4. maj, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-19

Här kommer Horoskopet för perioden 4 maj - 10 maj:

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Allmänt blir det här en mycket positiv och trevlig vecka. Det kan till och med hända att något du önskat en längre tid nu går i uppfyllelse. Se bara upp så att du inte blir alltför passiv och drar dig undan dina vardagssysslor för då kommer det surt efter. Glöm inte att motionera, helst en promenad eller någon övning varje dag. Det är inte så kul att gå upp i vikt nu när badsäsongen närmar sig.
Jobb: Har du blivit utsatt för kritik på jobbet, som du tycker är obefogad. Då är det nu hög tid att ta ton, var lite påstridig och tala om hur du känner det så kommer det att lösa sig.
Kärlek: Är det så att dina känslor finns hos en person från ditt förflutna så är det dags att glömma denna. Ni är nu inte samma personer som ni var förr och den romantiska bild du tänker på stämmer kanske inte längre. Glöm det förflutna och se framåt för att kunna bjuda in en ny kärlek i ditt liv.
Ekonomi: Försök att inte oroa dig så mycket över ekonomin, det tar bara en massa energi ifrån dig och löser inga problem. Gör en ordentlig budget och håll noga koll på dina inkomster och utgifter så löser det sig till det bättre.
Turnummer: 3-5-7-14-26-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du kanske har många drömmar och visioner av vad du vill få ut av framtiden. En del är kanske inte så realistiska så bättre att fokusera på sådant som du faktiskt har en möjlighet till att uppnå inom en snar framtid. Det verkar vara en kreativ period där du kan åstadkomma en hel del, bara du håller dig till det som går att genomföra.
Jobb: Korten menar på att du har gjort ditt bästa inom ditt arbetsområde och att du nu väntar på någon form av resultat. Det kan leda till stora positiva förändringar. Men det ser ut som att du avvaktar ännu med att ta ett beslut.
Kärlek: Det kan uppstå en konflikt i relationen. Men den är inte så allvarlig som det först kan tyckas. Eventuellt kan svartsjuka vara inblandad. Tala ut med varandra.
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem så finns det möjlighet att lösa dessa. Men korten säger att du måste handla nu!
Turnummer: 1-2-3-8-11-12-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du är kanske i en inlärningsperiod av något slag, som kommer att ge dig bättre förutsättningar för framtiden. Det kan gälla något jobbrelaterat eller inom en hobby som du senare kan utveckla till något inkomstgivande. Det kan finnas tecken till att du kanske är lite för petig med detaljer och inte direkt ser helheten i vad du kan åstadkomma. Känner du dig osäker på om du är på rätt väg så kan meditation ge dig en större insikt och se allt i ett annat ljus.
Jobb: På jobbet verkar det som allt är som det ska just nu. Du trivs nog rätt bra med dina arbetskamrater.
Kärlek: Kanske är det lite av ett "dödläge" i din relation med din partner. Allt går på rutin och den sanna glädjen tycks inte finnas för tillfället. Försök överraska med något annorlunda, gå ut och ha det roligt tillsammans eller ordna en speciell myskväll för er båda.
Ekonomi: Om du nu lägger grunden till en tryggre framtid vad det gäller ekonomin, Så kommer resultatet bli riktigt positivt, inkomsterna kanske inte ökar så fort men på sikt kommer du att se goda resultat.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du är på väg in i en ny och spännande fas i ditt liv. Det är viktigt att du tror på dig själv och att det välvilliga universum vill att du ska lyckas. Nu är tiden inne för tillit och engagemang i dina drömmar. Ta alla nödvändiga steg för att gå framåt med självförtroende. Lyssna till din egen inre vägledning om att följa dina drömmar, men var öppen för information från andra som har med de viktiga stegen du tar att göra.
Jobb: Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Du lägger allt åt sidan och söker nya idéer. Kanske vill du byta jobb.
Kärlek: Kortet står för en sann manlig vän, det kan vara en partner eller annan närstående.
Ekonomi: En förändring kan vara på väg inom det ekonomiska området. Det kan hända att du ändrar uppfattningar och ser annorlunda på din ekonomi.
Turnummer: 4-15-25-27-28-31-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nya idéer tar nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Du ser nu sanningen i en situation. Nu är du redo att gå framåt!
Jobb: Om du jobbar, vänta dig en lugn period.
Kärlek: Pengar, kanske arv, spelar roll i din relation. Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 3-4-7-22-29-30-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Tillåt heller inte någon att hindra dig i dina framsteg. Överväg att arbeta med en partner vars kunskaper kompletterar dina egna.
Jobb: Du är kanske den som försöker vägleda andra. Vägledning är ett jobb som kan passa dig.
Kärlek: Om du är singel betyder kortet du kommer att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en karmisk prägel.
Ekonomi: Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 1-3-5-19-20-22-31

 

Vågen 23/9-22/10):
Du har arbetat hårt och blir nu belönad med belåtenhet, frid och överflöd. Friheten som din framgång har gett, ger starka känslor av tillfredsställelse. Du har tryggt tagit dig igenom hinder till en plats du kan känna dig stolt över. Angelägenheter hemma är givande. Någon kan gifta sig eller planera att flytta ihop med en partner. Frid och harmoni har fastställts och nu söker du stabilitet och engagemang.
Jobb: Du känner dig kanske inte helt tillfreds på jobbet just nu. Troligen är det inte arbetet som är betungande utan du måste hitta lugn och ro inom dig själv.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet. Du har många beundrare och du sprider ljus och vitalitet runt omkring dig.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-11-20-25-26-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):                                                              Känner du dig sorgsen? Det kan vara något från ditt förflutna som lever kvar och fortsätter att påverka dig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Ta tid för att läka. Håll inte kvar energin av tidigare besvikelser eller konflikter. Kom ihåg att förlåta dig själv för val som du kan önska du hade gjort annorlunda. Du gjorde det bästa du kunde då och tillåt dig själv att gå vidare.

Jobb: På jobbet kommer en del händelser att plötsligt ändra ordning och inriktning.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kan du få en känsla av att du har fastnat i fel relation. Tala ut med din partner om hur du känner så du får klarhet.
Ekonomi: Bäst att hålla hårt i slantarna nu. Kan komma oväntade utgifter.
Turnummer: 4-9-11-23-28-33-35

 

Skytten (22/11-21/12):
En tid har du kanske känt det som att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men ta det bara lugnt du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare. Tänk bara positivt att allt kommer att bli bättre och att din situation inte varar för evigt.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, står kortet för att du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa.
Ekonomi: Kanske kan en känsla av att ha blivit blåst på pengar infinna sig.
Turnummer: 1-16-18-28-33-34-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du känner dig kanske stressad, ändå klarar du av att upprätthålla status quo på arbetet och hemma. Om du funderar på att byta karriär behåll ditt nuvarande jobb och övergå långsamt till det nya. Om du kämpar med att göra ett val, försök med ett mer lekfullt tillvägagångssätt. Om du tar det lite lättare kan du enkelt finna svaret. Var öppen för kreativa idéer eller nya perspektiv.
Jobb: Om du är arbetslös och söker arbete, är det nu lite svårare att få jobb. Men misströsta inte, bättre tider kommer snart.
Kärlek: Det finns tecken på att en person har starka känslor för dig, men du vet inte vem det är ännu.
Ekonomi: Du har kanske en idé eller plan på hur du ska kunna förbättra din ekonomi, men inget som du berättar för andra om.
Turnummer: 1-12-20-25-30-32-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kan hända att relationer till andra ställer till lite problem nu. Även om saker och ting inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om - andra kan bli besannade. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig.
Jobb: Ditt arbete är kanske rätt så monotont och kräver tålamod. Du bör då tänka på att göra något glädjefullt då och då för att helt kunna koppla bort ditt arbete.
Kärlek: Om du berättar för mycket för en viss person finns risken att bli förrådd.
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem så är det något som gör dig orolig. Försök släppa oron och se dig om efter lösningar, det finns kanske närmare än du tror.
Turnummer: 9-10-14-16-17-31-32Fiskarna (19/2-20/3):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig. Det finns många möjligheter framöver.
Jobb: Du kanske har fastnat i ett tankemönster och känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns.
Kärlek: Allmänt så känner du dig nu tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi är nog trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 1-7-18-19-20-29-35

 

❤ Ha en magisk vecka och var rädd om dig ❤

               Kram