8. mar, 2020

Horoskop m Budskap o Turnummer V-11

Här kommer horoskopet för perioden 9 mars - 15 mars:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

Väduren (21/3-19/4):
"Det fördolda i dig bör nu komma upp till ytan så du kan betrakta det utifrån och inse att detta är något du kan släppa helt och hållet nu."


Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation. Lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser.
Jobb - Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt. Det kan också innebära att man inte riktigt har fullt intresse för sitt jobb.
Kärlek - Något kanske kommer i vägen i en kärleksrelation kanske någon har synpunkter på din relation som du inte håller med om. Det kan också vara så att du inte har det rätta intressen för en viss person.
Ekonomi - Antingen väntar du på ett beslut om pengar eller upplever att pengar inte kommer in så lätt som det var tänkt.
Turnummer: 4-5-16-17-21-23-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
"Du är en person som kan känna dig hemma och bekväm med dig själv var du än befinner dig."


Du försöker kanske att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv och känner dig obeslutsam. Vänta då till dess att förvirringen släpper. Ibland har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb - Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Men det är bara att öppna ögonen och se dig om eftersom de finns närmare än du tror
Kärlek - Just nu kanske du känner dig blockerad eller utanför i en viss relation och känner att allt är helt omöjligt. Men bara ta det lugnt och fundera inte så mycket på detta så kommer allt att lösa sig ganska snart.
Ekonomi - Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök se allt från en ny synvinkel och ta itu med det som du vet behöver göras.
Turnummer: 2-3-19-29-31-33-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
"Ett sant firande kommer från din inre glädje, så vänta inte på någon inbjudan till fest utan sjung och dansa o släpp fram glädjen inom dig."


Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket.
Jobb - Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek - På kärleksfronten känns det som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi - Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 6-9-11-15-18-24-25

 

Kräftan (22/6-22/7):
"Det finns så mycket kärlek tillgänglig för dig så våga släpp in den istället för att kämpa emot med aggression."


Någon situation kräver kontinuerligt arbete. Det är värt att lägga in fullt engagemang på den här situationen. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill först och var beredd på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb - Du befinner dig i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Om du är i en relation så kan du och din partner göra upp framtidsplaner nu. Den som ännu inte hittat sin livskamrat känner sig nu redo att påbörja något nytt.
Ekonomi - Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 8-9-10-19-27-30-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
"Släpp taget om gamla orosmoment eller förluster. Något större väntar på dig det finns nya dimensioner att upptäcka."


Du har kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du möter gamla rädslor om misslyckande. Du löser problem rörande familjen. Du funderar på vad som håller dig tillbaka och gör dig ofri. Du börjar studera eller lär själv ut något. Ja, det finns mycket att fundera och lösa i veckan men allt ser ut att sluta positivt.
Jobb- Kanske kan det bli tal om lite moraliska frågor på jobbet och du känner inte acceptans av dina kollegor. Eller kan det vara så att du vägleder andra.
Kärlek - Det kan vara tal om bröllop den här veckan. Ditt eget, någon släkting eller vän som antingen planerar för eller har bestämt sig för bröllop.
Ekonomi - Du behöver se över din ekonomi och planera långsiktigt nu.
Turnummer: 5-6-14-17-27-34-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
"Var öppen och släpp ut den kreativitet som finns inom dig."


Just nu kanske du upplever en övergångsperiod i ditt liv. Lite stillhet och ensamhet kan vara vad du behöver för tillfället. Du kompletterar eller avslutar något från det förflutna. Du avslutar relationer som inte längre känns viktiga för dig. Din kreativitet kan ta sig uttryck i att du lär ut något till andra.
Jobb- Just nu kanske du tänker över din jobbsituation och om det här är det du verkligen vill. En dragning till litteratur, författarskap eller någon form av undersökande verksamhet kanske hägrar nu.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så spänn av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomin: Även ekonomin ser ut som den brukar. Inga större förändringar där just nu.
Turnummer: 9-10-11-23-25-27-29

 

Vågen 23/9-22/10):
"Om du lever för fullt i nuet och delar med dig av din glädje över det du älskar i livet så visar du äkta medkänsla och äkta kärlek."


Veckan ser ut att gå din väg fullt ut. Allt du gör nu kommer att ge dig belöningar längre fram. Det kan vara någon hobby eller ett speciellt arbete som du håller på med. Så lägg in högsta växeln på det här stora intresset nu när du verkligen har flytet med dig.
Jobb- Du känner dig trygg i ditt jobb och har sinne för det vackra i livet. Inte fel att unna sig något extra för att förgylla vardagen. Är du arbetslös så går den här veckan trots allt ihop bättre än du själv trodde.
Kärlek - Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi - Din ekonomi är stabil. Du kan nu njuta av din nyvunna ekonomiska självständighet.
Turnummer: 11-14-17-25-26-30-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
"Var rädd om dina verkliga vänner. Där finns ingen tvingande kontakt, inga behov och ingen önskan att förändra den andra."


Här kan det bli tal om en ny början av något slag. Förbered dig på att något nytt kommer in i ditt liv. Det kan vara början till en utbildning, studier eller start av ny verksamhet. Försök att inte tappa balansen och jämvikten trots allt det nya.
Jobb - Kanske är det dags för att invigas i ett nytt yrke, och du kanske då kan känna att du får lite betalt i jämförelse med andra.
Kärlek - En känsla kan infinna sig att du inte känner din partner så väl som du borde. Ta i så fall tag i saken och tala ut med motparten. Att tiga still är helt förkastligt.
Ekonomi - Veckan ger inga löften om några stora inkomster utan det blir att hålla hårt i slantarna du har ännu en tid innan små steg av bättre tider kommer.
Turnummer: 1-13-18-22-26-27-33

 

Skytten (22/11-21/12):
"Var medveten om att du genomgår flera perioder av pånyttfödelse under livets gång så var öppen och känn in hur din personlighet och ditt sinne förändras efter hand."


En situation kan verka hopplös just nu men den innehåller sin egen lösning, det gäller bara att hitta den. Du behöver stanna upp, hämta andan, tänka igenom saker och skaffa dig ett helhetsperspektiv på något. Försök att se på allt med nya ögon och var öppen för okonventionella lösningar så hittar du rätt svar.
Jobb - Du tar en längre semester, kanske sjukskriver du dig eller är långtidsarbetslös. Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Det är återhämtning som gäller nu.
Kärlek- Verkar vara en period med lite konflikter på kärleksfronten. Men detta är övergående och inget att gräva ner sig för. Desto större känns det när ni återförenas igen.
Ekonomi - Kan kännas en aning jobbigt med ekonomin just nu. Men för den skull går det inte att skjuta problemet framför sig, då blir lasset så tungt till slut att man aldrig orkar med att ta tag i det hela.
Turnummer: 2-4-6-19-28-29-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
"Transformation kommer till dig när det är dags. Då blir du upplyst och det du undrat över blir uppenbart."


Du har nu det som krävs för att uppfylla dina drömmar. Du behöver, och vill, använda din tankeförmåga och din skapande förmåga till något. Inspirationen kommer lätt till dig nu så tveka inte att påbörja något du länge drömt om. Du är redo att möta ditt nya liv!
Jobb - Du är duktig och skicklig och det finns inget som håller dig tillbaka från att göra framsteg. Allt talar för framgång i jobbet!
Kärlek - Om du nu möter en person som du känner ett starkt intresse för eftersom den har en tilldragande personlighet, så se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Ekonomi - Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 7-13-14-18-22-26-27

 

Vattumannen (20/1-18/2):
"Nu är det dags att du visar vem du verkligen är och inte gömmer dig bakom en mask!"


Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse. Jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek - I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi - På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 3-10-13-20-22-25-30

 

Fiskarna (19/2-20/3):
"Släpp ut det du har inom dig, isolera inte dina känslor, våga tala ut och känn hur du får ro i ditt sinne."


Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk.
Jobb - Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek - Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Du börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi - Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer: 1-8-12-13-17-27-29

❤Ha en helt fantastisk vecka❤

         Kram