25. mar, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 25 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig


OM Ormen= Ormar kommer från många Universum och tar med sig sitt ljus och visdom. De kommer ner till Jorden genom Neptunus, där de samlar nycklar och koder från Atlantis och Lemuria. När de blir fysiska varelser krälar de på marken och sprider den här informationen så att vem som helst kan få tillgång till denna. De är sedan tätt sammanlänkade med håligheter i jorden och energiskt hämtar de upp gammal kunskap och uppgifterna om planetens historia.


Ormar är budbärare som visar på varningar eller påminner dig om att se bortom det yttre utseendet av något, eller någon, i din närhet. Ofta bär de med sig goda nyheter om att förändring eller transformation är på väg. De kan förutspå en expansion av medvetandet, vilket oundvikligen kan revolutionera ditt liv.


Alla reptiler bär ännu på originalet av den gudomliga planen eller essensen de erhöll då de blev skapade. Detta ger dem kraft och renhet och det är därför som orm-magi erbjuder ett kraftfullt och energiskt skydd om du uppriktigt kallar på dem.


BUDSKAP: Du bör vara väldigt uppmärksam idag för det här Ormkortet ger dig budskapet att något är på gång att hända. Är du redo att krypa ut ur ditt skinn och utvidga ditt liv? Är det dags att planera en semester eller byta bostad? Är en möjlighet på gång att presenteras för dig?
Å andra sidan kan det här kortet betyda en varning. Kan du lita på folk omkring dig? Titta bortom det yttre och lyssna på din inre instinkt. Kom ihåg att kalla på Orm-magi om du känner att du behöver beskydd, och var viss om att detta håller dig skyddad. Budskapet är att vara beredd på alla möjligheter.

Tona in på Universums visdom som är tillgänglig för dig nu.


Som KRAFTDJUR= Ormen hjälper dig att vidga vyerna för det är först då man ser helheten, hur allt hänger samman och där delarna samspelar och är beroende av varandra. Att känna, se och uppleva att man ÄR allt annat liv än det du anser är "normalt". Den vill också hjälpa dig framåt, att våga, att utmana din trygghetsson och att göra förändringar för att kunna utvecklas.


I DRÖMMEN= Drömmar om ormar handlar ofta om en andlig medvetenhet och inre läkande. Beroende på situationen i drömmen kan det t.ex också betyda att någon i ens omgivning sprider lögner eller inte håller ett förtroende. Det kan vara en varning om att du behöver bryta gamla mönster för att kunna utvecklas vidare. Kan också ha en sexuell anknytning av något slag.

 

❤Ha en magisk vecka❤
       Kram