15. apr, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 15 april

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur. I dag bör du vara extra uppmärksam på Budskapet som kan hjälpa i dessa orostider:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤


DUVA


"Sprid meddelandet om fred och harmoni"


OM= Änglarna för Fred arbetar genom duvor, och de rent vita duvorna har blivit en symbol för fred över hela världen. Deras själsuppgift är att närma sig människor och djur och ge dem meddelande om kärlek, fred och harmoni. Detta kommunicerar de genom sina energifält.


Änglar av Fred arbetar också genom rapphöns, brockfåglar, ripor, fasaner och änder, som försöker närma sig människor och djur så att de kan överföra sitt kärleksfulla ljus. Dessa fåglar sprider också frid genom blommor, träd och självaste jorden.


Duvornas uppdrag är att picka på marken och förbereda den så att nya frön kan gro. Duvornas kuttrande kanske kan låta monotont i människors öron, men det innehåller nycklar och koder av frid och harmoni för att lugna vårt medvetande och öppna upp oss för upphöjda tankar och möjligheter.


BUDSKAP= Ditt budskap är att ta djupa andetag och koncentrera dig på din utandning tills du känner dig lugn och fridfull. Fyll cellerna i din kropp med ren frid. Håll ut din hand och föreställ dig en mjuk vit duva landar på den. Lyssna på dess milda kuttrande och tillåt dig att öppna upp emot ett rofyllt och kärleksfullt sätt att vara. Låt dina energifält glöda i frid och harmoni.


Tänk på människor och situationer i ditt liv som skulle ha fördel av ditt ljus och visualisera att de badar i det. Plantera nya frön av vänlighet, kärlek, samarbete eller vad som mest behövs för det högsta bästa. Notera vilka förändringar som sker.


När dina energifält innehåller nycklar och koder av frid och harmoni blir du en katalysator för förändring vart du än går.


Som KRAFTDJUR= Vill den stärka din själ med frid och kärlek. Öppna upp din kommunikation mellan världarna. Hjälpa dig att mäkla fred i kris. Ha tillit till dina instinkter och andliga guidning i det du gör. Våga vara ärlig i dina känslor och i det du säger.


I DRÖMMEN= Att drömma om duvor anses vara mycket lyckosamt. Flyger de, inträffar det något roligt innan dagen är slut. Befinner de sig på marken kan det roliga dröja längre, men det kommer. En vit duva innebär att du har, eller behöver få, frid och harmoni i ditt hem (följ rådet i budskapet ovan om andning).


❤Ha en underbar vecka och var rädd om dig❤
            Kram