19. apr, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-17

Här kommer Horoskopet för perioden 20 april - 26 april

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu kanske du fattar ett beslut om att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Detta kan även vara något i känslomässig mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: En känsla av osäkerhet kan infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Intresset som riktas mot dig har kanske inte med kärlek allena att göra. Det ligger mer bakom personens intressen - vare sig det gäller en vän, partner, eller någon annan.
Ekonomi: Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter om du inte själv bett om hjälp med detta.
Turnummer: 2-5-10-12-21-30-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske blir det nu en period av oro och sömnlösa nätter. Det kan bero på att du känner dig som ett offer för andras onda handlingar och du tycker synd om dig själv. I så fall är det viktigt att du gråter ut. Efter regn kommer faktiskt solsken och den här olustiga känslan försvinner från ditt liv. Se allt som sker som att du nu berikas med nya erfarenheter som gör dig starkare och att det trots allt kommer något positivt ur alla upplevelser i vårt liv.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. Är du i en relation kanske du nu behöver en liten paus från din partner.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och du tycker inte det är rättvist att du hamnat där. Det kan också uppstå en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-2-9-18-25-26-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kanske kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten kan dyka upp om man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi.
Jobb: Det är möjligt att du inte får din befordran som du önskat dig. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek: Något kan inträffa till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi: Kanske behöver du ägna mer tid åt din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt.
Turnummer: 1-3-6-9-17-21-24

 

Kräftan (22/6-22/7):
Ibland är det bättre att kompromissa om det uppstått någon situation eller ett problem där du valt att blunda och inte brytt dig om att få till en lösning för att det har känts som den enklaste utvägen. Det kan vara något som du kommer att ångra längre fram i så fall. Bättre då att tala ut om problemet även om det känns jobbigt och försöka komma till något slags samförstånd. I den här situationen är det inte fråga om att vinna eller förlora.
Jobb: Om du förväntat dig förbättringar inom din jobbsituation så lär det nog dröja ännu en tid.
Kärlek: Kanske kan det vara problem i relationen. Endast du själv kan ta det avgörande beslutet om det är det som gäller, låt ingen annan styra ditt val.
Ekonomi: Just nu kanske du har lite funderingar över din ekonomi, ta ett eget beslut om det behövs och låt inte andra blanda sig i.
Turnummer: 2-7-8-14-24-29-30

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske kan du bli inblandad i en debatt eller uppleva konkurrens från andra. Du har styrkan att kunna stå upp för dina åsikter och du ska se upp så inte andra övertalar dig till något som strider mot din egen övertygelse. Om någon är mycket påstridig så se efter om du har ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet för då kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Korten visar på att du når framgång trots visst motstånd.
Jobb: Är du arbetslös och nyligen sökt jobb kan det nu finnas chans till att du får det.
Kärlek: Har du nyligen gjort ett val av en partner kan det finnas någon som försöker sätta käppar i hjulet för dig.
Ekonomi: Det kan bli en plötslig förändring i din ekonomi, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 2-3-7-8-13-26-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kanske gått genom en svår kamp i ditt privatliv, ditt arbetsliv, eller sociala liv och du har känt dig lite rädd och intagit en försvarsinställning. Detta har lett till oförmåga att veta vem man skall lita på. Därför har du eventuellt valt att isolera dig från andra. Du kände nog att du själv drog de här händelserna till dig. Men du har styrkan och förmågan att samla mod och kunna reda ut den här jobbiga situationen till din egen fördel.
Jobb: På jobbet kanske en känsla av osäkerhet infinner sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att falla beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning. Se även upp för vilka du kan vara lojal mot och vilka som blör undvikas.
Kärlek: Det kan nu vara stillestånd som äger rum i ditt kärleksliv. Har du en partner kan kortet betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och att det inte är rättvist att du hamnat där du är just nu.
Turnummer: 12-16-17-21-23-25-26

 

Vågen 23/9-22/10):
Nu kanske du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Även om det innebär en tuff utmaning för dig så är det en en utmaning som kan klaras ut, men du får nog hitta en bra strategi för att lösa det utan större konflikter. Du har trots allt den energi och entusiasm som behövs, dessutom förmågan att uppnå dina mål.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet. Och du känner att du inte vet hur situationen blir för dig framöver. Allt kommer att lösas till det bästa om du bara ser framåt med optimism. Blir det inte nu kommer det senare.
Kärlek: Nu kan det dyka upp nya drömmar, nya mål, och nytt hopp kanske infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: Du kanske spenderar allt du har ganska snabbt - eftersom du kan inte låta bli. Försök tänka i andra banor och se till att ha ett sparande, för en dag kanske du inte får in så mycket pengar längre och då kan det bli surt.
Turnummer: 7-14-20-22-23-31-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu kanske det blir en period då det är svårt att fokusera, man vet varken ut eller in. Nederlag och personliga konflikter utmanar dig. Du känner kanske rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Försök inte tvinga dig själv framåt eller i en ny riktning idag, hur frustrerad eller rastlös du känner dig, utan låt dig själv ta in de lärdomar som dina mindre angenäma upplevelser står för.
Jobb: På jobbet kommer turbulensen snart att hitta en jämvikt. Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt skall kunna lugna ner sig.
Kärlek: I kärlek betyder korten att du och din partner kommer överens med varandra på alla områden och att ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem är något som gör dig orolig. Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör upp en stram budget och håll stenhårt på den så löser det många av problemen.
Turnummer: 3-4-6-11-19-28-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske kan det nu bli tal om någon form av förändringar och behovet av att anpassa sig till de här förändringarna, genom att kanske helt enkelt göra två saker samtidigt och genom att utnyttja din flexibilitet. Förändringen kan gälla sådant som t.ex det materiella, ägodelar, pengar eller något praktiskt. Det kommer dock inte att bli några tråkiga förändringar och du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och kommer dessutom att ha roligt.
Jobb: Kanske känner du dig lite orolig över ditt arbete och undrar om du kommer att få det jobb eller de arbetsuppgifter som du så gärna vill ha. Inget blir bättre av att oroa sig, tänk istället positivt att får du inte det du vill nu, så kommer det nog senare.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kanske du får en känsla av att du har fastnat i fel relation. Gräset är grönare på andra sidan, men du har inte ork eller kraft att förändra din situation.
Ekonomi: Det kan hända att du kommer i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation, förhoppningsvis till det bättre.
Turnummer: 1-11-14-24-26-30-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske måste du nu ta ett beslut om att lämna en dålig situation bakom sig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Korten kan betyda ett faktiskt avsked, men även ett sådant i känslomässigt mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser.
Kärlek: Tänk två gånger innan du ger dig själv skulden om något har gått snett i relationen. Försök tala ut lugnt och sakligt med varandra eftersom allt kan vara ett missförstånd.
Ekonomi: Ekonomin kanske inte är på topp för tillfället så var väldigt noga med hur du spenderar dina pengar. De måste ju räcka till nästa löning.
Turnummer: 7-14-17-23-26-27-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kan dyka upp lite nyheter i veckan. Som det ser ut, bara positiva sådana. Det kan gälla något som berör ekonomin, arbetet affärer eller något juridiskt, som en större gåva eller arv. Blir du ombedd att skriva under några papper så studera dem noggrant innan du undertecknar.
Jobb: På jobbet ser allt riktigt bra ut. Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Inte omöjligt att någon nu blivit kär i dig. Det är en självständig och kärleksfull person som tilltalar dig. Men personen kräver absolut ärlighet.
Ekonomi: Även om du tycker du har full kontroll över din ekonomi, så kanske du behöver se över dina impulsköp. Bättre att ha lite sparade slantar än onödiga prylar.
Turnummer: 10-13-15-16-20-27-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske händer något i veckan som skakar om dig ordentligt. Det kan leda till en ny insikt och det ser ut som att du kommer att knyta an till familj och / eller vänner på ett nytt sätt som ger dig många glada dagar.
Jobb: Du är omtyckt och uppskattad på jobbet. Men om du har haft förhoppningar om en befordran eller liknande så får du kanske avvakta ännu en tid.
Kärlek: Du som är singel har alla möjligheter att träffa på någon intressant person den här veckan. Den som är i relation kan kanske få en ny insikt om sin partner. Men det ser ut att vara ett lyckligt förhållande.
Ekonomi: Även om din ekonomi inte är den bästa just nu, finns alla möjligheter till ökade inkomster framöver.
Turnummer: 4-10-16-20-21-26-27

 

❤Ha en fantastisk vecka och var rädd om dig och andra❤

                      Kram