19. feb, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 19 februari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


DELFIN
"Lev i nuet med glädje"


Delfiner kommer ursprungligen från Lakumay, den upphöjda aspekten av Sirius, och bär med sig nycklar och koder från den högfrekventa tiden på Atlantis. Deras uppgift är att med lätthet och glädje överföra dessa till haven så att vem som än simmar där kan ta del av dem.


Trots att de var högt utvecklade, kan vissa från Atlantis som höll i den heliga kristallteknologin, vilken drev den kontinenten, ha orsakat dess undergång. De fick möjligheten att få upprättelse genom att inta delfinkroppar för att säkert kunna förvara teknologin, men de fick inte använda den. För att vaka över dem intog några Änglar från Atlantis delfinkroppar. All denna karma upphörde 2012.


Nu är alla Delfiner underbara healers. De höjer frekvensen hos människor så att vi kan återställa vår egen gudomliga, hälsosamma livsväg. De överför också den heliga gyllene strålen, på en nio-dimensionell frekvens, för att upplysa vatten med högre kärlek, och lära ut om eko lokalisering.


Betydelsen av Delfiner är sådan att en armé av hajar, valar, rockor och sköldpaddor skyddar den heliga informationen som de bär på.
Visdomen från det här Delfinkortet är att påminna dig om att du är en speciell, högt utvecklad varelse. Genom hela din långa själsresa har du kanske inte varit felfri. Det har ingen, men det är historia nu. Du är nu en ljusbärare som bär på de heliga nycklar och koder från det här, och andra, Universum. Dansa och lek. Gör det du vill för att känna glädje i ditt hjärta. Din uppgift är att lysa upp och vara älskvärd och full av glädje när du sprider din visdom. Ta emot och överför den heliga gyllene strålen och du kommer automatiskt att hela andra.
Kom också ihåg att ingen är felfri så håll ditt hjärta öppet med förståelse och förlåtelse.


Som Kraftdjur ger Delfinen dig detta: människor söker sig till dig för att få råd och för att ha någon att prata med. Du blir väldigt empatisk och får en otroligt fin medkänsla. En perfekt lyssnare och kommunikatör. Du är medial, intuitiv och telepatisk, med både djur och människor. Man kan även säga att du som har delfin som kraftdjur inte alltid är allvarlig och skämtar gärna om saker, du gör hellre vissa samtal eller liknande till lek.


Drömmar om Delfiner: vill tala om att något kanske inte är som det ska i ditt liv. Du uppmanas till att göra förändringar och ta bort allt som tynger eller håller dig tillbaka för att känna frihet och glädje igen.


❤Ha en fantastisk vecka i glädje och lek❤
          Kram