18. maj, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-21

Här kommer Horoskopet för perioden 18 maj - 24 maj 

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske finns det ett gammalt problem du fortfarande behöver lösa upp eller så kan dina minnen vara ett tecken på vad som väntar. Du kan återförenas med vänner eller romantiska partners från ditt förflutna. Nya bekantskaper kan kännas som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Barns påverkan i den här situationen kan vara viktig.
Jobb: Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, betyder korten att ni två får mer förtroende för varandra, att ni gör ett inköp tillsammans eller att du får en gåva.
Ekonomi: Om du har problem med ekonomin så kan detta lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 3-7-10-11-13-22-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Överflöd kan vara på väg! Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Nya karriärmöjligheter som involverar personer som är rättvisa och ansvarsfulla, presenterar sig. Befordran, bonusar och ekonomiska belöningar är alla möjliga nu.
Jobb: Du är smart, objektiv och vaken oavsett om du är arbetslös eller jobbar.
Kärlek: Kanske uppstår vissa problem och oenigheter i relationen som gör att ni kompromissar för att få lugn och harmoni.
Ekonomi: En förändring i ekonomin kan vara på väg nu.
Turnummer: 7-13-14-15-23-30-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd om du känner dig nere.
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Något kan hända inom kärleksområdet, kanske inser du något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Din ekonomi borde nu vara i balans så försök släppa alla eventuella bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 8-11-17-22-25-30-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du känner kanske stress, ändå klarar du av att upprätthålla status quo på arbetet och hemma. Om du funderar på att byta karriär behåll ditt nuvarande jobb och övergå långsamt till det nya. Var öppen för kreativa idéer eller nya perspektiv. Om du kämpar med att göra ett val, försök med ett mer lekfullt tillvägagångssätt. Om du tar det lite lättare kan du enkelt finna svaret
Jobb: Har du funderingar på att starta något eget så kan möjligheterna finnas framför dig nu.
Kärlek: Om du är orolig för att din partner inte tycker om dig längre, så anklaga inte dig själv. Du duger så bra precis som du är. Tala ut med din partner så vet du bättre sen.
Ekonomi: På det ekonomiska området finns nu chans att du får framgång.
Turnummer: 2-3-6-13-22-28-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt! Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna! Du kan behöva tålamod medan du inväntar resultat från dina tidigare beslut. Använd tiden till att utforska möjligheterna för att främja dina affärer.
Jobb: Om du söker jobb, kanske allt känns meningslöst och du tror inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men slappna av och tro på dig själv, det kommer att ändras.
Kärlek: I kärlekslivet kan det uppstå problem med partnern eller i förhållandet. Ni kommer dock att stå ut med varandra och modigt ta er igenom alla problem och hinder som uppstår.
Ekonomi: Är det problem med ekonomin just nu så kommer du behöva se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 1-16-21-24-28-32-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har ditt hjärta i ditt arbete eller studier eller drömmer om att starta eget. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära. Överväg att ta lektioner som har med dina intressen eller ditt yrke att göra. Du uppmanas nu till ett seriöst engagemang i studier eller i att forska. Det kan vara dags att gå tillbaka till skolan.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt är som det verkar vara. Se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: Du tycker kanske nu att du klarar dig själv, är något bitter, använder din hjärna till 100% men ger inte utrymme för kärleken. Släpp allt gammalt så nytt kommer in.
Ekonomi: Se över din ekonomi. Om du har tur och självbehärskning, kommer du även att lyckas lägga undan lite pengar.
Turnummer: 1-2-3-4-7-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
En underbar ny person kan nu komma in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor som glädje, njutning och lycka är sannolika. Du kanske upptäcker att du blir kär. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Andlig tillväxt åtföljer de rika emotionella erfarenheter du upplever just nu.
Jobb: Framgångarna är kanske små, men stabila och långsiktiga.
Kärlek: Du undrar kanske över om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i. Ta inga förhastade beslut nu utan låt tiden utvisa hur du känner framöver.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan du nu nå framgångar och kanske hittar du nya sätt för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-8-14-25-27-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu. Du har kanske varit med om en smärtsam situation och behöver nu gå vidare utan inblandning från någon annan. De inre sökningarna efter svar kan uppenbaras för dig nu.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig just nu.
Kärlek: Är du singel så kanske du snart träffar någon som du känner dig attraherad av.
Ekonomi: Du kanske inte bryr dig så mycket om din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt. Var mer noga med vad du spenderar på.
Turnummer: 1-4-5-11-22-25-28

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Detta kan gälla något juridiskt ärende såsom ett kontrakt eller en överenskommelse. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren.
Jobb: Du trivs med att vara sysselsatt och kanske har du mer än ett jobb? Glöm då inte att det är viktigt att pausa och ta hand om dig själv också mellan varven.
Kärlek: Var nu lite försiktig med vad du säger till en viss person, lita inte på att det du säger stannar mellan er.
Ekonomi: Om ekonomin ska kunna bli bättre går det inte an att blunda för eventuella problem. Gör upp en budget och håll den noga så löser sig mycket.
Turnummer: 3-9-11-14-18-30-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du har ett gyllene handlag just nu, så allting du vårdar och ger din kärleksfulla uppmärksamhet till kommer att blomstra. Vare sig du försöker att bli gravid, vårda plantor eller husdjur, eller hjälpa till med att få ett nytt projekt eller företag att växa, kommer dina kreativa strävanden att bli framgångsrika. Njut av det vackra i livet och var medveten om att du förtjänar att bli väl omhändertagen.
Jobb: På jobbet gäller det nu att göra rätt för sig och inte låta något vänta till nästa dag.
Kärlek: Visst är det härligt att drömma om kärlek och en eventuell partner. Men försök vara lite mer realistisk för den du möter kan inte motsvara dina högt ställda ideal.
Ekonomi: Du bör ha kompetens nog att vårda din ekonomi och hålla en god balans mellan inkomster och utgifter.
Turnummer: 2-4-7-25-27-31-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Bra tid nu för att ta lite semester och ladda batterierna.
Jobb: Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan känna att pengarna flödar in ändå utan någon ansträngning från din sida. Om du befinner dig i ett jobb, kommer du kanske att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Om du är singel kanske du träffar någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Du är bra på att sköta ekonomin och du gör ditt bästa av det du har.
Turnummer: 2-3-5-9-25-33-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En period med oväntade och trevliga inslag kan nu dyka upp. Troligtvis finns turen med dig just nu och fina möjligheter till att utöka sånt som betyder mycket för dig. Det kan också vara så att du nu känner dig extra generös och delar med dig mer än vanligt. Gåvor kan komma till dig eller att det är du själv som ger bort dem. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Ett tacksamt hjärta belönas rikligt!
Jobb: Det kan vara lite struligt på jobbet just nu. Se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: Just nu verkar det inte vara rätt läge att hitta en partner. Slappna av och ta hand om dig själv ett tag så kommer nog din stund snart.
Ekonomi: Använd din kreativa sida mycket mer än nu så kommer din ekonomi att blomstra framöver.
Turnummer: 2-3-7-15-17-23-34

 

❤ Ha en magiskt fin vecka ❤

          Kram