22. mar, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-13

Här kommer Horoskopet för perioden 23 - 29 mars.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Korten säger Resor över havet, en viktig resa eller en metaforisk resa över problemens hav. Hur det nu är med det så verkar det bli en ordentlig övergång till något bättre nu. Du gör små framsteg och det blir en tid av glädje och trevlig samvaro med familj och vänner även om det i dessa oroliga tider inte blir så mycket direktkontakt så håller ni kontakten. Du känner att andra bryr sig om dig och det känns gott i själen. Och om ca 1 år kan ditt liv vara i en helt annan situation än nu, så se framåt med glädje.
Jobb: Även om du tycker att det inte händer så mycket på jobbet så är du omtyckt och allt går framåt, om än inte så fort.
Kärlek: Har det varit problem i relationen bör nu detta ha stabiliserats och ert förhållande har stärkts. Den som är singel har nu möjlighet att träffa någon ny intressant person.
Ekonomi: Din ekonomi verkar bli allt bättre, även om det inte går fort så är det på gång.
Turnummer: 1-3-13-23-25-30-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Korten antyder att det nu finns stora förväntningar på något. Risken finns att negativa tankar dyker upp som kan blockera det du hoppas på. Så att se fram med tillförsikt och tro på att allt kommer att bli så som du vill är det bästa du kan göra. Skulle det inte bli som du tänkt just nu, så kommer det rätta tillfället lite längre fram.
Jobb: Mycket kan hända i snabb takt på jobbet nu. Missa inte något viktigt telefonsamtal rörande ditt arbete.
Kärlek: Kanske du och din vän nu planerar en resa tillsammans längre fram som stärker er relation.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas. Kanske måste du kontakta hjälpsamma personer i din närhet.
Turnummer: 1-5-6-7-22-29-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Här kan det bli tal om en ny början av något slag. Förbered dig på att något nytt kommer in i ditt liv. Det kan vara början till en utbildning, studier eller start av ny verksamhet. Försök att inte tappa balansen och jämvikten trots allt det nya.
Jobb - Kanske är det dags för att invigas i ett nytt yrke, och du kanske då kan känna att du får lite betalt i jämförelse med andra.
Kärlek - En känsla kan infinna sig att du inte känner din partner så väl som du borde. Ta i så fall tag i saken och tala ut med motparten. Att tiga still är helt förkastligt.
Ekonomi - Veckan ger inga löften om några stora inkomster utan det blir att hålla hårt i slantarna du har ännu en tid innan små steg av bättre tider kommer.
Turnummer: 6-8-9-10-11-30-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
Rena drömkorten dök upp i Kräftans tecken den här veckan. Bara glädje, och firande. Du är nu redo att njuta av framgång eller belöningar i det du nu håller på med. Det kan även bli ett nytt litet tillskott i form av födelsen av ett barn, antingen du själv eller någon i din närhet. Även tecken till förbättrad hälsa visar korten på och där kan du själv hjälpa till genom dagliga promenader ute i naturen.
Jobb: Det verkar vara en fin och angenäm atmosfär på jobbet och ni arbetar bra tillsammans. För den arbetssökande känns det nu som det finns hopp om nytt arbete.
Kärlek: Allt verkar nu bra i relationen. Kanske till och med så det börjar pratas om bröllop.
Ekonomi: Nu verkar ekonomin vara riktigt stabil och det kanske finns utrymme till att fira lite extra.
Turnummer: 5-6-7-10-25-26-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Har du känt dig deprimerad, orolig eller haft sömnlösa nätter så försök ta till dig att "efter regn kommer solsken". Det kan hända att du får kompromissa i den situation som tynger dig och sedan kommer mycket av din oro försvinna. Allt verkar ordna sig till det bättre framöver, så se framåt med optimism.
Jobb: Har du mått dåligt på jobbet en tid kan det nu bli så att du får hjälp och stöd av personer i din omgivning och ditt humör och arbetsglädje kan återvända.
Kärlek: Det kan vara så att du behöver jobba med din självkänsla för att kunna säga ifrån, eller säga vad du tycker i din relation. Så länge inget görs händer det inte något.
Ekonomi: Är det ekonomin som oroat dig sista tiden, säger korten att det kommer bättre tider nu. Det kan till och med bli ganska stort tillskott i kassan och eventuella skulder kan betalas.
Turnummer: 1-2-4-7-11-20-28

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Korten säger att "du är mer än vad du äger", alltså bör du inte klamra dig fast i ett ha-beroende där du anser att du måste bara köpa det eller det. Inget av dessa köp gör dig fri i sinnet utan det är dags att vakna upp och inse att det finns något som är bättre för dig. Prova meditation, yoga eller promenader i naturen och försök hitta din inre balans. Då inser du snart vad som är viktigare i ditt liv.
Jobb: Ser du ditt jobb som att det bara är en källa till inkomst så bör du se dig om efter nya utvägar. Antingen genom ändrade arbetsuppgifter eller ett helt nytt jobb så att du själv kan känna glädje i arbetet.
Kärlek: Negativa tankemönster i en relation kan leda till att man förlorar det man redan har. Försök att känna tacksamhet och glädje för det du har och en stor förändring i er relation kan bli resultatet av detta.
Ekonomi: Pengar är inte allt här i livet, sägs det. Men visst vill man ha så man klarar sig, och det har du om du inte slänger bort pengar på impulsiva och onödiga inköp.
Turnummer: 2-3-5-7-8-14-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Korten antyder att det kan finnas några problem att lösa för tillfället. Men se dig om efter tecken till hur du lättast kan ta dig igenom dessa, för de finns, och du har modet och styrkan att fatta rätt beslut. När det väl är avklarat så kommer en glädjefull tid tillsammans med vänner och familj som får dig att njuta av livet och känna dig stolt över vad du kunnat uträtta.
Jobb: Även på jobbet går det mot ljusare tider. Tidigare eventuella bekymmer är nu som bortblåsta och du känner dig nöjd och tillfreds i vardagen.
Kärlek: Känner du osäkerhet i din relation är det bäst att tala ut med din partner om hur du känner och tycker. Det ser ut som allt kommer att ordnas upp till det bästa.
Ekonomi: Även om katastrofen varit nära, säger korten att allt kommer att ordna sig. Men som du vet måste du själv hålla noggrann koll på dina utgifter om det ska fungera.
Turnummer: 2-5-6-11-12-20-24

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En tid där kreativiteten blommar för fullt. Du har kanske många drömmar och visioner om hur du vill ha det i framtiden och det är inget fel i det. Men det gäller ju att se realistiskt på det hela också och fokusera mer på det som är mest sannolikt att kunna genomföra inom den närmaste tiden. Det verkar vara en glädjefylld period med stor sammanhållning med familj och vänner, så njut av varje dag och se framåt med tillförsikt.
Jobb: Kan du lägga fram någon idé om förbättringar på ditt arbete så kommer du att väcka allas respekt och du har all anledning att känna dig hoppfull för framtiden.
Kärlek: Är du singel kan den här veckan bli då du träffar på en intressant person. Kärlek betyder mycket för dig just nu och du och din partner verkar ha ett harmoniskt förhållande.
Ekonomi: Det verkar inte som du behöver oroa dig över din ekonomi just nu. Det finns chans att det blir mer klirr i kassan framöver.
Turnummer: 3-11-12-13-17-25-26

 

Skytten (22/11-21/12):
Det kan bli en glädjens tid nu där du träffar gamla vänner, kanske blir det över sociala medier, och ni talar om minnen sen förr. Men korten har en varning för att någon av personerna kanske inte är helt ärlig i sina avsikter eller uttalanden. Så ta allt med en nypa salt och tro inte på allt du hör. Korten talar också om att det finns framgång inom något område i ditt liv, om en inte allt för avlägsen framtid.
Jobb: På jobbet kan det finnas någon som du kanske inte ska lita så mycket på. Gå på din magkänsla och lita på den. Det kan finnas chans till befordran eller löneökning lite längre fram..
Kärlek: En gammal kärlek kan plötsligt dyka upp och ni har en hel del gamla minnen ihop. Håll inte fast vid begreppet att "gammal kärlek rostar aldrig" för ni är trots allt inte samma personligheter nu som då.
Ekonomi: Nu kanske det dyker upp pengar från någon som du skulle ha fått för länge sen. Men bättre sent än aldrig så var glad att det blir några extra slantar.
Turnummer: 3-5-9-10-25-26-33

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Känns det som allt är enformigt och tråkigt just nu och att du inte får den uppskattning du tycker du förtjänar? Det kommer inte att bli ett dugg bättre om du stänger in dig och tycker synd om dig själv. Ut i naturen och promenera och se dig verkligen omkring, det vackra kommer att väcka upp din själ och få dig att blomma upp. Detta gör att andra också närmar sig dig och du kommer att märka en stor glädjefull förändring.
Jobb: Om jobbet varit enformigt kan det nu dyka upp lite nya arbetsuppgifter som gör att det känns roligt att gå till jobbet igen.
Kärlek: Om det känns som du behöver en förändring i din relation går det inte an att tiga och känna sig bitter inombords. Ta ett ordentligt samtal med partnern och fatta sen ditt beslut.
Ekonomi: Dina inkomster och utgifter brukar kunna gå ihop. Men det gäller att fortsätta hålla koll på budgeten så att ekonomin kan växa och bli bättre på sikt.
Turnummer: 1-4-12-15-17-32-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det sägs ju att "en olycka kommer sällan ensam" och har du haft mycket bekymmer och problem sista tiden, kan du nu andas ut för det ser ut som allt kommer att vända för dig nu. Inom den närmaste framtiden kommer det till och med att kännas som att allt du önskar kommer till dig i någon form, så se framåt i positiv anda.
Jobb: Även om det känts lite tungt på jobbet en tid så ser det nu ut som att allt kommer att ordna sig till det bättre. Det finns inget att oroa sig över längre.
Kärlek: Negativa tankar kan störa den bästa relationen, så öppna upp och var tacksam för det du har så kommer er relation att blomstra igen.
Ekonomi: Om det varit problem med ekonomin så är det dags att försöka se allt med nya ögon. Med en strikt budget och självrannsakan kommer det snart att finnas pengar över så du kan unna dig något vackert.
Turnummer: 3-10-12-15-22-30-33

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske haft lite tankar och idéer om hur du vill gå vidare i livet. Kanske det gäller din arbetssituation, studier eller eget företag. Korten vill säga att du nu verkar vara redo att omsätta dina tankar och idéer i praktiken. Det ser lovande ut för framtiden och även om allt inte fungerar perfekt på en gång så kommer det att hända saker till det bättre efter hand. Det finns också möjligheter till att det blir en resa lite längre fram.
Jobb: Kanske tycker du att allt står stilla på ditt arbete just nu. Men det kommer att förändras genom hjälp och stöd från andra.
Kärlek: Har det varit lite problem i relationen, har du nu haft tid att tänka över hur du vill gå vidare. Bestäm dig för hur du ska agera och allt kommer att lösa sig till det bästa.
Ekonomi: Det ser ut som att ekonomin kommer att bli bättre framöver. Det går kanske inte lika fort som du önskar, men tålamod i denna fråga kommer att löna sig.
Turnummer: 4-12-13-15-27-29-30

 

❤Ha en lugn och fin vecka och ta hand om dig❤

          Kram