18. mar, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 18 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


GET
"Agera från din inre visdom"


OM= Getter som ursprungligen kommer från Orion, den uppstigna konstellationen av upplysning, är mycket intelligenta djur. De blir ofta missförstådda fastän när de känner sig uppskattade är de väldigt givmilda, lojala och omtänksamma. De älskar att vara fria och vandra omkring och sprida gyllene ljus och visdom vart de än går. De balanserar denna önskan om utrymme och oberoende genom att njuta av hjordens kamratskap.


Dessa speciella djur har alla ett stort mått av balans. De älskar att klättra i bergen och stå på klippor och toppar och blicka ut över världen som de ser från ett högre perspektiv. När du ser en Get som står på en höjd försöker den kanske länka sig till Orion för inspiration, för deras själsuppdrag är att lätta upp vibrationen på vår planet.
  Deras livsuppdrag är att rensa upp oönskad vegetation och skräp.


BUDSKAP= När du ser det här kortet är ditt budskap att vara fri och självständig vad det gäller vård av en kärleksfull, omtänksam familj eller gemenskap. Om du känner dig missförstådd så kom ihåg att du bär med dig ljus och visdom i din aura som inte alltid uppfattas.


Gör alla simpla uppgifter som kommer i din väg på ett älskvärt sätt. för det här är en del av livet på Jorden. Du är inviterad till att se på omständigheterna i ditt liv och utmanande situationer från ett högre perspektiv. Det kommer att ge dig stor frid och upptäcka och aktivera dina inre egenskaper av kärlek, lojalitet och omtänksamhet. När du kan göra detta så kommer din grundläggande Visdom att skina igenom. Du kommer då att bli erkänd av alla runt omkring dig.


Känn in vem du själv är, och andra kommer att dras till din energi.


Som KRAFTDJUR=  Den hjälper dig med att nå nya höjder och förstå naturen. Geten ger dig styrka och säkerhet samt pushar dig till att utforska ställen eller områden som du trodde var omöjliga för dig att nå.


I DRÖMMEN= Om du ser en vit get på ett högt berg kan du hoppas på framgång i din ekonomi eller i övrigt positiva händelser, om den är svart så kan det istället bli problem. Drömmer du om en Get med killing så kan det betyda att någon kommer att värna och ta hand om dig.


❤Ha en fin vecka och ta hand om dig själv och varandra❤
                Kram