29. mar, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-14

Här kommer Horoskopet för perioden 30 mars - 5 april

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Du kanske möter någon som du känner dig dragen till nu. Men ha i så fall inte för bråttom med att inleda någon relation, det kanske visar sig att det trots allt bara är vänskap ni känner, så det är inte rätt tidpunkt att fatta några beslut just nu. Det är inte heller rätt tidpunkt för att ge sig in i diskussioner om vissa problem som du kan ha, utan avvakta lite till och undersök hur du bäst kan lösa dessa.
Jobb: På jobbet kan det uppstå vänskap med en person, men låt det stanna vid det ännu ett tag. Ha inte för bråttom just nu.
Kärlek: Om du känner det som att din partner inte tycker om dig längre eller det finns svartsjuka mellan er bör du stärka din självkänsla och veta inom dig att du är så fin och duger som du är. Ta sen ett ärligt samtal med din partner.
Ekonomi: Du kanske tar hjälp av någon att granska din ekonomi om du är orolig för att den inte ska räcka till. Försök slappna av, det finns lösningar.
Turnummer: 2-4-5-20-21-22-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du har möjlighet att förhandla om något den här veckan. Kan gälla din arbetssituation eller något som gäller det materiella. Även om det inte blir precis vad du tänkte dig från början kan det bli något bättre ändå. Ibland får man kämpa för att nå dit man vill, men korten tyder på framgång.
Jobb: Även om ditt jobb kan kännas stressigt ibland är det ändå en källa till inkomst och du håller fast vid det. Möjlighet finns kanske att ändra dina arbetsuppgifter.
Kärlek: En period då det kan finnas oenigheter mellan parter i relationen. Om det inte går med diplomati att reda ut situationen så finns det kanske något som är bättre.
Ekonomi: Lite oro finns kanske över din ekonomi, men om du är lite mer noga med att se över tillgångar och utgifter bör dina problem kunna lösas.
Turnummer: 4-5-9-10-11-13-24

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Om du känt dig besviken eller nedstämd av någon anledning sista tiden, säger korten attt du inte ska oroa dig längre. Allt ser ut att lösa sig med stor framgång för dig själv. Det kan hända att du nu får dina önskningar uppfyllda lättare än vad du trott vara möjligt. Så se framåt med optimism och glädje.
Jobb: Är det jobbet som känns obekvämt för dig och du inte hittar glädje i dina arbetsuppgifter kan det nu hända att saker kommer att förändras till det bättre.
Kärlek: En bra period för kärleksrelationer rent allmänt. Har du känt frustration i partnerskapet finns nu chans att ändra på detta och harmonin återvänder.
Ekonomi: Ekonomin kan nu komma att förbättras avsevärt framöver.
Turnummer: 16-22-23-24-29-32-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det viktigaste budskapet från korten den här veckan är att du tar dig tid för återhämtning. Lugn och ro med promenader i naturen och gärna meditation till mjuk musik kommer att stärka ditt sinne och ladda batterierna. Kanske har det skett en del förändringar som gör att du måste anpassa dig till något nytt så det är viktigt att du är i balans.
Jobb: Har du ett arbete med många olika arbetsuppgifter och känner press för att klara utmaningarna är det dags att ta semester eller mindre ledighet för att komma i balans.
Kärlek: Är du i en relation kanske ni nu behöver lite ensamtid var och en för sig så att ni därefter kan få en nytändning i er relation.
Ekonomi: Ekonomin ser ut att vara i balans, men det gäller att ha noggrann koll på inkomster och utgifter för det är lätt att vara för spendersam ibland.
Turnummer: 5-11-14-15-21-24-28

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu verkar du vara inne i en gyllene period, det är dags att agera om du inte redan börjat. Det kan gälla något som är en källa till att bättra på ekonomin, som investeringar eller lyckade löneförhandlingar. Men även en stor utveckling inom det personliga planet. Det finns många möjligheter nu om du bara tar tag i det. En helt ny dimension i ditt liv kan ta sin början nu.
Jobb: Det verkar nu vara en god gemenskap på ditt arbete och du trivs med det. Någon kan få erbjudande som leder till ett nytt jobb.
Kärlek: Är du singel kan det nu dyka upp en person som du känner djup vänskap med och som kan leda till en nära relation. För de som är i en relation kanske det nu diskuteras bröllop.
Ekonomi: Investeringar som görs nu kan bli en källa till bättre ekonomi på sikt. Du bör nu ha lite slantar över och kan fira lite extra.
Turnummer: 2-10-13-19-20-30-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på en del motsatser den här veckan. Det kan vara så att du just nu känner stor oro eller depression över något i ditt liv. Då finns en uppmaning till dig att meditera över att det här kommer att lösa sig. Känn att du verkligen tror på en bättring så kommer den till dig. För en del finns det nu möjligheter att sätta igång med ett projekt du funderat över som kommer att visa sig lönsamt.
Jobb: Du kanske är i början på ett nytt jobb och du lär dig mer för varje dag. Känns det inte bra på ditt arbete beror det nog på en inre konflikt än på själva jobbet.
Kärlek: Du kan behöva jobba med din självkänsla om det inte känns bra i din relation. Andra har nu fullt upp med framtidsplaner tillsammans med sin partner.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig? försök se förbi din oro för det finns lösningar om du bara söker dem. En del kan nu få ökade inkomster genom gjorda investeringar eller lönehöjning.
Turnummer: 3-4-7-15-18-20-24

 

Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på stora möjligheter att uppnå, eller sätta igång, med dina mål nu. Det kan hända att du behöver be andra om lite hjälp för att det hela ska vara genomförbart. Du har ändå den skicklighet och eller kunskap du behöver för att nå målet så tveka inte för allt ser ut att ge god avkastning på sikt. Detta kan även gälla för din personliga utveckling likväl som inom investeringar och liknande.
Jobb: Du verkar vara uppskattad på ditt arbete och känner bra gemenskap med dina kollegor. Är du arbetslös och söker jobb har du nu goda möjligheter att få det.
Kärlek: I relationer verkar ni nu fundera på framtiden tillsammans och ni känner stor gemenskap. Eventuella tidigare konflikter verkar ni nu ha kommit över.
Ekonomi: Eventuella ekonomiska problem verkar nu lösa sig. Det ser också ut som ekonomin kommer att förbättras framöver.
Turnummer: 1-5-7-12-20-22-26

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Här kan det bli tal om materiella förbättringar under förutsättning att du kan kompromissa på ett sakligt sätt. Någon vill kanske sätta stopp eller du hindras på något sätt. Det är inte så allvarligt som du kanske först tycker och du kommer att nå ditt mål med rätt argumentation.
Jobb: Tuffa arbetsuppgifter på jobbet? Det kan finnas möjlighet att få andra arbetsuppgifter eller ett helt nytt jobb. Du har modet att tala ut med någon.
Kärlek: En djup vänskap kan nu uppstå mellan dig och en ny person. Detta kan med tiden leda till en djupare och varaktig relation mellan er eller så förblir ni nära vänner.
Ekonomi: Lite kompromisser inom ekonomin kan leda till en investering som kommer att löna sig stort i framtiden. Ha noggrann koll på budgeten.
Turnummer: 3-6-8-14-17-18-19

 

Skytten (22/11-21/12):
Nu gäller det att hitta en bra strategi för att komma vidare om du är utsatt för någon form av konkurrens eller motstånd från din omgivning. Korten säger att du behöver ta reda på mer för att få bra underlag för att ro det hela i hamn. Du har alla möjligheter att lyckas om du kommer med rätt information och det kan leda till stora förändringar i ditt liv framöver.
Jobb: Kanske har du nu lite för mycket att göra på jobbet. Men låt det inte ta över och få dig att känna oro, ta en andningspaus då och då för att lätta upp humöret.
Kärlek: Är det spänt i relationen med din partner och du är oviss om varför, så ta mod till dig att ärligt och uppriktigt tala ut med varandra. Det är inte så allvarligt som du kanske trodde.
Ekonomi: Väntar du på pengar som aldrig verkar komma? Då behöver du ta reda på orsaken till varför och inte bara låta tiden gå.
Turnummer: 4-7-17-19-26-27-30

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Även om det kan bli en period av enformighet eller modlöshet så är det upp till dig att ändra på den känslan. Det går inte bara att vänta på att något ska hända. Ta tag i ditt liv och gör något roligt och uppiggande. Börja din morgon t.ex med en uppiggande affirmation om att det här kommer att bli en underbar dag. Försök att se positivt på saker och ting så kommer det att ske en omvälvning och allt blir lättare
Jobb: Har du problem på jobbet så behöver du tala ut med någon mellan fyra ögon. För att något ska ändras behöver du samla mod och ta tag i problemet.
Kärlek: Om du fått en känsla av att "gräset är grönare på andra sidan" beror det nog på slentrian i ert förhållande. Ni behöver absolut tala ut med varandra och hitta på något nytt och spännande för att hitta tillbaks till varandra.
Ekonomi: Det är viktigt att hålla koll på inkomster och utgifter så det blir balans. Det finns kanske en plan på hur du ska öka inkomsterna, eller håller du allt inom dig själv och inte berättar för andra. Det går inte att vänta så be någon om hjälp för att du ska få ordning på detta.
Turnummer: 3-11-15-21-24-27-28

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har kommit långt i din personliga utveckling, men kanske finns det ett eller annat problem som behöver lösas innan du kan slappna av helt. Det hela kan handla om någon person eller situation sen tidigare, som gnager i dig. Då är det dags att samla mod och be om förlåtelse, eller få, för detta kommer att göra att du känner dig fri och kan njuta fullt ut av ditt liv.
Jobb: Om du känner dig obekväm på ditt jobb kanske du behöver ändra uppfattning i en viss fråga. Det kan behövas lite nya idéer för att komma vidare. Är du arbetslös kan du nu få ny inspiration till att söka lite annorlunda arbeten.
Kärlek: Om det är så att det finns svartsjuka inblandat med din partner är det nu dags att tala ut ärligt och uppriktigt för att finna den lösning som gynnar er båda.
Ekonomi: Är det problem med ekonomin som känns rent hopplöst nu så försök att slappna av och då hittar du förmodligen lite ovanliga lösningar på problemet.
Turnummer: 3-5-12-15-17-33-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Funderar du på något speciellt som du vill åstadkomma, men ännu inte har berättat för någon annan? Tveka inte för du är på rätt spår och dina planer kommer att nå framgång så småningom. Du kanske behöver studera eller förkovra dig lite till inom det här speciella området, men allt talar för att du kommer att lyckas med detta.
Jobb: Någon hjälper dig inom ditt arbetsområde och du känner dig tacksam för det. Du kommer snart att få en bättre situation här om det är så att du inte är helt nöjd nu.
Kärlek: Kan finnas lite oroligheter inom partnerrelationer. Kanske bäst att inte avslöja dina planer helt ut just nu. Men allt kommer bli till det bästa längre fram.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att ändras till det bättre på lång sikt när du väl sätter igång med de planer eller idéer som du nu har.
Turnummer: 5-8-10-12-14-22-34

 

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

           Kram