4. apr, 2020

Global tidslinjemeditation kl. 04.45 söndag morgon

 

Var med och höj vår världs vibration🙏🏾❤️🌹


Hela VÄRLDEN mediterar klockan 04.45 SÖNDAG 5 april tidigt på morgonen SVENSK tid under 20 minuter och DU behövs för att hjälpa välden att mobilisera den största armén av meditatorer som denna värld någonsin har sett!

Du behöver inte tro på att det funkar BARA VARA MED och hjälpa till med att skänka helande och kärleksfulla tankar som healar vår JORD! INSTRUKTIONER FÖR TIDLINJEMEDITATION :

1. Använd din egen teknik för att få dig till ett avslappnat medvetande.

2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att flytta
planeten till den mest optimala tidslinjen och som ett verktyg för att helt
ta bort coronavirus.

3. Visualisera en pelare med strålande vitt ljus som härstammar från den kosmiska centrala solen och sedan distribueras till centrala solar av alla galaxer i detta universum. Visualisera sedan detta ljus som kommer in genom den galaktiska centrala solen, sedan gå igenom vår galax, sedan in i vårt solsystem och gå igenom alla varelser av ljus inuti vårt solsystem och sedan genom alla varelser på jorden och även genom din kropp till mitten av jorden.

4. Visualisera detta ljus som överför alla återstående koronavirus på jorden, desinficera alla infekterade områden på planeten, läka alla patienter, ta bort all rädsla som är associerad med denna epidemi och återställa stabilitet.

5. Visualisera händelseförloppet på planeten Jorden som skiftar till den mest positiva tidslinjen som möjligt, skiftande bort från alla epidemier, bort från alla krig, bort från all global dominans. Visualisera vitt, rosa, blått och gyllene ljus som läker alla ojämlikheter, raderar all fattigdom och ger överflöd till hela mänskligheten. Visualisera en ny storslagen kosmisk cykel från Aquarius ålder som börjar, vilket ger rent ljus, kärlek och lycka till alla varelser på jorden.
Vänligen uppmuntra alla i dina grupper att skriva ut, skriva ner eller kopiera dessa instruktioner och spara i ett datordokument i förväg så att om de inte kan komma åt den guidade ljud / video eller tappa internetanslutningen kan de fortfarande delta direkt i tid som en
sammanhängande enhet.
Låt oss göra detta oavsett vilken tid på dagen det faller i din tidszon. Det är bara 20 MINUTER som kan förändra hela vårt öde på vår planet!
Kraften för radikala förändringar och tidslinjeförändringar ligger inom oss men den måste verkställas i kraft som ett kollektiv.

************************************************** *****

En meditation som denna kallas ”Ascension Timeline Meditation” anordnas 4 - 5 april 2020 (22:45 EST östlig standardtid USA) (exakt kl. 04.45 söndag morgon Svensk tid) i 20 minuter och vi behöver dig för att hjälpa oss att mobilisera den största armén av meditatorer som denna värld någonsin har någonsin sett!

************************************************** *******

Tillsammans kommer vi att skapa MIRACLES genom att gå samman som One Mind, One Heart i det exakta ögonblicket för Jupiter / Pluto-konjunktionen som är 10:45 april 4: e Eastern Standard Time (New York, USA) , för att förankra i dessa höga vibrationsenergier och rikta dem med vår laserfokuserade gruppsatsning om befrielse och helande av mänskligheten!

 

(tycker du det verkar krångligt så gå tillbaka till mitt förra inlägg om Pandan och läs Budskapet där. Du kan använda dig av den tekniken med avsikt att läka och hela vår planet och människor, djur och natur)

Ställ upp för mänskligheten

     Kram