27. maj, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 27 maj

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

ÖRN


" Fånga modigt möjligheterna"


OM= Dessa magnifika fåglar kommer från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius, och har upphöjts till den fem-dimensionella frekvensen. Därför, vare sig de är stora eller små, har de särpräglats och är inte längre del av en gruppsjäl. Örnar svävar lugnt över världen och avslöjar sann behärskning av luften, medan de sprider nycklar och koder från Lakumay över platser dit änglarna dirigerar dem. De lär ut om kraften av frid och kontroll vilket påminner oss om att slappna av och vara följsamma i livets strömmar.


Örnar flyger också med stort mod rakt in i stormar och använder de termiska uppvindarna som möjlighet att flyga ännu högre upp. Dessa imponerande fåglar har otrolig syn och fokuserar den med avsikt och medvetenhet när de söker sitt byte.


När du ser Örnen flyga högt så ser du hans storslagenhet. Detta möjliggör för dig att känna igen din egen uppstigna glans.


BUDSKAP= Det här är kortet för den visionära som fokuserar med klarhet och medvetenhet på målet. Du blir rådd till att vara väldigt klar över vad du vill åstadkomma eller manifestera. Se det från det mest upplysta perspektivet så att din intention är för det högsta bästa. Var uppmärksam och medveten över allt som händer.


Förbli motiverad så att när du är redo att agera gör du det ihärdigt och utan rädsla. Behandla utmaningar och synbara bakslag som möjligheter att höja din nivå.


Behåll hela tiden ditt lugn, centrerad och fridfull, vad du än blir presenterad inför. När du gör så, kommer du alltid att stå i din fulla kraft. Människor kommer då att se din magnifika utstrålning och kommer att respektera och ära dig och din vision. Var medveten om din egen gudomliga glans.


Som KRAFTDJUR= Örnen står i kontakt med din själ och den säger dig att det är viktigt att du ger din själ näring. Du ska ta dig samman och ha modet att se framåt och titta på saker från en nytt högre perspektiv. Den vill påminna dig om dina drömmar och visioner. Den vill få dig att flyga högt och nå ännu högre så du kan se att du kan bemästra mycket mer än du själv tror att du kan klara av. Den uppmärksammar dig på att ha koll på såväl detaljerna som det övergripande.


I DRÖMMEN= Kan det vara så att du känner dig bunden eller instängd och då vill Örnen tala om att du behöver ta dig bort från detta, släppa allt gammalt och sträva mot nya höjder. Att drömma om en Örn kan också betyda att du är på väg framåt i din andliga utveckling även inom healing. Kan också vara att du ska vara uppmärksam på möjligheter som kan dyka upp.

 

❤Ha en upplyftande och magisk vecka❤
               Kram