13. maj, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 13 maj

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤


KAMEL


"Var fördragsam och tålmodig."


OM= Kameler är inkarnerade från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. De bär med sig visdom och väntar tålmodigt på att dela denna med människor. De vill hämta ner detta till oss så vi blir mer mottagliga för telepati och därmed redo att fortsätta mot den Nya Gyllene Tiden.


När Kamelen förflyttar sig från meditativt tomma öknar till bullriga, kaotiska städer, lär de sig, och lär ut om balans. De transformerar också lägre frekvenser till ljus. Mycket helig visdom från Lakumay finns i deras gudomliga livsplan och detta överför de till de gyllene, 5-dimensionella Leylinjerna vart de än går. De hjälper oss att upprätthålla rutnätet på jorden.


Kameler visar oss också hur vi använder våra resurser på ett vist sätt. De har lärt sig hur de förvarar det de har och använder det med omdöme, så det finns tillräckligt för alla.


BUDSKAP= Du är välsignad att få ta del av det här kortets visdom. Det föreslår att du inför gyllene visdom på din livsväg och att du i din livsplan delar med dig av detta till andra.
Den här vägen uppmanar dig att praktisera tålamod, överseende och ödmjukhet. Du kan kanske känna som att du är "före din tid". Många kommer att känna av ljuset du bär och reagerar på det på olika sätt, så det är viktigt att du håller dig själv i balans vad som än händer omkring dig.


Om du inte fullt ut förstår vem du är blir ditt budskap att sitta tyst, visualisera ett gyllene gnistrande ljus omkring dig och kalla på Ärkeängel Jophiel, Ängeln av Visdom, och be om hjälp att tona in på ditt sanna jag. Förvänta dig sen att den djupa kunskap som finns i din själ börjar komma fram.


Som KRAFTDJUR= Vill Kamelen hjälpa dig till återhållsamhet. Att inte rusa iväg utan eftertanke, då du istället behöver visa tålamod. Hjälper dig till snabb återhämtning då du gjort av med för mycket energi. Om du planerar långa resor och har ett fjärran mål i sikte så låt inget hindra dig, du kommer fram.


I DRÖMMAR= Kan det betyda att du kanske möter svåra situationer men att du då ska vara balanserad för att nå framgång där. Tålamod och vishet inom alla områden behöver du verkligen tänka på. Ta ett steg i taget så når du ditt mål.

 

❤Ha en underbar vecka med många gyllene tillfällen❤
                     Kram