12. apr, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-16

Här kommer horoskopet för perioden 13 - 19 april:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket. Men snart kommer du underfund med vad som är på gång och allt kommer att bli mycket lättare igen.
Jobb: Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek: På kärleksfronten känns det kanske som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi: En period nu då det är dags att hålla igen på onödiga utgifter.
Turnummer: 4-7-9-14-26-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk. Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 2-4-5-12-23-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan hända att det uppstår en del förändringar som du behöver anpassa dig till. Inget större problem med detta och du klarar ut det fint. Kan till och med vara så att du tycker det är riktigt roligt med dessa förändringar. Nyheter i form av meddelande eller telefonsamtal kan vara det som får dig att inse vad du behöver göra. Blir du osäker på hur du ska agera så kan meditation i lugn och ro ge dig svar.
Jobb: Har du fått nya arbetsuppgifter eller börjat ett nytt arbete får du nu hjälp och stöd att utvecklas vidare.
Kärlek: Kanske är det en ungdomskärlek som dyker upp i veckan. Ni har då en del att tala om men den där gnistan finns nog inte kvar längre.
Ekonomi: Har du haft problem med ekonomin ser det ut som att det nu löser sig på ett riktigt bra sätt.
Turnummer: 3-5-6-8-17-34-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du har nu kommit långt, men det finns kanske ett eller två problem att lösa innan du uppnår ditt mål. Du kämpar vidare, men framför allt så står du på din vakt. Fortsätt dock på den inslagna vägen! Men var beredd på att det kan bli väldigt mycket jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta kommande motgångar och slåss för det du tror på. Du har den rätta förmågan att uppnå dina mål.
Jobb: Se upp så du inte tröttar ut dig för mycket på jobbet. Om du känner inom dig att det börjar bli oroligt så försök att få lite ledigt en tid så du kan vila upp dig.
Kärlek: Kanske omvärderar du nu din relation till partnern. Du behöver bli säker på dig själv och hur du egentligen vill ha det. Försök undvika gräl utan tala ut med varandra på ett trovärdigt sätt.
Ekonomi: Pengarna kanske inte kommer in så fort som du önskar, kanske väntar du på ett beslut och då blir det nog att vänta ännu en tid.
Turnummer: 3-7-10-17-26-32-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Troligen blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Det går sakta men säkert framåt inom ditt jobb. Så även om det verkar lugnt på ytan så händer det saker där under.
Kärlek: Det verkar råda harmoni inom relationer den här perioden.
Ekonomi: Kämpar du med ekonomin är det nu dags att försöka hitta lite nya lösningar för att klara upp situationen. Möjligheten finns.
Turnummer: 1-3-11-16-17-22-24

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu. Ett möte med en person kan ge dig nya idéer.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Se upp! nu finns det positiva vibrationer runt kärlek. Så kanske blir det ett blixtnedslag fyllt av kärlek nu.
Ekonomi: Inkomster och utgifter verkar balanseras bra just nu. Fortsätt med att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 2-4-12-15-16-17-26

 

Vågen 23/9-22/10):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att". I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig.
Turnummer: 1-4-9-22-28-30-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig. Mot slutet av veckan kan det dock kännas lite för lugnt och ensamt, men ta tiden till att ta hand om dig själv, det ger dig nya krafter.
Jobb: På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi: Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer: 1-3-5-16-19-22-30

 

Skytten (22/11-21/12):
En situationen kanske har avslutats. Lyckligtvis följs alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som har hänt, blandat med välkommen lättnad. Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Det kan vara dags att byta karriär. Kanske har du avslutat ett långvarigt projekt eller har bestämt dig för att ta en annan anställning.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Men se ändå till att hålla koll på dina utgifter för att fortsätta den här trenden.
Turnummer: 6-7-10-11-12-20-24

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du har mycket energier omkring dig just nu. Om du känner tillit för de goda krafterna kommer det att öppnas nya möjligheter för dig framöver bara du tar tillvara på möjligheterna. Det finns en risk att du blir hindrad eller motarbetad i något som du egentligen redan skulle påbörjat vilket gör dig lite irriterad och otålig. Under den här perioden kommer din intuition att förstärkas och du blir mer klar över vad som kommer att gynna dig i sådana angelägenheter som du brinner för.
Jobb: Lita på din egen förmåga att få jobbet gjort.
Kärlek: Känsla av trygghet, stabilitet och förtroende för partnern. Om du inte har en partner kan du räkna med en i en nära framtid.
Ekonomi: Lite extra pengar kan dyka upp nu.
Turnummer: 1-2-3-19-26-27-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
En lugn och harmonisk vecka där familj och vänner har stor betydelse för dig. Du blir uppskattad i sociala sammanhang där du upplevs som en pålitlig och trovärdig person och en känsla av välbefinnande infinner sig. Eventuellt har du nyligen avslutat någonting och det mesta går kanske på rutin, men glöm inte bort att se dig omkring för det kan dyka upp möjligheter som du inte bör missa. Den här veckan kan också turen vara på din sida.
Jobb: På jobbet fungerar det mesta så som du vill.
Kärlek: En behaglig vecka utan stormiga känslor.
Ekonomi: Inte omöjligt att det blir oväntat tillskott i plånboken.
Turnummer: 2-4-8-10-11-12-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Möjligen har du vissa planer på att starta något nytt, kanske ett projekt eller ett företag. Kanske måste du ha tålamod ännu en tid för att undersöka om du har all den kompetens eller utbildning som behövs. Nu är en gynnsam tid att diskutera dina planer med andra och/eller gå med i någon kurs för att bättra på dina kunskaper. När du känner dig redo så är det bara att sätta igång, projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt.
Jobb: Ditt arbete känns nu mycket positivt och givande.
Kärlek: Kanske känner sig partnern lite åsidosatt eftersom du lägger mycket tid på dina intressen.
Ekonomi: Håll dig till en budget så klarar du av lite svårare perioder.
Turnummer: 3-5-7-11-13-24-25

 

❤ Ha en fin och magisk vecka ❤

         Kram