26. apr, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-18

Här kommer Horoskopet för perioden 27 april - 3 maj:

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till.  Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Du är säkert bra på att kommunicera och kan vara ledaren för en skola, ett företag eller projekt. Förmodligen träffar du på en hel del intressanta människor i din vardag. Du har förmågan att vara självständig och kan mycket väl uppnå dina mål med din stora entusiasm. Eftersom andra ser dig som ärlig och uppriktig verkar de vilja komma till dig för att be om råd. Korten kan även indikera nyheter kring ett oväntat arv.
Jobb: Du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför har du alla möjligheter att bli framgångsrik.
Kärlek: Du känner kanske ett stort behov av att vara ensam just nu. Ta den tid du behöver, kärleken finns när du är redo.
Ekonomi: Risken finns att det kan uppstå en häftig diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-7-12-17-21-30-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Älskare och nära vänner står i fokus. Ta dig tid att berätta för dem som står dig närmast vad de betyder för dig. Titta närmare på alla förhållanden som gått åt skogen, kapa banden till det som är oönskat och onödigt. Det finns ett behov av att skilja mellan hjärta och förstånd och att ibland fatta väldigt svåra beslut. Korten indikerar även ett behov av balans efter en splittring av viljan som går åt två olika håll samtidigt.
Jobb: Har du nyligen inlett ett nytt jobb så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Vänta dig endast små ekonomiska framgångar just nu.
Turnummer: 7-11-13-19-30-33-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kan vara så att du snart vaknar upp och inser något viktigt i ditt liv. Det kanske är så att du behöver bryta ett livsmönster som påverkar dig negativt. Möjligtvis kan du ha ägnat för mycket tid åt att dagdrömma och missat något viktigt som finns runt omkring dig. Det verkar åtminstone vara någonting som du bör ta reda på. Kan även gälla något som har med myndigheter eller liknande att göra.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du gör dig förtjänt av det.
Kärlek: Gräset är grönare på andra sidan, är kanske något du funderar över. Men det är sällan eller aldrig riktigt så enkelt.
Ekonomi: En plan på hur du skall tjäna dina pengar dyker kanske upp nu. Men du håller den nog för dig själv.
Turnummer: 7-9-16-18-19-21-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du tappar sällan modet, men på senare tid har din framtidstro kanske bleknat något. Men framgången väntar på dig runt hörnet! Det kan betyda en resa som har med ekonomi eller affärer att göra eller en ekonomisk förbättring. Att få det man längtat efter utan att ens vara medveten om att man verkligen kämpat för att nå dit. Någon förändring till det bättre borde i alla fall vara helt möjlig nu.
Jobb: Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Dags för lite nya idéer nu för att det ska ta fart.
Kärlek: En ny passionerad relation kan vara på gång nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas om du bara ser till att hålla ekonomin i balans.
Turnummer: 2-10-13-14-18-21-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
En otrolig möjlighet kan nu dyka upp när du minst anar det. Detta skulle i så fall innebära en bättre materiell standard. Det kan även gälla en investering som kommer att löna sig senare. Konkreta steg som kommer att ge dig mer tygghet och säkerhet, och har inte så mycket med önskedrömmar att göra, utan det man gör är praktiskt och väl genomtänkt. Eller att pengar är på väg genom arv eller vinst.
Jobb: Du kanske känner en viss svårighet i att fatta beslut just nu. Det är viktigt att du hittar en lösning så snart som möjligt.
Kärlek: Nu kanske det är bröllopsplaner på gång. I alla fall är det en gynnsam tid för relationer.
Ekonomi: Din ekonomi verkar nu befinna sig under granskning, kanske är det du själv som försöker få din budget att fungera, då är du helt rätt ute.
Turnummer: 2-3-12-11-18-19-24

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Se upp för din mörka sida. Jakten på materiella och sensuella glädjeämnen påverkar din förmåga att tänka klart. Befria dig från vanor som gör dig deprimerad och osäker. Då känner du en brist på självkontroll och tänker och säger saker som du egentligen inte menar. Frestelsen kan vara pengar, alkohol, eller en impuls att skada eller förstöra för andra. Vi känner oss maktlösa när dessa känslor dyker upp och vi mår inte så bra. Du kan om du vill.
Jobb: Kanske finns det någon kvinna på jobbet som du bör hålla dig väl med. Hon kan antingen bli din fiende eller vän. Var taktfull.
Kärlek: Har du nyligen inlett ett förhållande så kanske du bör se upp. Det kan vara så att personen som du är intresserad av inte menar allvar.
Ekonomi: Du gör ditt bästa för att få ekonomin att gå runt. Så fortsätt hålla koll på inkomster och utgifter så de är i balans.
Turnummer: 2-6-9-13-20-31-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Du kanske önskar dig ekonomiskt oberoende, så varför inte börja med det genast? Du måste tåla kritik från familjen och ta till dig vad de säger. Tiden är nu inne att flytta gränser och förbättra din livskvalitet. Det finns mycket att lära sig genom att testa olika saker tills man inser vilken lösning som är bäst i en viss situation. Det kan hända att du får börja från botten och arbeta dig uppåt tills du når ditt mål. Du kan om du vill.
Jobb: Mycket kan nu hända i snabb takt. Du kan få viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni verkar redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Fast din ekonomi är god är du kanske rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 5-16-18-19-20-22-26

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du kanske känner dig trött och missnöjd. Risk finns för isolering från omvärlden. Korten uppmanar att ta itu med problemet och inte skylla på någon annan. Försök ta reda på vilka känslor som dränerar dig på energi. Kanske är det dags för ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Kanske är det så att du lämnar ett jobb, ett mål, en relation, även om du inte riktigt vill, men inget annat kan göras.
Jobb: På jobbet kanske du behöver rannsaka dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Visst kan du drömma om kärlek men se till att de inte är alltför orealistiska, då blir det kanske svårt att hitta dina drömmars partner.
Ekonomi: Kanske har du haft mycket problem med ekonomin så att du väntar dig en katastrof när som. Slappna av och försök fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så. Det finns lösningar till dessa problem.
Turnummer: 4-5-7-14-18-31-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske är det så att du försöker ta ett beslut i någon fråga just nu. Det vill då till att vist och försiktigt överväga beslut, där rättvisa ges gentemot alla involverade (även dig själv). Om du inte kan vara objektiv i detta ärende, hitta någon som kan verka som medlare. Beslutet kommer då att tas till din fördel. Dessutom är det viktigt att noggrant granska rättsliga dokument eller kontrakt innan de signeras.
Jobb: Det verkar som du nu trivs rätt bra och känner dig trygg med ditt arbete.
Kärlek: Möjligtvis dyker det upp en person som du känner, och tycker om, sen tidigare. Det kan också vara en helt ny bekantskap som känns helt rätt.
Ekonomi: Ekonomin verkar gå ihop just nu. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 1-7-9-11-26-29-30

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Möjlighet att tjäna pengar säger korten. Det kan gälla ett företag, som nu är i de inledande faserna. Kanske en utbildning skulle föra dig vidare. Eller att göra något konsnärligt. Du får i alla fall en uppmaning att tänka noga på vad du gör, att planera och skaffa den kompetens du behöver.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Är du i en relation betyder korten att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Släpp alla eventuella bekymmer om ekonomin för en stund och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 2-4-19-26-32-34-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Om du nyligen har påbörjat något nytt som du länge velat göra, så kanske du borde stanna upp och försöka få en överblick av det hela. Det kan vara så att du går för fort fram och missar en del detaljer eller kan också vara så att du missar den perfekta timingen. Det kan ibland behövas att någon annan ser på det man gör med andra ögon för att upptäcka eventuella problem.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna dyka upp nu. Kanske en tidigare arbetskamrat eller vän.
Kärlek: I ett förhållande är det viktigt att inte hålla benhårt på sina egna vanor eller tänkesätt. Kompromissande hör till för att få en väl fungerande relation.
Ekonomi: Kanske behöver du bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Gör upp en budget för att få en säkrare kontroll.
Turnummer: 1-3-5-12-20-24-27

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det är nu möjligt att det blir en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och se framför dig att allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv och det kan leda till offentligt erkännande. Du är på rätt väg för din egen utveckling och upplysning.
Jobb: Behöver du hjälp i ditt arbete så kan det nu dyka upp någon som kan vägleda dig i någon fråga gällande din sysselsättning.
Kärlek: I relationer finns det ingen anledning till att hänga upp sig på små detaljer som kan utvecklas till stor irritation. Försök ha överseende med sådant och se till att vårda den fina delen i er relation.
Ekonomi: Var inte rädd för att be om hjälp av någon kunnig person om du har problem med ekonomin, det kan lösa mycket av din oro.
Turnummer: 6-11-12-15-20-26-29

 

❤Ha en lugn och fin vecka och var rädd om dig❤

           Kram