9. feb, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-7

Här kommer horoskopet för perioden 10 febr - 16 febr.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Det är dags att omvärdera din situation därför att du för närvarande missar chansen. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt har. "Lätt att gå vilse i sin egen lilla värld".
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner
Kärlek: Det är kanske stillestånd som äger rum i kärlekslivet just nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar uppfyllas. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 2-7-8-9-15-16-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Turen är verkligen på tecknets sida nu.
Jobb: På jobbet kan du uppleva motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det. Du tar kontrollen över situationen och segrar.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så att hålla balansen mellan inkomster och utgifter bör prioriteras högst.
Turnummer: 3-8-13-22-28-29-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det här är en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 1-2-3-7-16-23-24

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du är kanske för fokuserad på vad du inte har. Hjälp finns nära, men din pessimism hindrar dig från att känna igen den. Det är dags att ompröva dina tankar, orden du använder och dina föreställningar kring pengar. Sluta att klaga och acceptera all hjälp som erbjuds. Lyckligtvis kommer saker och ting att förbättras och dina obehagliga känslor är bara tillfälliga.
Jobb: Du har stor potential och gör framgångar men problemet är kanske att du inte tar någonting på stort allvar.
Kärlek: I kärleksrelationer får du tillbaka lika mycket som du ger.
Ekonomi: Din ekonomi bör fungera tillfredsställande så länge du inte gör impulsiva inköp.
Turnummer: 2-4-17-23-24-25-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Har du en problematisk situation i ditt liv nu? Du kan definitivt hantera den för du är mycket starkare än du tror. Du behöver dock beväpna dig med en hel del tålamod och inte driva på alltför hårt. Ta ett lite mjukare och vänligare sätt att hantera situationen, det vinner du på i längden. Tro på din förmåga att klara av detta så kommer du känna dig starkare. Se på utmaningen som en möjlighet!
Jobb: Är det en viss irritation på jobbet så är det där du ska visa din styrka genom vänlighet kommer du långt.
Kärlek: Är du singel så finns det nu goda chanser till att träffa någon intressant person.
Ekonomi: På det ekonomiska området har du nu goda chanser att nå förbättringar.
Turnummer: 10-11-15-21-26-29-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier för framtiden. Omfamna din unika och stilblandande tro eller inställning istället för att följa strömmen. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor. Detta "tionde" återgäldas flerdubbelt av universum till dig!
Jobb: På ditt jobb är du kanske stressad och orolig. Försök koppla ifrån din oro, meditera i lugn och ro och finn din inre frid så får du bättre kontroll över dina känslor på jobbet.
Kärlek: Vänta dig inte att något speciellt skall hända i ditt kärleksliv. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Det finns nu chans till att dina ekonomiska mål uppfylls och allt löser sig.
Turnummer: 5-7-16-23-25-26-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Just nu kan du drömma en hel del. Några av dessa drömmar kan vara viktiga för dig att komma ihåg för att du ska gå rätt väg framöver. Det kan också vara så att en ny person eller en känslomässig situation kommer in i ditt liv. Det kan vara början på en vänskap eller romans. En nuvarande relation kan gå in i en ny fas. Din intuition och psykiska förmågor kan också öka under denna tid.
Jobb: Det kan dyka upp en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan leda till jobb.
Kärlek: I din relation får du lika mycket som du ger.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin nu så är det kanske dags att ta hjälp av någon kunnig person.
Turnummer: 1-7-16-17-19-21-28

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du behöver inte stanna i din nuvarande situation om du är olycklig. Även om du kan känna att det inte finns någon väg ut, titta igen! Det finns massor av möjligheter att frigöra dig från den här situationen på ett hälsosamt och harmoniskt sätt. Först måste du dock känna dig mer trygg i dina kunskaper. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu.
Jobb: Korten kan betyda att du är smart, objektiv, vaken och kylig oavsett om du är arbetslös eller jobbar eller att du kommer i kontakt med någon myndighet.
Kärlek: Du kanske får ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: En person, troligtvis en kvinna, kan ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer: 2-4-8-10-14-28-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Det kan nu vara en ny period i ditt liv som är på ingång. Kanske är det så att du nu ser vissa saker på ett helt nytt sätt. Du ska nu verkligen lita på din intuition och även lyssna på andras synpunkter för att kunna få en helhetsbild över det som du strävar mot. De tider av oro eller oförmåga att komma framåt lämnar du nu bakom dig och du kommer att se ditt mål och få framgång på vägen dit. Eventuellt kan det bli en resa inom kort.
Jobb: Du trivs med jobbet, är omtyckt och får möjlighet att träffa nya människor.
Kärlek: Det kan hända att någon har blivit kär i dig eller kan du befinna dig i början av en förälskelse.
Ekonomi: Ha koll på ekonomin så att allt stämmer överens med din budget.
Turnummer: 7-8-13-22-24-33-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det kanske en period då du känner oro och tvivel över något. Kanske vet du inte hur du ska hantera en viss situation eller person eftersom du inte vet om det är ärligt menat. Möjligtvis vill du fly från något och tycker att gräset verkar grönare på andra sidan. Men var väldigt uppmärksam i så fall, för det mest troliga är att du kommer att känna dig lurad. Kanske tar du en risk eller chans som kan lyckas.
Jobb: På jobbet kan känslan av att det inte är något roligt eller spännande som händer.
Kärlek: I relationen kan det hända att ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv. Se därför upp så du inte överskrider din budget.
Turnummer: 3-6-10-11-27-30-31

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du väntaar kanske otåligt på ett beslut av något slag och känner stor förväntan inför det. Du har ditt mål i sikte och ser det närma sig snabbt. Fysisk aktivitet eller resor är betydelsefulla nu. Var öppen och håll dig kvar i ditt center så går allt bra och alla eventuella missförstånd reds ut. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill. Tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse. Det positiva är erfarenheten du får.
Kärlek: I kärlekslivet kan det finnas rivaler som menar allvar och som använder olika knep för att förstöra för dig. Håll dig lugn och ta reda på fakta, allt kan vara ett missförstånd.
Ekonomi: Det ser ut som att du nu hanterar din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer: 3-4-6-12-14-20-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu är tiden inne för att bryta med alla eventuella negativa mönster. En känsla av tomhet har kanske infunnit sig och det finns risk för självömkan. Förvandla din smärta och sorg till kärlek och förståelse om du kan. Du är kanske besviken men se tiden an då situationen kommer kännas allt lättare. Nu kan du behöva ta beslut om att gå vidare och lämna något bakom dig. Beslutet gör att ditt liv blir bättre på sikt.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek: Du kan tvingas slåss för din partner eller kommer på kant med någon i din omgivning.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kanske du upplever framgångar.
Turnummer: 2-10-12-15-18-22-27

❤ Ha en fin vecka ❤

        Kram