28. mar, 2020

Helgens Orakelkort ...

Helgens Orakelkort kommer denna veckan från Änglatarot med följande budskap

❤❤❤❤❤❤

 

MÅNEN

 

Alla har stunder i livet då de känner sig rädda eller osäkra. Ibland är dessa rädslor baserade på yttre faktorer du kan, eller inte kan, se, och ibland är oron irrationell och overklig. I vilket fall så är det viktigt att gå in i dig själv och lyssna på din intuition vad du ska göra härnäst.

Fråga ditt inre jag vad din oro beror på och lita på din vägledning. Om du vet vad oron beror på så säg det då högt för dig själv, man blir oftast medveten på ett annat sätt då och inser kanske att det inte är någon mening med att oroa sig, utan ta de steg man kan för att känna en större säkerhet. Oron gör dig oftast mer påverkad i din hälsa och därmed större oro.


Änglarna visar dig detta kort därför att detta är en tid av kraftfull intuition och ockulta förmågor. Dina största insikter kommer dock att handla om dig själv. Omfamna denna period av självinsikt för att komma över gamla blockeringar som har hållit dig tillbaka. Vakna upp till sanningen om dig själv som du har hållit gömd och se ditt skimrande ljus.


I övrigt så uppmärksamma dina drömmar som kan skingra mycket av din oro.


❤Ha en trygg helg utan oro❤
            Kram