20. maj, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 20 maj

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

 

❤❤❤❤❤❤

 

BJÖRN


"Använd kraft med visdom."


OM= Björnar härstammar från Orion, konstellationen av upplysning och visdom. I sin aura bär de med sig koder som gör det möjligt för dem att påverka andra för det högsta bästa.


De lär sig och demonstrerar hur man använder kraft på rätt sätt. När de är i naturen, hjälper Ärkeängel Uriel dem att hålla solar plexus chakrat balanserat, strålande och tryggt. Änglarna av Frid kan sedan sprida sitt ljus där det behövs.
Björnar är mestadels ensamstående djur, lyckliga när de är fria i sin naturliga miljö.


När de övervintrar är de hållna i kärlekens källa medan Orions mästare föder dem med visdom och energi. Ärkeängel Jophiel, ängeln av visdom, låter också sitt kristallgula ljus skina på dem. Inom visdom finns det alltid kärlek. Ärkeängel Jophiel ansluter Björnarnas hjärtan till dem vars hjärtan är tillräckligt rena för att acceptera kärleken.


BUDSKAP= Björnkortet föreslår att du har den visdom inom dig som gör det möjligt för dig att etablera din kraft och använda den på ett korrekt sätt. För att uppnå detta är det viktigt för dig att vara i en omgivning där du känner dig lycklig och fri. Så utforska din värld och om du behöver göra förändringar, be Ärkeängel Uriel att hjälpa dig. Han kommer att stärka ditt solar plexus chakra så att du känner dig trygg och stark.


Du kanske behöver vandra omkring ensam medan du återvinner din visdom och egenvärde. Om det är så, använd den här möjligheten till att skapa din egen kokong så att ljuset från Källan kan vidröra dig. Öppna ditt kronchakra och låt Ärkeängel Jophiel hälla sitt kristallgula ljus rakt genom dig, vilket utvidgar ditt hjärta så att du sprider frid och kärlek.


Som KRAFTDJUR= Den uppmanar dig till att aldrig glömma att du är fri och kan vandra din egen väg. Björnen är en symbol för styrka och mod. Men den är även en symbol för att vända sig inåt, reflektera över sina erfarenheter och upptäcka att alla svaren finns där inom oss. Har du björn som kraftdjur ses du förmodligen som tyst och stark. Du är moderlig, beskyddar barn och ömmar för de svaga. Du är en naturlig healer med stor uthållighet och inre styrka.


I DRÖMMEN= att bli jagad av björn kan betyda att du försöker fly från något som du egentligen inte behöver fly ifrån. Du kanske borde försöka ta tag i saker för att det blir säkert bättre än du tror. Att se en Björn strosa i skogen tyder på att du längtar bort efter frihet från någonting.

 

❤Ha en härlig vecka ute i naturen❤
         Kram