25. maj, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-22

Här kommer Horoskopet för perioden 25 maj - 31 maj

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du behöver kanske lite förändring i din vardag? Då kanske det måste till att fatta några svåra beslut. Rannsaka dig själv om vad du behöver göra för att få den förändring som du eftersträvar, svaret finns redan inom dig själv. Inom kärleksrelationer så behöver du nog diskutera med din partner och inse något som gör att du vaknar upp. Då kan er relation tas till en helt ny nivå. På jobbet rullar det på som vanligt och inget speciellt händer den här veckan. Ekonomin kan innebära en oväntad utgift nu, så bäst att spara undan lite.
Turnummer: 1-4-10-18-19-33-35


Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är du nu i en period där du känner dig trött eller har motvilja mot något. Du anses vara en ansvarsfull och pålitlig person och med lite ihärdighet tillsammans med fantasi kommer du ta dig igenom den här perioden och se det som en lärdom. På jobbet känner du kanske att det inte händer något spännande längre och en viss osäkerhet i jobbfrågor kanske uppstår. Men korten lovar gott framöver både för dig som har jobb och för dig som söker arbete. I kärleksrelationer är det nu dags att arbeta och samarbeta tillsammans med sin partner för att inte hamna i ett stillestånd. Ekonomin ser ut att kunna bli bättre framöver.
Turnummer: 2-8-15-16-19-20-23


Tvillingarna (21/5-21/6):
Misstag kan vi alla göra och känner du dig just nu lite övergiven på grund av ett misstag, kanske att du tappade tålamodet i någon fråga, då är det helt sonika bättre att ta tag i det hela och tala ut om situationen. I annat fall kan det gnaga i dig under lång tid. Nu är det inte mycket som händer angående ditt arbete, och är det dags att ta ett beslut så väntar du nog ännu ett tag med det. Din ekonomiska situation är kanske inte som bäst nu, så det är hög tid att se över dina inkomster och utgifter och om möjligt hitta nya lösningar.
Turnummer: 4-6-15-19-24-25-27


Kräftan (22/6-22/7):
Har du varit utsatt för falska beskyllningar eller annan oförätt så borde det blåsa över den här veckan. En tid av harmoni och belåtenhet ligger framför dig nu och du har framgångsvindar som följeslagare. På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över, även om någon visar avundsjuka mot dig. Allt faller på plats så som man önskat sig. Även du som söker arbete känner dig uppmuntrad nu. Lite sunt förnuft gör att din ekonomi löser sig på bästa sätt och kanske även ett extra tillskott är på väg in. Rent allmänt är det en bra period för kärlek.
Turnummer: 3-5-9-12-13-18-22


Lejonet (23/7-22/8):
Var lite kreativ den här veckan säger korten, då kan det dyka upp nya möjligheter. Kanske dags att planera en resa? På jobbet finns det extra stora möjligheter att nå framgång om du använder dig av din kreativa sida. Det kan också hända att du får ett positivt meddelande vad det gäller jobb. Ekonomin ser ut att vara över förväntan och kanske dags att unna sig något extra som uppmuntran i vardagen. Några i tecknet kanske nu råkar ut för en helt ny romans. De som är i relation känner nu gott samspel och kanske gör ni upp nya planer för framtiden.
Turnummer: 1-4-16-21-25-28-32


Jungfrun (23/8-22/9):
Prövningar drabbar oss alla då och då, och kanske blir det inte den bästa av veckor. Men ur alla prövningar kan det komma något positivt. Vi får erfarenhet och lär oss hur man tar sig vidare utan större problem. På jobbet kan det kännas trögt just nu, och allt är kanske inte som det borde vara. Men med en positiv attityd kan man slå sönder den mest förtätande stämning. Kärlekslivet har gått in i dvala för tillfället och det känns kanske lite monotont, försök hitta något roligt att ägna er åt tillsammans. Ekonomin verkar stå i någon sorts väntan på att något ska hända. Det kommer att bli bättre men det tar lite tid.
Turnummer: 6-11-14-23-25-30-35


Vågen 23/9-22/10):
Det dyker kanske upp något hinder i början på veckan, som du inte räknat med. Men med mod och beslutsamhet kan du vända detta så att det blir ett lyckligt slut på situationen. Du kan även få ett meddelande långväga ifrån som får dig att fatta snabba beslut. Det har varit lite tungt på jobbet en tid men nu ser det ut att bli lite förändringar till det bättre. Meddelandet du får kan vara relaterat till ditt jobb. I kärleken verkar du och din partner kommunicera mer med varandra och kanske planerar en resa tillsammans. För dig som är singel kan en snabb passion dyka upp. Ekonomiska problem kan lösas, men du måste agera nu.
Turnummer: 3-4-11-18-20-30-32


Skorpionen (23/10-21/11):
Dags att ta beslut om att kasta av sig alla gamla bördor som finns i ryggsäcken och helt enkelt vända ryggen åt allt som inte längre är till ditt allra bästa. Det är modigt att ta beslutet om att lämna det förflutna bakom sig. På jobbet är väl inte allt så som du skulle vilja att det var. Kanske dags att söka lite nya idéer eller rent av söka nytt jobb. Din kärleksrelation är kanske lite ansträngd just nu och då är det dags att tala ut med din partner om hur ni ska ha det framöver, att tiga stilla löser inga problem. Ekonomin känns jobbig men nya idéer kan ge dig lösningen på det eventuella problemet.
Turnummer: 2-17-22-23-29-31-32


Skytten (22/11-21/12):
Om du känner oro i kroppen så släpp det nu. Det kanske är för att du fokuserar för mycket på detaljer och inte ser det stora sammanhanget, där kanske de små detaljerna inte är så viktiga ändå. Lite kompromisser på jobbet kan göra att det inte känns så kaotiskt. Du arbetar för framtiden och lägger grunden till något stort. Framgången kommer efterhand. Lite kompromisser även i kärlekslivet gör att ni behåller jämvikten. Hushållning med ekonomin gör att den blir mycket bättre i framtiden.
Turnummer: 1-4-10-12-15-31-33


Stenbocken (22/12-19/1):
En nystart av tex. studier eller hobby ligger bra till nu och kan leda till framgång inom olika områden framöver. Du är kanske på väg in i ett nytt arbete inom snar framtid eller byter arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb. Det leder till bättre befattning även om du får en granskande chef över dig. I kärlekslivet kan det nu, för dig som är singel, dyka upp en tillfällig romans. För dig som är i relation kan det nu vara aktuellt med någon typ av kontrakt som ska undertecknas. En förändring i ekonomin är möjlig nu inom snar framtid.
Turnummer: 3-8-17-20-25-26-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske känner du dig lite rastlös just nu, och har tankarna på sånt som händer någon annanstans. Det kan vara att du väntar på något som blivit försenat. Det verkar som det fortfarande finns något problem att lösa, men allt verkar ordna upp sig ganska snart. Försök slappna av lite vad det gäller ekonomin. Visst kan det kännas kärvt nu men bara du använder lite sunt förnuft så kommer det att räcka till det du behöver. På jobbet kan det också finnas lite gnissel, men det är övergående så inget att bekymra sig över. I kärleksrelatioer kan det behövas lite kompromissande den här veckan.
Turnummer: 2-3-11-15-20-29-31


Fiskarna (19/2-20/3):
En spännande förändring kan nu vara aktuell! Det gäller dock att inte kasta sig handlöst in i något helt nytt, det kan vara kärlek, jobb kanske bostadsbyte och det kräver trots allt en viss försiktighet. För att komma vidare inom ditt jobb så behöver du kanske ta någon kurs för att komplettera dina kunskaper. Möjligheter finns till att vidareutvecklas inom något specifikt område. Du kan även öka på din ekonomi om du använder din intuition och söker nya lösningar.
Turnummer: 6-7-10-11-16-21-24

 

❤Ha en magiskt fin vecka❤

            Kram