10. maj, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-20

Här kommer Horoskopet för perioden 11 maj - 17 maj. Den här veckan med budskap från Ärkeänglarna:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
En önskan om att nå framgång har väl de flesta av oss. Och just nu är det gynnsamt för dig att börja manifestera dina drömmar. Korten visar att fastän dina drömmar är bra och sunda, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering så att de kan manifesteras ordentligt. Skapa en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och behåll en lugn och bestämd kontroll över hur den planen blir förverkligad. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Mikael, hans budskap till dig är: "Jag skyddar dig mot lägre energier och jag beskyddar dig, dina nära och kära och ditt hem. Släpp din oro, för jag omger dig, dina nära och kära, ditt hem och dina ägodelar med kraftfullt kärleksljus. Med sinnet fritt från rädsla har du mer tid och energi till att ägna dig åt dina livsuppdrag". Så kalla på Mikael för mod och styrka när du gör viktiga och nödvändiga livsförändringar.
Turnummer: 2-3-4-8-18-27-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan verkar handla en hel del om ekonomi. Det kan vara ett varnande budskap om att ta hand om dina resurser. Kanske är det dags att öppna ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Men det kan också vara ett tecken på att ditt hårda arbete betalar sig. Var vaken för nya möjligheter som eventuellt dyker upp, förändringar kan vara på gång som ger dig ökat överflöd. Låt inte rädsla begränsa dina handlingar!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Haniel, hennes budskap till dig är: "Du är extra känslig för energier och känslor just nu. Respektera dig själv och dina känslor. Känslighet är en vacker och kraftfull gåva, och det finns ingenting sådant som att vara "för känslig". Din känslighet hjälper dig att se sanningen om situationer och människor". Kalla på Haniel om du känner dig osäker på något, hon hjälper dig att uppskatta dig själv och se hur vacker du är just nu.
Turnummer: 10-11-29-30-31-33-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det ser ut som en riktigt fin vecka där man kan njuta av det man åstadkommit. Kanske har du lyckats att hantera en utmanande situation på ett berömvärt sätt, som ger dig uppskattning. Men låt inte glädjen gå överstyr för du måste ändå behålla din självkontroll och förbli lugn och jordad. Det här kan antyda ett stort språng framåt i ditt liv, kanske en befordran, en väntande resa eller något annat trevligt.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Metatron, hans budskap till dig är: "Kalla på mig för att rena och öppna dina chakran med heliga geometriska former. Be honom i tanken att han öppnar dina chakran, så skickar han varsamt sin "Metratron-kub" genom kronchakrat uppe på ditt huvud. Kuben roterar nedåt och rensar ut psykiska gifter ur din kropp och dina chakran. När dina chakran är rena kommer du att känna att du har mer energi och starkare intuition."
Turnummer: 4-8-11-20-26-28-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
Just nu kan det vara rätt tid för många att söka sig till någon form av studier. Det kan vara att du förkovrar dig i något ämne som ger dig en bättre position i ditt arbete, eller att du tar tag i din hobby och söker dig till likasinnade i någon grupp. Stort utbyte av detta verkar det kunna bli. Det kan också vara dags att ifrågasätta och granska alla regler, begränsningar eller begränsad tilltro som har skapats runt din nuvarande situation för att vara säker på att de är rättvisa för alla inblandade. Detta kan ta bort tidigare blockeringar för att hjälpa dig mot dina mål.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Sandalfon, hans budskap till dig är: "Var varsam med dig själv nu. Omge dig med lugna och vänliga människor, situationer." Sandalfon vill hjälpa dig att känna dig fridfull och centrerad och han rekommenderar starkt att lyssna på rogivande musik. Spela den vart du än går. Eftersom han är den ärkeängel som förknippas med musik kan du känna hans närvaro tydligt när du lyssnar på musik, sjunger eller spelar ett instrument.
Turnummer: 5-12-18-19-21-28-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Sätt igång och önska något vid ett stjärnfall! Änglarna säger att du har all anledning att ha hopp och positva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder kommer. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Det här kan bli början på den rätta vägen!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Jofiel, hennes budskap till dig är: "Dina drömmar blomstrar mycket fortare än du tror. Dock behöver de fortfarande näring och tålamod. Sakta ned och känn tacksamhet eftersom varje steg i processen, för dina drömmar närmare fysisk form. Lägg märke till de lärdomar och den kärlek som kommer ur varje ögonblick som du är engagerad i att förverkliga dina drömmar". Kalla på Jofiel närhelst du känner dig jäktad, stressad eller olycklig. Hon kommer att öka din medvetenhet och din förmåga att uppskatta livets vardagliga mirakler.
Turnummer: 5-11-13-16-19-25-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du är definitivt på rätt spår i det du företar dig! Det kan gälla arbete, studier eller projekt av något slag. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära så att studera eller forska mer inom ditt område ligger väl till hands nu. Det kommer ge stora resultat framöver. Var uppmärksam på detaljer varnar korten!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Rafael, hans budskap till dig är: "Ta flera djupa andetag och andas ut långsamt, för att väcka din energi och lösa upp gamla mönster Ofta kan det vara så att du omedvetet håller andan när du stressar. Dock är det så, som du vet, att andningen är livsviktig för att syresätta sinne, kropp och ande och själva livet. Skriv en lapp till dig själv för att komma ihåg vikten av att ge dig själv ny styrka med djupa och stadiga andetag." Be Rafael om hjälp när du känner behov av att varva ner.
Turnummer: 1-6-9-10-12-22-28

 

Vågen 23/9-22/10):
Nu är det tid för att skapa lite mer glädje i tillvaron! Det kanske kommer till dig i form av budskap om bröllop, graviditet eller födelse. Och kommer det inte information självmant så är det dags att samla ihop lite vänner eller släkt som du trivs med och ordna en tillställning så du känner dig mer avkopplad och glädjefull. Visst är det bra att du lägger energi i ditt arbete men man måste koppla av från detta också.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Sandalfon, hans budskap till dig är: "Vi änglar ger dig gåvor från din skapare. Öppna famnen och ta emot dem." Ett av de sätt som universum utvidgas på, är att ständigt ge och sända kärlek. Denna kärlek skickas till dig i många former och din enda uppgift är att vara villig att ta emot. Just nu väntar svaren på dina böner på att du ska vara villig att ta emot dem.
Turnummer: 3-6-8-17-18-26-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Det kan gälla att starta ett företag. Arbetserbjudanden eller befordringar. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Zadkiel, hans budskap till dig är: "Håll dig öppen till sinnes och lär dig att tänka i nya banor. Lär sedan ut dessa idéer till andra. Var öppen för att ta del av nya tänkesätt och att lära dig saker som inte ligger inom ditt omedelbara intresseområde". Vadhelst du vill veta är Zadkiel glad över att få lära dig. Bara ställ frågor till honom för att framkalla hans hjälp.
Turnummer: 9-11-17-19-23-27-35

 

Skytten (22/11-21/12):
Överflöd är på väg! Universum älskar ett tacksamt hjärta och belönar tacksamhet med mer överflöd. Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Nya karriärmöjligheter som involverar personer som är rättvisa och ansvarsfulla, presenterar sig. Befordran, bonusar och ekonomiska belöningar är alla möjliga nu. Det kan även vara att du får ett lån beviljat. Eller får möjlighet att betala av en del skulder.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Jeremiel, hans budskap till dig är: "Allting sker precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå" Ibland är det som verkar vara ett problem, faktiskt ett bönesvar i förklädnad. När vi ber om hjälp kan universum städa bort det gamla för att göra rum för det nya. "Be mig att göra din övergång mjuk och harmonisk för alla inblandade. Var viss om att den här förändringen är till det bättre"!
Turnummer: 1-7-8-14-26-27-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Alla pauser i framåtrörelsen är tillfälliga. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Jofiel, hennes budskap till dig är: "Gå ut, få lite frisk luft och knyt an till naturen för att minska stressen och få nya, kreativa idéer. Att vara med naturen hjälper till att synkronisera din rytm med universums hjärtslag. På det viset förbättras din naturliga tajming så att du befinner dig på rätt ställe i rätt ögonblick. Att vara i naturen sätter fart på livsandarna och höjer din energinivå". Kalla på Jofiel om du känner att det är motigt hon ser skönhet i allt och alla och hjälper dig att göra detsamma.
Turnummer: 6-9-21-26-30-32-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu är det hög tid att få saker gjorda. Den här veckan ger dig förnyad motivation till att ta tag i det som du har planerat, undvikit eller funderat på en tid. Du behöver vara uppmärksam på detaljer och vara noggrann i det du gör för att få ett lyckat resultat. Du kan få hjälp av en pålitlig person i din omgivning om du behöver så tveka inte att be om det.


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Jeremiel, hans budskap till dig är "Det värsta ligger bakom dig nu, och du övervinner tidigare utmaningar. Fortsätt att vara positiv! behandla dig själv med respekt och kärleksfull omsorg" Så kalla på Jeremiel om du känner att du behöver vägledning.
Turnummer: 2-3-9-13-17-26-35Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan verkar gå i minnenas tecken. Kanske återförenas du med gamla vänner du inte träffat på länge. Eller träffar på nya vänner som känns som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Det kan också vara så att du funderar på din egen barndom eller någon romantisk situation från förr. Barns påverkan i någon situation kan också vara viktig. Det kan också dyka upp en oväntad gåva!


Ärkeängeln som är med dig den här veckan är Gabriel, hennes budskap till dig är: "När du vårdar ett barn så vårdar du också ditt eget inre barn. Båda dessa aktiviteter är viktiga för dig just nu. Ta dig tid att leka, skratta och vara barnslig och bekymmerslös. Vårda ditt inre barn genom att ge det så mycket kärlek och uppmärksamhet som möjligt". Så kalla på Gabriel när du känner att du behöver stöd och vägledning.
Turnummer: 2-7-10-17-19-24-33

 

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤
                Kram