22. apr, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 22 april

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

ELEFANT


"Öppna upp dig själv mot sann rikedom"


OM= Elefanter kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Dessa visa, intelligenta varelser håller i sina energifält en 5-dimensionell plan för familjeliv genom ett perfekt kvinnosamhälle. Mödrar är vördade och de vet att lek håller frekvensen hög. De utövar gudomliga feminina kvaliteter av vårdande, tillgivenhet och glädjefull oskyldig lek.


Hanelefanter hålls borta från familjens centrum.


Dessa mycket psykiska tjockhudingar är fantastiska på att kommunicera via telepati. Ärkeängel Raphael riktar healing genom dem. De har förbindelse med Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay, planeten av upplysning och kosmisk rikedom, för att få tillgång till medvetenhet om framgång, kärlek och lycka vilket de sprider ut.


Genom århundraden har Ärkeängel Sandalphon arbetat med elefanter för att hela jordens Leylinjer. Nu länkar de in till deras hemstjärna och tillsammans med Sandalphon utformar de det nya andliga kommunikationssystemet för den kommande Gyllene Tiden.


BUDSKAP= Det här Elefantkortet vill påminna dig om att hålla din frekvens hög genom att ha mer roligt, leka och känna glädje. Vare sig du är man eller kvinna så utöva gudomliga feminina kvaliteter inom  varje område i ditt liv för att försäkra dig om att du har en stark och stabil grund för ditt själsliga liv.


Sitt tyst och andas in i ditt tredje öga, tona in på Elefanternas rike och Ärkeängel Raphael, den storslagna smaragdgröna Ängeln av Healing och överflöd. Länka sedan in till Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay för att tillåta perfekt hälsa och kosmiskt överflöd att flöda in i ditt medvetande. Känn hur den här energin genomtränger dina celler och förstå att Universum hjälper till med din gudomliga perfektion och ditt hjärtas önskan.
Skicka sedan ut en ström av ljus för att hjälpa till att bygga ett kristallnät av ljus runt vår planet.


Som KRAFTDJUR= Genom att använda dofter och rökelse, kan elefanten ta dig till nya energikällor och makt. Generellt sett är "elefant människor" mycket tillgivna mot familjen, vård av unga och äldre. De brukar också ha en medfödd kunskap om växter och rötter. Du kan också vara en person som kännetecknas av en stark personlighet. Det finns ännu en egenskap hos "elefantmänniskor" och det är envishet, en person som inte lätt ändrar sig. Elefanten tillför också ett skydd för hälsan.


I DRÖMMAR= Om det är en vild elefant kan ekonomin komma att förbättras. Ser du elefanter på cirkus eller i djurpark bör du lyssna till goda råd även om de inte verkar tilltalande. Rider du på en elefant kan det vara så att någon förtalar dig.

 

❤Ha nu en fantastisk vecka och var rädd om dig❤
          Kram