3. jun, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 3 juni

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

IGELKOTT


" Var en magnet för ljus, kärlek och glädje"


OM= Igelkottar kommer ursprungligen från Orion, planeten av visdom och upplysning. Trots sina taggar utstrålar de vänlighet så att människor känner sig trygga med dem. De får människor att skratta och känna glädje. Detta möjliggör för dem att öppna upp emot universell information på ett sätt som låter dem absorbera visdom.


Dessa små varelser arbetar med den vackra Ärkängeln Gabriel. De utstrålar dess rena vita ljus och banar väg för det vart de än går. Detta ljus innehåller nycklar och koder av glädje, frid, klarhet och andra uppstigningskvaliteter.


Änglarna från Orion sjunger över igelkottar och deras högfrekventa ljud renar jorden runt dem. Det här hjälper dig att hela ditt förflutna och lysa upp din framtid.
Deras uppdrag är att konsumera oönskade småkryp.


BUDSKAP= Det här kortet vill påminna dig om att skratta åt dina bekymmer och ta lätt på dem. Åberopa Ärkeängel Gabriel och centrera dig själv i hans rena vita ljus så att du kan absorbera de nycklar och koder av uppstigningskvaliteter som finns där. Öppna sedan upp dig själv mot Änglarna från Orion som kommer till dig när du ansluter dig med igelkottarna. Deras högfrekventa ljud, även om du kanske inte kan höra det, gör det möjligt för dig att överkomma det förflutna och skapa en glädjefull och kärleksfull framtid.


Kom ihåg att du också djupt kan påverka de som finns omkring dig. När du fyller din aura med vitt ljus rör det vid andra och möjliggör för dem att skratta och se större möjligheter. Ni blir alla tilldragande. Du är välkommen att ta dig själv och dina kära in i en avslappnad, fridfull värld full av skoj och skratt.


Som KRAFTDJUR= Igelkotten vill hjälpa dig att välja rätt väg. Du ska följa din inre intuition utan påverkan från andra. Våga prova på nya saker som får dig att skratta och må bra ända in i själen. Våga göra bort dig och skratta åt dig själv. Ge dig ut på små vandringar i skymningen, då kan mycket uppenbaras för dig som du inte själv förstått innan.


I DRÖMMEN= Drömmer du om en igelkott så kan det vara en varning om att någon försöker utnyttja dig på något sätt. Kan också vara att du har för lite glädje just nu i ditt liv och du behöver ta dig i kragen och försöka ändra på detta. Börja gärna med att gå omkring och nynna eller sjunga för dig själv för därigenom kan du komma vidare för att hitta glädjen igen.


❤Ha en ljuvlig och magisk vecka❤
            Kram