11. mar, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 11 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


SKÖLDPADDA


"Var glad och ha förtroende"


OM Sköldpaddor = Dessa högt utvecklade varelser kom ner till Jorden från ett annat universum genom den uppstigna aspekten till Jupiter, känd som Jumbay, planeten för lycka och överflöd.

Sköldpaddor utstrålar dessa kvaliteter i sina energifält. Liksom alla kräldjur bibehåller de sina ursprungliga gudomliga livsvägar från Källan.
Deras själsuppdrag är att hjälpa till att höja och upprätthålla Frekvensen i våra hav och främja framgång och högre medvetande hos mänskligheten. De litar på att jorden tar hand om deras ägg och att havet uppfostrar deras ungar så att tillräckligt många av deras avkommor överlever.


Deras hårda skal skyddar ett otroligt känsligt inre. De utgör en del av Delfinernas skyddande armé genom att höja frekvensen på vattnet omkring dem för att skapa en ogenomtränglig vägg av ljus. Då kan lägre enheter inte komma åt informationen som sköldpaddor har fått i förtroende.
Sköldpaddor vill dra vår uppmärksamhet till det viktiga att hålla vattnet rent och offrar ofta sig själva medan de gör så.

 

BUDSKAP= Det här kortet menar att du ibland kanske skapar en sköld omkring dig för att skydda dina innersta känslor. Detta hindrar också det positiva från att komma in. Så riv ner den här skölden och ersätt den med ljus omkring dig istället. Genom sköldpaddans intoning på Jumbay och fokus på rikt medvetande kan du kalla in kärlek, lycka, glädje och alla möjliga goda saker, men var säker på att visualisera att andra och hela planeten får ta emot denna ström av gåvor tillsammans med dig.

Lita på att Universum älskar dig och att allt kommer att arbeta för det högsta bästa. Det rika och generösa Universum är redo att ge dig välstånd, så värdesätt den du verkligen är. 


Som KRAFTDJUR: Hjälper den dig att ta det lugnt och ta ett steg i taget. Bättre att skynda långsamt med fokus framåt. Vill att du ska lyssna mer till ditt inre och vara öppen och ärlig, inte gömma dig bakom ett skal. Visa dig så som du verkligen är! Du kan känna ett inre lugn med vetskap om vad som varit och vad som ska komma och låter allt ha sin tid.


I DRÖMMEN: Kanske vill den visa på att du gömmer dig bakom ett skal, du behöver öppna upp dig och visa dina innersta känslor öppet, då lättar tyngden du eventuellt bär på. Det kan också betyda att du bör ta dig tid med något. Stressa inte eller hoppa över något led för att slutföra det. Bli inte otålig för att du ska uppnå ditt mål. Sköldpaddan påminner dig att det är inte alltid den snabbaste, bästa, eller den största som vinner loppet.

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
         Kram