6. maj, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 6 maj

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤


SVAN


"visar behag och stolthet"

 

OM=   Dessa vackra, eleganta fåglar kommer från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. De för med sig heliga geometriska symboler av fred, lugn och elegans i sin aura vilka de sprider i vatten och över land. Deras stillhet när de flyter genom vattnet påverkar människors energifält och skapar en lugnande effekt. Vita svanar lär ut om renhet, lugn och skönhet, medan de svarta dessutom sprider visdomen om gudomlig femininitet.


Deras nobla kvaliteter försäkrar dem att de blir behandlade med respekt. Liksom alla majestätiska varelser har de en stark tro på sig själva så de överför ett undermedvetet meddelande att de tål inga konflikter från andra eftersom de kan, och kommer att, försvara sig själva. Förvisso, om de blir retade, kan svanar bli riktigt rasande.


BUDSKAP= Budskapet från det här kortet är att du ska upptäcka dina nobla kvaliteter. Tro på dig själv och inse att du är speciell och vacker. Lita på ditt inre och var självsäker. Agera med lugn, frid och behag i alla situationer. Även om dina tankar surrar runt i huvudet så försök behålla ett avslappnat och stilla yttre då det kommer att ge dig balans.
Var charmerande och vänlig och på samma gång förvänta dig att människor hedrar dig och behandlar dig med respekt. Om någon motarbetar dig så gör då riktigt klart att det är oacceptabelt och att du är beredd att gå till motangrepp om det är nödvändigt.


Du kommer att agera som en energigivande pool av frid och detta kommer att dämpa och lugna alla omkring dig. Ditt rena ljus kommer sedan att skapa bra relationer och bättre beslut när du agerar utifrån visdom och sann kraft.


Som KRAFTDJUR= Vill den väcka upp kraften i ditt "inre jag" och hjälpa dig förstå drömmar och symboler samt din intuition och värdighet. När svanen kommer till dig hjälper den dig att se skönheten i dig själv, i andra och i världen både andligt och materiellt. Svanen ger förmåga att se, tänka och förstå på ett symboliskt plan, vilket öppnar framtidens helande portar för ditt väsen. Portar som helar dig själv, och därigenom andra och världen.


I DRÖMMAR= Denna symbol lovar familjens välbefinnande, glädje, välstånd och ekonomiska svårigheter kan komma att lösas. Simmar de i klart vatten så är detta ett bra tecken. Men ibland varnar dessa fåglar i en dröm för ånger eller förluster, då ser man dem oftast i oroligt eller stormigt vatten.

 

❤Ha en riktigt bra vecka och var rädd om dig❤
                  Kram