31. maj, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-23

Här kommer Horoskopet för perioden 1 juni - 7 juni:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Det kanske kan bli tal om förhandlingar eller liknande i veckan där du måste inta någon form av försvarsställning. Allt tyder dock på att den här situationen klaras ut med framgång för dig. Veckan kan också föra med sig lycka och tur!
Jobb - På ditt jobb är du ovanligt stressad och orolig, kanske rädd för att göra fel. Det kan också vara så att det plötsligt blir en del förändringar i arbetets sätt att organisera eller dess inriktning. Troligtvis kommer det att bli till det bättre för dig.
Kärlek - I din relation känner du hela tiden att du får kritik. Du får ofta stå för den du är och känner dig motarbetad. För singelpersonen kan du nu av en slump träffa på en person och det blir ett riktigt karismatiskt möte.
Ekonomi - Du oroar dig en del över din ekonomi och får lägga ner mycket möda på att lösa problem som dyker upp. Men nu verkar det som din ekonomi kommer att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre!
Turnummer: 5-18-19-21-25-26-31


Oxen (20/4-20/5) :
Det är nog inte fel att försöka ta det lite lugnare i veckan nu för att inte bli alltför stressad. En del kanske har haft en tyngre period tidigare och det är dags att varva ner och finna lugnet inom sig själv. Men det finns positiva aspekter också så det blir ändå ork till att umgås i gemenskap med grupper.
Jobb - På jobbet trivs du ganska bra med dina kollegor men du känner nog att du behöver en paus. Kanske har du nu möjlighet att ta ut lite semester så du kan ladda batterierna nu.
Kärlek - Inget speciellt verkar att hända i kärlekslivet den här veckan. Du kanske behöver en tid av återhämtning efter en problemfylld period och stärka din egen självkänsla. Är du singel kan det dyka upp någon som intresserar dig, men det gäller då att skynda långsamt och inte ha för bråttom in i ett förhållande.
Ekonomi - Kanske har du haft/har en del ekonomiska problem en tid. Och är du deprimerad eller stressad har du svårt att ta itu med dessa. Men när du varvat ner och ser på nytt över din ekonomi så finns det lösningar och det ser ut som du kommer att lyckas på sikt, gäller bara att inte ge upp.
Turnummer: 5-11-14-18-24-27-29



Tvillingarna (21/5-21/6):
Dags nu att sätta gränser i vissa situationer. Det kan behövas att du vänder dig till någon som du litar på och tala ut och be om råd i vissa situationer. De hinder som finns i din väg nu är tillfälliga och kan lösas om du inte ger upp med detsamma.
Jobb - På jobbet har du gjort ditt bästa och nu väntar du på någon form av resultat. Du får vänta ett tag på dessa så det är inte dags att fatta några beslut ännu, det kan också innebära att du måste förhandla för att det ska kännas rätt för dig. Om du söker jobb så se till att du tydligt talar om vad det är du vill arbeta med så ingen försöker bestämma detta över ditt huvud.
Kärlek - Lite gnabb i relationer kan det bli i veckan. Bäst att dra åt sig öronen och låta det hela blåsa över innan det utvecklas till gräl. När allt lugnat sig så är det bäst att tala ut ordentligt med varandra, som du vet är det sällan "ens fel till att två träter".
Ekonomi - Den ekonomiska situationen är kanske inte riktigt bra just nu. Det är klokast att se över inkomster och utgifter och försöka tänka ut nya lösningar. Det kan hända att du kommer i kontakt med vissa auktoriteter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 5-7-9-26-28-33-35


Kräftan (22/6-22/7):
Något oförutsett eller oväntat kan inträffa i veckan. Någon vill hjälpa dig med en situation, tveka inte för personen är ansvarsfull och pålitlig. Du kommer snart själv att ta kontroll över situationen och gå vidare.
Jobb - På jobbet kan du lita på en manlig kollega eller chef. Du vet vad du behöver göra fast det möter motstånd av några kollegor. Det blir som du vill med rätt engagemang.
Kärlek - Någonting händer som gör att du vaknar till och kanske får tänka om i dina kärleksfunderingar. Om du har en partner kan kortet innebära att ni gör en resa tillsammans eller planerar en sådan längre fram.
Ekonomi - Din ekonomi kommer att lösa sig på ett positivt sätt - vänta dig hjälp eller råd från en mogen man.
Turnummer: 5-7-9-10-11-12-27


Lejonet (23/7-22/8):
Goda nyheter kan dyka upp i veckan som är relaterat till affärer eller till andra personer. Det kan också gälla nya vänner eller något hemlighetsfullt. Försök få lite utlopp för din kreativitet den här veckan, det ger dig ro i själen.
Jobb - På jobbet har du nu stora möjligheter och det är endast din fantasi som kan sätta begränsningar. Du kan få ett meddelande från någon som uppskattar ditt arbete. Du är omtyckt av dina kollegor och du är duktig på att lösa problem, så ta fram din kreativa sida nu!
Kärlek - Du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig. Har du en relation så kommer känslorna att kännas allt starkare nu. Du eller någon i din närmaste omgivning kanske berättar om en graviditet.
Ekonomi - Pengar verkar inte vara något problem för dig för tillfället - de finns där när du behöver dem och i den mängd som du behöver. Men klokt att lägga undan lite nu för kommande tider.
Turnummer: 5-11-17-18-20-22-27


Jungfrun (23/8-22/9):
Goda nyheter kan vara på ingång nu! Kanske resultatet av en idé som kan gälla ett projekt eller företag. Det kan också innebära en ny början av något kanske en flytt eller nytt jobb inom snar framtid. Lite tur kan veckan också bjuda på.
Jobb - Efter en något kämpig period på jobbet får du nu stöd av dina arbetskamrater och allt lättar betydligt. Det kan hända att du får nya arbetsuppgifter eller ett helt nytt jobb. Din energi blir i alla fall betydligt bättre och allt ser ljust ut på arbetsfronten.
Kärlek - I kärlekslivet verkar det som att du får det intresse från din partner som du söker. Om ni har haft problem i förhållandet, eller om rivaler finns, kan du vänta dig att vinna över dessa.
Ekonomi - Du kanske satsar på något nytt nu som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt. Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett mycket bra sätt.
Turnummer: 3-5-9-20-21-22-25


Vågen 23/9-22/10):
Du kanske nu står inför ett svårt val och känner dig villrådig. Ta då och sök lugn och ro den här veckan och bara var för dig själv. När du känner lugnet inom dig så hittar du också svaret på hur du ska välja. Du kommer att välja rätt!
Jobb - På jobbet kan en känsla av osäkerhet infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Finns det möjlighet så ta en längre semester nu, det är dig väl unnat och du behöver komma ifrån för att se situationen ur en ny synvinkel.
Kärlek - Är du attraherad av någon nu så kanske du undrar om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i, lyssna inåt dig själv för i ditt hjärta hittar du svaret. Är du i en relation kan den upplevas som händelselös eller lite problematisk den här veckan.
Ekonomi - Du står kanske vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi. Låt inte andra blanda sig i din ekonomi. Du inser snart att du kan lösa den här situationen på egen hand.
Turnummer: 1-4-8-15-18-21-32


Skorpionen (23/10-21/11):
En situation i veckan kan kännas lite prövande och du får kanske göra en del uppoffringar för att få allt att flyta på. Men om du litar på din intuition så bör du klara ut det här på ett positivt sätt och känna ny styrka att gå vidare.
Jobb - Just nu är det lite stiltje på jobbet och det kan kännas lite enformigt då inget nytt händer. Men ta det lilla lugna det kanske bara är till din fördel på längre sikt.
Kärlek - Det händer inte mycket på kärleksfronten just nu. Är du singel så ägna dig åt något intressant istället för att fundera på kärlek den här veckan. Har du en partner kan det hända att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi - På det ekonomiska området kan man se att saker och ting förbättras inte på kort sikt. Men blunda inte för de problem som kan finnas. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 4-6-8-11-14-26-29


Skytten (22/11-21/12):
Veckan blir lite ombytlig. Kanske dras du, eller någon i din närhet, med en förkylning eller liknande som känns tung just nu. Men det hindrar dig inte från att plötsligt träffa på nya vänner eller kanske en ny beundrare inom kort. Mot slutet av veckan känns allt bättre och du kommer att fixa det du har tänkt dig i alla fall.
Jobb - På jobbet verkar allt lugnt. Du är omtyckt och anses vara känslig och vänlig. Du har tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Men du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar, därför kommer du att ta dig igenom denna situation på ett bra sätt.
Kärlek - Någon kanske helt plötsligt visar ett intresse för dig och som verkar ha en stor dragningskraft på dig. Ta reda på mer om denna person så att den verkligen är den som hen utger sig för, annars risk för manipulation.
Ekonomi - Du spenderar dina pengar ganska snabbt - du kan inte låta bli. Det finns ingen mening med att spara kanske du tycker. Men nu finns risk för en större oväntad utgift så se till att du lägger undan en del för att slippa större problem framöver.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33


Stenbocken (22/12-19/1):
En vecka som kan vara lite av en nystart för dig! Något som hänt tidigare lämnar nu dina tankar för att planera framåt istället. Det kan hända att det är en ny bostad eller nytt jobb som nu äntligen blir av, eller planeras inför.
Jobb - Det har kanske varit lite turbulens i din arbetssituation och du har känt dig frustrerad eftersom inget är ditt fel. Du kanske nu tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek - Om du är i en relation kan det nu vara en tid av planering av resor tillsammans. Det kan också vara så att relationen befinner sig i en kris, då bör ni nu ta tillfället i akt och tala ut i klarspråk med varandra. För dig som är singel kan det nu dyka upp en yngre man, men han kanske är av en personlighetstyp med stora humörsvängningar så se upp!
Ekonomi - Du har kanske haft ett bakslag i ekonomin nyligen eller inträffar nu. Men dina ekonomiska problem kommer att lösa sig. Även om du inte riktigt vet hur din ekonomi kommer att se ut framöver så kommer du snart att veta att du är på rätt väg när nya möjligheter uppenbaras.
Turnummer: 2-3-9-14-20-27-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Här verkar det komma in goda nyheter under veckan! Kanske behöver du också tala ut med en person mellan fyra ögon och då löser sig situationen och du kan gå vidare och känna dig riktigt nöjd.
Jobb - På jobbet får du stöd från dina arbetskamrater och du uppnår dina mål. Det kan hända att du upplever ett visst motstånd just nu men det kommer att lösa sig snart om du gör det du vet att du ska göra. Om du söker jobb, har du nu stor chans att få det.
Kärlek - Du kommer kanske att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Om du inte känner personen känns mötet ändå helt rätt. Har du en partner så kommer hen nog att visa större intresse nu. Om ni haft problem i relationen verkar dessa lösa sig och kanske diskuterar ni en framtida resa i veckan.
Ekonomi - Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig om du bara tar tag i det och inte ger upp. Ekonomin påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv. Kanske möter du någon som är vänlig nog att hjälpa dig. Ett samtal om ekonomin tas kanske nu, ett möte, eller ett avtal.
Turnummer: 8-10-11-12-24-27-31


Fiskarna (19/2-20/3):
Har du stått inför någon form av utmaning senaste tiden kan du nu slappna av. Det var inte så allvarligt som du först trodde. Förändringarnas vind blåser nu över tecknet och allt verkar positivt framöver.
Jobb -Ditt arbete går ovanligt lätt den här veckan och du kan känna av andras respekt för allt det fina du gör.
Kärlek - Veckan ger dig harmoni och djup vänskap och kärlek i alla familjerelationer och med vänner. Om du haft lite konflikter i kärlekslivet bör dessa lägga sig nu och ni fungerar fint tillsammans. För dig som är singel kan en ny romans börja spira.
Ekonomi - Eventuella ekonomiska problem verkar nu kunna lösas och det blir lite bättre klirr i kassan.
Turnummer: 1-4-6-15-21-26-30

 

❤ Ha en riktigt fin o harmonisk vecka ❤

           Kram