30. maj, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort med budskap från Ärkeänglarna:

 

❤❤❤❤❤❤

 

ANDAS


Ärkeängel Rafael: "Ta flera djupa andetag och andas ut långsamt, för att väcka din energi och lösa upp gamla mönster"


Ofta kan det vara så att du omedvetet håller andan när du stressar. Dock är det så, som du vet, att andningen är livsviktig för att syresätta sinne, kropp och ande och själva livet. Skriv en lapp till dig själv för att komma ihåg vikten av att ge dig själv ny styrka med djupa och stadiga andetag.

Åk till ställen där det finns gott om frisk luft. Du kommer också att märka att luftkvaliteten är bättre nära vatten, såsom vid en sjö eller strand. Till och med en dusch eller ett bad sätter dig i kontakt med de positiva joner som associeras med vatten och luft.


Att jobba med ärkeängel Rafael: Rafaels namn betyder "Den som Gud helar" och han är känd som den helande ängeln som styr över fysiskt helande för alla levande varelser. Rafael ger oss ofta gudomlig vägledning (intuition, tankar, idéer, drömmar och så vidare) om hur vi kan bidra till att hålla våra kroppar friska. När du kallar på Rafael för att få helande, var uppmärksam på inre förnimmelser och se till att du följer den vägledning som uppmanar dig att handla.

 

❤Ha en fantastisk helg❤

        Kram