24. jun, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 24 juni

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

 

❤❤❤❤❤❤

 

                APA


"Utforska allt som livet har att erbjuda"


OM= Alla typer av apor kommer ursprungligen från det tio-dimensionella Universum av Shekinah och tar sig ned genom Plejaderna. Deras tjatter ropar in Änglasång som helar varelserna omkring dem och hjälper träd att växa. Apor använder också dessa överljudstoner för att dela nyheter och information från Änglarna och rätt miljö med djuren, fåglar, träd och människor.


Som hjärt-centrerade varelser inkarneras Apor till att utforska med sin högra hjärnhalva och följa sina instinkter. De lär sig om kvaliteter som; ovillkorlig kärlek, lojalitet, gemenskap och tilltro. Deras fokus ligger på familjelivet, njutning, utveckla sina sinnen, mat och att ansluta sig till träden. De är inte här för att utveckla mänsklig intellektuell kapacitet eller logiska förmågor, men de är extremt andligt utvecklade och upplever verkligen en Enhet.


BUDSKAP= Du bör fokusera på att använda din högra hjärnhalva och ditt hjärta, eftersom detta är vägen till uppstigning och Enhet.
Ta dig tid till att koppla av, ha roligt och bara vara i nuet. Njut av dina sinnen. Älska din mat, lukta på blommorna, se det vackra överallt, rör vid dina kära och lyssna med kärleksfull förväntan. Tona in på naturens under. För dina närmaste tillsammans. På det här sättet kommer du verkligen att ansluta till, och förstå, Enhet.


Det är viktigt att du är uppmärksam på din röst när du talar eller sjunger. När den är varm och harmonisk kan Änglarna använda den till att skapa övertoner som renar och lyser upp dig. Du kommer då att utstråla en glans av healing omkring dig och detta hjälper inte bara andra utan attraherar bra saker in i ditt liv.
Var bekymmerslös och glädjerik.


Som KRAFTDJUR = Hjälper dig att röra dig genom livet med grace och följsamhet, sällan fastnar du i gamla vanor och rutiner när Apan är med dig. Du ökar din intelligens och framåtanda. Den vill att du ska leka och uttrycka din individualitet.


I DRÖMMEN= Betyder kanske att det är dags att ge apan i dig en chans och våga dig ut och utforska eller deltaga i något som du kanske känner dig lite ängslig inför. Det kan också betyda att du bör ta tillvara på alla stunder tillsammans med nära och kära, öppna upp ditt hjärta och tala ut om dina känslor.

 

❤Ha en njutningsfull vecka i sol och glädje❤
                 Kram