12. feb, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 12 februari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.


FJÄRIL


"Var redo att förändras med visdom"


Fjärilar härstammar från Orion, konstellationen av visdom och de är fem-dimensionella insekter. De är änglarnas budbärare och deras aura består av ÄrkeängelKoder som hjälper dig att ansluta till dessa varelser av ljus. Om en fjäril fladdrar nära dig kan det tyda på att den bär på ett meddelande eller vill påminna dig om hur älskad du är. En del av deras uppdrag är att tillföra glädje.


Fjärilar genomgår en otrolig förvandling från ägg till larv till kokong till Fjäril innan de kan veckla ut sina vingar och flyga. Deras huvudsakliga själssyfte är att visa att förändringar är möjligt och så är även massiv andlig tillväxt. Deras arbetsuppgifter är att pollinera, dock till en mindre grad än bin.


Budskap: När du ser fjärilskortet blir du rådd till en djupgående förändring. Du är nu redo att komma ut ur din kokong. Gör dig ingen brådska, du behöver en tid av lugn och avkoppling innan du breder ut dina vingar. Använd den här tiden till att granska ditt liv för att hjälpa dig i ditt beslut om vad du vill förändra, och kom ihåg att processen är oundviklig. Du kommer att förändras till en helt ny andlig person.
Du kommer se världen genom förväntansfulla ögon och göra allt med en ny glädje och lätthet. Stanna i harmoni och frid. Kom ihåg att du är ett älskat barn från Universum och att fantastiska möjligheter är tillgängliga för dig. Du kommer att vara skyddad och guidad medan du utforskar allt det nya.
Du är ett sändebud för änglarna och bär på änglaljus i dina energifält. Människor kommer att se eller känna av din inre skönhet och reagera med kärlek och glädje.


Som Kraftdjur: De som har fjäril som kraftdjur sägs ha en lätthet i själen och en förmåga att se allt det vackra i livet, eller så är det dessa egenskaper som kraftdjuret ska hjälpa oss att utveckla. Den finns där också för att hjälpa dig till helande från olika sjukdomar som Immunsystemet, sköldkörtel, binjurar och hypofysen, ångest och depression. Be din fjäril om hjälp vid helandet.


Drömmar: Drömmar om fjärilar tyder oftast på någon form av andlighet eller känsla av något större. Kanske handlar det om saker som är svåra att förklara men som man ändå haft på känn, eller sådant som hänt som kanske verkat för bra för att vara sant. De vill också uppmana dig till att se på livet med nyfikenhet och glädje genom att vara kreativ i din vardag med tex. att dansa, måla, skapa något och inte fundera så mycket.

❤Ha en upplyftande vecka❤
       Kram