17. jun, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 17 juni

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

                 MARSVIN


" Gör din del för att belysa Universum"


OM=   Dessa milda små varelser är de enda djur som inkarneras från Venus, planeten av kärlek. De har åtagit sig, en stor mission på Jorden, att öppna och hela hjärtan, och de kan göra så eftersom de är små och sårbara så människor accepterar dem. När du håller i, eller tänker på ett marsvin så ansluts du direkt till det Kosmiska Hjärtat, och du mottager då en nedladdning av ren, ovillkorlig kärlek. Detta helar speciellt dem som har hjärtesorg. Detta är så viktigt i denna tid när vi förbereder oss för den nya Gyllene Tiden.


Energin från marsvin aktiverar din förbindelse genom Venus till alla stjärnorna i Kosmos. Sedan blir alla länkar belysta med vacker rosa kärlek.


Marsvin är unika och högt utvecklade varelser vars själsuppdrag är att ge, och ta emot kärlek.


BUDSKAP= Det här är kortet av kärlek. Bara genom att läsa det här startar upp ett energiband till Marsvin, och genom dem till det Kosmiska Hjärtat. Var öppen för att ta emot ren, ovillkorlig kärlek.
Kom ihåg att när kärlek flödar från ditt hjärta så antänds även hjärtan hos alla omkring dig. Sedan för ett kort och härligt ögonblick aktiverar du stjärnlänkar genom hela skapelsen med lysande rosa kärlek. På det här sättet gör du din del för att belysa Universum. I gengäld kommer Kosmos att överösa dig med kärlek och alla sätt av överflöd. Bara slappna av och ha förtroende i vetskap om att kärlek kommer till dig.


Som KRAFTDJUR=   Marsvinet uppmanar dig till att släppa ditt inre fritt. Håll inte inne dina känslor utan tala öppet om det. Allt vad du bär inom dig behöver släppas ut. Tala ut högt och tydligt.


I DRÖMMEN= Marsvinet kommer till dig drömmen för att varna dig för något. Det kan vara en planerad resa som du kanske bör skjuta upp. Om du drömmer att du är rädd kan du komma att bli förolämpad av någon eller att ett gräl är nära förestående. Det kan också betyda att du inte talat ut med någon om dina känslor.

 


❤Ha en underbar vecka full av stjärnglans❤
                    Kram