29. feb, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort med vägledning från änglarna:

❤❤❤❤❤❤

 

ENERGIARBETE

 

"Ibland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svarar positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter."

 

Med det här kortet vill änglarna säga att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot en behandling som är inriktad på helande energier.


Det kan också vara så att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra. Om du har utbildning inom detta område eller har blivit vägledd att söka sådan utbildning så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.


Andra betydelser som kortet kan ha: Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar ** Att du är väldigt känslig för energier så du bör se till att rena dig själv regelbundet från de energier du kan ha dragit till dig. ** Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av skyddande vitt och lila ljus.

 

❤Ha en fin helg fylld med positiva energier❤
             Kram