21. mar, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

FAMILJ


Änglarna säger:


"Den här situationen kan grunda sig på en känslomässig upplevelse för dig, där en familjemedlem (eller fler) var inblandad, vi kan hjälpa dig att förstå och läka detta. Föreställ dig i hjärta och sinne hur du omger denna person, dig själv och upplevelsen med ett lugnande blått ljus och många änglar. Var öppen för de gåvor som situationen kan föra med sig och tillåt dig själv att känna frid."

Det här kortet visar på att det kanske finns en situation som har med en familjeangelägenhet att göra. Det kan hända att det behövs lite helande arbete angående någon familjemedlem (det gäller den första du kommer att tänka på när du läser det här).


Det här kortet kan också peka på att det finns ett behov av mer samvaro med familjen, kanske att ha en skön hemmakväll tillsammans eller fira en högtid med varandra. Du kan också behöva släppa ett oönskat mönster genom att förlåta en eller flera familjemedlemmar (inklusive dig själv) Änglarna vägleder dig genom detta.


** Just nu i dessa oroliga tider är det extra viktigt att ha koll på sin familj och låta allt eventuellt groll eller misstroende flyga iväg. Viktigt ta hand om varandra nu **

 

❤Ha en underbar helg var du än är och vad du än gör❤
                       Kram