27. jun, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer Helgens Orakelkort med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Lyssna till dina intiutiva känslor

 


Dina änglar vill att du ska veta att du alltid tar emot gudomliga budskap även om du inte lägger märke till dem. Dessa meddelanden kommer huvudsakligen genom dina fysiska och emotionella sinnen, för din kropp är extremt känslig för subtila energier. Ibland kanske du inte förstår dina känslor men de har alltid en sann, bakomliggande visdom.


Du ser det här kortet eftersom du har en fundering som din kropp redan har svarat på genom fysiska och emotionella känslor. Nu uppmanas du att lita på dina känslor och omedelbart handla i enlighet med dem. Be änglarna att skydda och vägleda dig så gör de det genom dina intuitiva förnimmelser.


När du tolkar kort eller helar någon är det omöjligt att vara avstängd från änglarnas vägledning. Du tänker och känner hela tiden och dessa är änglarnas två huvudsakliga kanaler för att du ska kunna ge sanna budskap till andra. Tala om för dem vad du tänker och känner när du gör något för andra för dessa budskap är avsedda att förmedlas.

 

*** Säkert har du många gånger kommit på dig själv med att tänka "varför gjorde jag inte som jag kände, tänkte" och det är ett tydligt tecken på att du bör lita på din intuition. Men det kan också vara så att du gjorde precis det du kände och det blev inte som du trott i alla fall. Men även att du tycker det blev fel, så var det ändå rätt eftersom detta då var menat som en lärdom du behövde gå igenom. Ja det är sant att det finns mycket som händer som vi inte förstår just då, men det kommer att visa sig en dag. ***


❤Ha en underbar helg och var rädd om dig❤
               Kram