22. jun, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-26

Här kommer (lite försenat) Horoskopet för perioden 22 juni - 28 juni:

 

❤❤❤❤❤❤

 

" Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser. "

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Saker och ting kommer till dig lätt just nu. Kortet anses vara positivt eftersom man får sin önskan uppfylld utan större ansträngning. Men det kan också inneära en tid av lättja och bekvämlighet, då man får för mycket av det goda i livet. Se upp med vikten !
Jobb - På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över. Allt faller på plats så som man önskat sig.
Kärlek - Kärleken upplever en bra period rent allmänt. Du uppnår dina drömmars mål på det området.
Ekonomi - Dina ekonomiska mål uppfylls lätt och allt löser sig. Du har faktiskt mer än du behöver och detta känns bra.
Du kan få värdefulla råd från ett intelligent proffs. Det är viktigt att dina beslut är ärliga och rättvisa för alla inblandade.
Turnummer: 5-8-15-22-25-32-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Veckan kan innebära viss inspektion, övervakning eller auktoritet, men även vaksamhet. Det kan finnas en opålitlig person i din närhet, "en spion" som kommer att svika dig, så var på din vakt.
Jobb - Kanske granskas du denna veckan av auktoriteter och/eller din chef. Men jobba på och tänk positivt på ditt arbete så klarar du av detta.
Kärlek - Intresset som riktas mot dig har inte med kärlek allena att göra. Det ligger mer bakom personens intressen - vare det sig det gäller en vän, partner, eller någon annan. Dina idéer och avsikter testas. Du bör uttrycka dig väl.
Ekonomi - Din ekonomi befinner sig just nu under granskning, antingen av dig själv eller någon annan.
Att arbeta i grupp är berikande för dig just nu. Kanske dags att börja i en kurs i något som intresserar dig. ÄrkeÄngel Sandalfon är med dig och stöttar dina beslut.
Turnummer: 6-9-13-19-24-25-27


Tvillingarna (21/5-21/6):
Veckan kan innebära att man måste resa i samband med arbetet eller sitt företag eller att man får en viktig gäst. Även om kortet för det mesta associeras med resor, kan kortet betyda att man gärna vill ge sig av och att man är rastlös inför nödvändigheten att behöva stanna kvar. Ibland står kortet för en ändring av bostad.
Jobb - Ditt arbete innebär både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar. Du kan ha temperament eller göra många resor framöver.
Kärlek - Om du är kvinna, vänta dig att träffa en passionerad yngre man med humörsvängningar. Han kan växla från otrolig stor ömhet till aggression. Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi - Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kan räkna med resor för ekonomins skull.
Du har all anledning att hysa hopp och positiva förväntningar. Tro på dina drömmar för ljusare tider ligger nu framför dig om du arbetar målmedvetet i den riktning du tror på.
Turnummer: 3-4-6-16-19-22-26


Kräftan (22/6-22/7):
Du kanske själv är eller träffar snart på en praktisk kvinna som man kan lita på. Hon är en riktig affärskvinna, smart och som kommer att kämpa för sin rätt. När det handlar om pengar kan den här kvinnan vara rätt så hård och envis.
Jobb - Du arbetar hemma, inom vården, driver en liten firma eller tar hand om andra helt enkelt. Ditt arbete kan kännas monotont, men du kan också trivas med det ganska mycket. Du är trygg i dig själv och mår bra.
Kärlek - I en relation, kan kortet stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så försök hitta på något nytt nu.
Ekonomi - Du är bra på att sköta ekonomin. Du gör ditt bästa. Du är dessutom generös och delar gärna med dig, även om du inte får något stöd från omgivningen även att du verkligen förtjänar det.
Det finns alltid en väg ut om du just nu känner dig olycklig, massor av möjligheter finns faktiskt om du bara tittar noga. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu. Ser du bara sanningen så kan du agera med tillit.
Turnummer: 6-9-11-16-17-24-27


Lejonet (23/7-22/8):
Personer som har fastnat på ett eller annat sätt kan ta sig ur situationen, även om det nu känns omöjligt. Man har då framför allt fastnat i sitt eget sätt att tänka. Det finns andra alternativ av att handla och tänka på. Ta dig ur det mentala fängelset nu!
Jobb - Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns.
Kärlek - Du har en känsla av att allt är omöjligt. Du tänker i negativa banor och ser inga lösningar. Du vill inte utvidga dina horisonter. Du känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation.
Ekonomi - Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel.
Nu är det tid att hitta din egen väg, Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga och de kommer att bli belönade. Kanske kan du hitta någon som gemensamt med dig kan hjälpa dig att nå dina mål. De finns hopp för framtiden.
Turnummer: 5-15-20-24-28-34-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek.
Jobb - På jobbet upplever du nu motstånd och konkurrens från dina arbetskamrater. Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig. Kämpa på det blir bättre sen !
Kärlek - I kärlekslivet kan du få en känsla av frustration. Det finns rivaler och du får slåss för din kärlek. Eller så kan du och din partner komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er. Däremot kan konflikten mycket väl ha sin grund i svartsjuka
Ekonomi - Du upplever problem på det ekonomiska området och de känns helt absurda. Du får nog ändå se till att de blir lösta. Du får dock kämpa för att kunna lösa dessa.
Du kommer att lyckas att balansera en nyligen utmanande situation. Din förmåga att se båda sidor, ingripa och ta beslut har gett dig godkännande, respekt och tacksamhet. Det är viktigt att du Behåller ditt lugn och din självkontroll nu. ÄrkeÄngel Metatron hjälper dig att öka dina motivations- och energinivåer så att du kan genomföra det du prioriterar.
Turnummer: 14-19-23-25-27-30-32


Vågen 23/9-22/10):
En handling som innebär ett initiativ från din sida, kan kanske vara något inom det okända och det hemliga. Du känner dig kreativ den här perioden.
Jobb - Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke. Dessutom är du duktig på att lösa problem på kreativa sätt. Eftersom du älskar ditt jobb, kommer du att lyckas nå framgång.
Kärlek - I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi - Din ekonomi kommer att blomstra. Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential.
Överflöd och ekonomisk trygghet ligger nära nu, möjligtvis genom arv eller arbete. Du har etablerat en hållbar framgångsgrund i arbetet. Detta ger dig frihetskänslor, du känner tillfredsställelse över det du har åstadkommit.
Turnummer: 3-4-14-18-20-21-31


Skorpionen (23/10-21/11):
Du kanske snart fattar ett viktigt beslut. Du söker efter klarhet i en viss situation, sann kunskap och lösningen av ett viktigt problem. Det betyder också att man når framgångar även om det finns hinder.
Jobb - Du behöver alltid komma med nya idéer och till och med kämpa på ditt arbete. Du klarar dig alltid eftersom du använder dig av ditt skarpa intellekt. Men det kan också stå för en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel. Du kommer att ge dig ut i en kamp. Om du är arbetslös, kommer du att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek - Det kan kanske bli lite problem i kärlekslivet och du behöver använda intellektet för att argumentera. Du kan tvingas slåss för din partner eller kommer på kant med någon i din omgivning.
Ekonomi - Vänta dig ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Din önskan går i uppfyllelse. Din oro borde nu försvinna när saker går som du hoppats. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen är med dig köp en lott eller lämna in ett spel.
Turnummer: 2-6-8-18-22-28-32


Skytten (22/11-21/12):
Du känner dig fulländad, och att du har uppnått ditt mål oavsett vilken din fråga är. Just nu är allting möjligt - en tid för nya början. Du står kanske inför resa eller förändring av ort, såväl som belöning och säker framgång.
Jobb - På jobbet uppnår du dina mål med lätthet, du har fått allt som du kämpat för. En känsla av fulländning infinner sig.
Kärlek - Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi - Ekonomin är balanserad och du har allt du behöver. Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas.
Du kanske möter en charmig person under veckan, som är tankfull och idealistisk, fantasifull och entusiastisk. Någon som du känner att du kan prata med och det kan kännas som ni känt varandra länge. (kanske en tidigare-liv förbindelse) !
Turnummer: 2-17-20-22-29-34-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Veckan handlar om en mycket varm kvinna, med temperament. Hon har sinne för affärer. Det kan också betyda att man inom sig har resurser till entusiasm och vitalitet, trots att man ibland kan känna sig mörk inuti.
Jobb - Du är en stark man eller kvinna, men du kan vara alltför hård mot andra. Du är stark och oberoende och kan ha en hög position inom ett företag, på ditt jobb eller i en skola eller annan institution. Det kan också stå för att en sådan kvinna kan bli din fiende eller vän. Hon kan antigen hjälpa eller hindra dig.
Kärlek - Om du är man, betyder kortet att du kommer att träffa en imponerande kvinna men ingen som du kan leka med eftersom om du inte beter dig lämpligt mot henne, så kommer hon att bara hitta någon annan. Hon är attraktiv och charmerande och du vill kanske inte förlora hennes intresse. Om du är kvinna, kan kortet stå för det temperamentala i dig själv men oftast betyder kortet en rival eller en kvinna som ger dig trubbel.
Ekonomi - Du hanterar din ekonomi på ett bra sätt. Du visar självförtroende, optimism och kompetens.
En vänskap fortsätter att fördjupas. Din relation helas och fortsatt engagemang är fortfarande möjligt. Det är inte dags att lämna en relation nu. Vissa svårigheter mellan personer eller grupper får en positiv upplösning. En oväntad gåva kan dyka upp.
Turnummer: 2-4-5-20-21-22-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Om du behöver hjälp med något så kommer en lojal, snäll och ärlig kvinna att hjälpa dig den här veckan. Det kan handla om känslor, kärlek, drömmar och visioner.
Jobb - På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek - Om du är kvinna, kan det betyda att du verkligen är förälskad i någon eller är mamma. Om du är man, kan det vara din flickvän eller hustru. Kortet kan också stå för kvinnan som du är kär i och visar också att det är rätt kvinna för dig.
Ekonomi - En vänligt inställd kvinna, kommer att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Du lyckas bättre än du tänkt dig. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Tro på dig själv och nya ideér och lösningar är möjliga. ÄrkeÄngel Uriel hjälper dig att fokusera och vara koncentrerad denna veckan.
Turnummer: 1-2-3-4-7-25-29


Fiskarna (19/2-20/3):
Efter en tid av ledsamhet och sorg, finns nu tecken på att hoppet och inspirationen infinner sig i ditt liv åter igen. Man börjar så småningom hitta något meningsfullt i livet eller i det man gör, något som leder till att man är på väg till en normal tillvaro igen. Kortet står även upp för att man vågar önska sig saker nu och att man börjar se ljuset i slutet på tunneln.
Jobb - Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek - Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet. Det börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi - Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Positiva förändringar. Njut av nya möjligheter när de dyker upp. Turen är med dig denna vecka! ÄrkeÄngel Mikael är med dig och ger dig mod styrka o självförtroende
Turnummer: 6-8-13-18-19-26-32

 

❤Ha en fin och äventyrlig vecka och var rädd om dig❤

                     Kram