla möjligheter för dig att känna större glädje i ditt arbete. Kanske du får en extra nära relation till en arbetskollega.
Kärlek: Det kan vara så att du nu träffar på en person som du attraheras väldigt mycket av. Möjligheten finns att det kan utvecklas till en romantisk relation.
Ekonomi: Om din ekonomi varit hopplöst i botten ett tag, kan det nu bli så att du får hjälp med att ordna upp allt till det bättre.
Turnummer: 4-7-8-12-23-29-30

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Stress och hårt arbete tar på krafterna. Om du känt av detta så bör du nu ta en andhämtningspaus. Rensa hjärnan och få ro i kroppen, så kan det bli så att du nu får en helt ny insikt om hur du kan förbättra din materiella standard utan att jobba för mycket. Dags för en ny investering kanske som kommer att ge utdelning framöver.
Jobb: Finns det möjlighet så ta några dagars ledighet nu och ladda batterierna. Kanske dyker det upp ett nytt erbjudande på jobbet.
Kärlek: Nu kanske du träffar någon som du utvecklar en djup relation med. Det kan vara kärlek eller en djup varaktig vänskap som du vårdar ömt.
Ekonomi: Pengar kan vara på väg. Möjligtvis gör du en investering i något som ger dig god utdelning i framtiden. Kanske aktier, fastighet eller annat.
Turnummer: 2-3-4-10-25-27-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu kan det bli en tid av överväldigande lycka och framtidshopp. Men för att nå dit finns det kanske någon situation som behöver ses över med förlåtelse för att du ska kunna få den här befriande känslan. Så försök se på ditt eventuella problem med nya infallsvinklar och hitta orsaken.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du nu komma att få en ny idé som ger dig hopp om framtiden. Har du jobb så flyter allt på bra med vänliga kollegor.
Kärlek: Är du singel kan du komma att möta någon på en fest ganska snart. För par kanske man får jobba lite med sitt förhållande men med ditt goda intellekt och intuition löser allt sig till det bästa.
Ekonomi: Har du behövt ta till lite ovanliga lösningar för att få bukt med ekonomin, finns nu möjligheten att du kommer i mål och du kan fira.
Turnummer: 1-14-23-26-27-30-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kan det vara tid för lite kompromissande i någon situation. Det kan vara planer för framtiden eller planerandet av någon resa eller annat. Möjligtvis lägger du lite för mycket argumenterande på detaljer, men det går att lösa om du släpper fokuset på små ting och istället ser helheten i situationen.
Jobb: Du som trivs med ditt arbete kan nu göra små framsteg där. I annat fall kanske det är dags att se över möjligheterna till ett annat jobb.
Kärlek: Du och din partner kan nu planera för framtiden. Relationen verkar vara stabil och blir långvarig om ni inte låter er påverkas av små detaljer.
Ekonomi: Lite framgång på det ekonomiska området kan vara på gång nu. Långsiktigt blir ekonomin allt bättre.
Turnummer: 3-4-5-14-21-27-29

 

❤ Ha en fin och harmonisk vecka ❤

           Kram