28. jun, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-27

Här kommer Horoskopet för perioden 29 juni - 5 juli:

 

❤❤❤❤❤❤

 

" Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Det kan dyka upp någon som ger dig råd i ditt sätt att utföra något. Det är dock viktigt att beslut som du tar är ärliga och rättvisa för alla inblandade. Så lyssna gärna på råd från andra men använd din egen lysande intuition för att fortsätta din väg framåt. Områden som just nu ligger väl till för Kräftan är juridik, vetenskap och affärer.
Jobb: Planeternas påverkan just nu gör att du ska se upp för att inte bli manipulerad på jobbet. Lita inte blint på allt som sägs eller görs nu.
Kärlek: Kanske har du nu känslan av att vilja vara lite för dig själv. Ibland behöver vi ha lite egen tid för att inte slita på relationen. Så tala om hur du känner och försök komma överens.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att bli riktigt bra i framtiden så fortsätt med din planering.
Turnummer: 2-10-14-23-24-25-32


Oxen (20/4-20/5) :
Något har kanske hänt som gör dig nedstämd. De kan vara en nuvarande situation eller något från ditt förflutna som lever kvar och fortsätter att påverka dig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Ta tid för att läka. Släpp taget om smärtsamma minnen och gå modigt framåt
Jobb: Känns det lite tungt på jobbet nu, kan det bero på att du längtar till din semester. Se framåt mot kommande roliga händelser så går allt lättare.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen kan du nu behöva lite egentid för återhämtning. Inga beslut ska tas innan du känner dig trygg i dig själv.
Ekonomi: Det kan bli diskussion om ekonomin med andra personer. Med god vilja så kan allt ordnas till det bästa.
Turnummer: 2-4-12-19-22-28-29

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Djupa känslor uppkomna av situationer eller relationer verkar nu påverka ditt liv. Du (eller det kan vara någon nära dig) behöver balansera sina känslor för att inte bli överväldigad. Det kan vara så att förälskelse eller ett frieri är orsaken till detta känslosvall. Kanske du själv anordnar, eller kan få, inbjudningar till fester eller andra sociala tillställningar.
Jobb: Om det blir oroligt på jobbet kan du vara den som försöker vägleda andra och de kan känna att du har blivit jobbig. Annars är vägledning ett jobb som kan passa dig.
Kärlek: Din kärlek kanske finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Ekonomin borde gå runt eftersom du ständigt hittar nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 2-5-6-8-10-15-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Grattis, det här är din gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder som du fortfarande kan nå.
Jobb: Du får hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Du träffar kanske en gammal kärlek och diskuterar gamla minnen. Om din kärlek finns i det förflutna så bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Nonchalera inte ekonomin då kan det komma surt efter. Se över dina inkomster och utgifter så du har en god balans.
Turnummer: 3-12-25-27-29-30-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du behöver veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Om du befinner dig i ett nytt arbete så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Nu går det inte längre att vänta, det gäller att betala sina skulder.
Turnummer: 4-7-13-16-24-27-28

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Verkar som det blir en fantastiskt bra vecka! Drömmar du haft är nu på väg att gå i uppfyllelse. Även sådant som du påbörjar i den här veckan kommer att ge dig stor framgång senare, så tveka inte att sätta igång med något du länge tänkt på. Ha full tro på dig själv och förvänta dig häpnadsväckande förändringar framöver. Detta kan också innebära att du är på rätt väg för din egen inre upplysning.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Framgångarna kanske känns små, men de är stabila och långsiktiga så ha tålamod, din tid kommer.
Kärlek: Relationer kanske går på sparlåga för tillfället. Även om det kan kännas lockande och spännande att se efter något nytt så är gräset sällan grönare på andra sidan.
Ekonomi: Du kanske får lägga en del energi på att lösa vissa ekonomiska problem. Men lösningar finns så ge inte upp.
Turnummer: 4-15-18-27-28-30-31

 

Vågen 23/9-22/10):
Känner du oro över en viss situation så verkar den vara helt ogrundad. Det behövs bara lite tålamod från din sida så kommer allt att lösas med framgång. Att ta en paus från det du grubblar över är det bästa just nu. Har du möjlighet så res bort en tid eller se till att vistas ute i naturen så mycket som möjligt och speciellt i närheten av vatten. Det ger dig den ro du behöver för tillfället.
Jobb: Jobbet kan vara den källa till oro som du kanske känner nu. Så då är det av vikt att du försöker få lite ledigt och situationen kommer att klarna.
Kärlek: Det kan hända att du behöver argumentera för din rätt i kärlekslivet, men allt kommer att lugna sig om du bara tar en paus och försöker hitta din inre ro.
Ekonomi: Kanske har du gjort, eller kommer att göra, någon form av investering. Detta kommer nog visa sig lönsamt så småningom, men tålamod behövs för det gå inte så fort framåt.
Turnummer: 14-16-20-21-29-30-34

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problem som uppstår. Försök inse att ånger och skuldmedvetenhet är en bortkastad känsla som inte på något sätt gynnar dig själv. Släpp allt gammalt och se framåt med en positiv inställning. Det finns så många härliga möjligheter för dig i framtiden bara du tillåter dig själv att nyfiket se framåt.
Jobb: På jobbet behöver du kanske se upp lite nu. Det kan finnas någon som inte är helt ärlig mot dig så ta inte allt för givet.
Kärlek: Singelpersoner kan nu komma att möta någon, kanske någon som du faktiskt redan känner eller en helt ny bekantskap. Var öppen och se vad det kan leda till.
Ekonomi: Verkar som ekonomin är i ganska god balans den här perioden. Finns det möjlighet så spara en slant för kommande tider.
Turnummer: 7-11-19-21-27-30-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kan verkligen känna dig stolt över dig själv! Du har lyckats med det du har föresatt dig och glädjen smittar av sig på andra. Det kan nu vara goda nyheter på ingående, kanske gäller det ett jobberbjudande eller något annat som skänker dig stor glädje. Det ser också ut som att turen är på din sida den kommande perioden.
Jobb: Det är ganska lugnt på jobbet just nu och inte mycket som händer. Men saker sker i det fördolda och det går mer framåt än vad som syns på ytan.
Kärlek: I relationer kan det nu planeras för framtiden, eventuellt bröllopsplaner. Singelpersonen kan nu ha möjlighet att träffa någon intressant person.
Ekonomi: Finns det ekonomiska problem så gäller det att inte blunda för dessa utan ta tag och försök få ordning på allt. Om det behövs så ta hjälp av någon kunnig person.
Turnummer: 1-6-12-14-22-27-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Har du nyligen avslutat något mycket viktigt? Njut av dina känslor av helhet och fullbordan, och klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer! Du är nu redo att gå vidare till något nytt. För någon kan det vara tid för ett nytt hus, bostad eller arbete. Det kan nu innebära en period då du känner stor frihet i ditt liv.
Jobb: På jobbet kan du nu komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med. Ni passar bra ihop och relationen kan utvecklas till en vänskap.
Kärlek: Kan kanske finnas lite oro i kärlekslivet. Men stå upp för din sak och låt ingen annan tala om för dig vad som är bästa lösningen.
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-5-8-11-16-21-26

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Är du på väg att göra en viktig förändring? kanske står du nu vid ett vägskäl och funderar på vilken väg du ska gå. Det är kanske dags att granska och göra någon form av utvärdering. Gör ett eftertänksamt omdöme om ditt liv, och gör sedan tillitsfulla val. Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med akademisk examen och certifiering.
Jobb: Kommunikation över avstånd kan vara viktiga i ditt jobb. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Om du känner att du inte vet riktigt var du har din partner så är det dags för ett ingående, klargörande samtal tillsammans.
Ekonomi: Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 5-9-12-16-19-20-29Fiskarna (19/2-20/3):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eler förseningar. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren. Detta kan gälla ett kontrakt, överenskommelse eller något juridiskt ärende. Du har dock förmågan att se sanningen bakom situationen.
Jobb: Du kan nu känna att jobbet ger dig materiell stabilitet och att du nu också får någon form av nytt kontrakt.
Kärlek: Du och din partner verkar nu göra upp lite nya framtidsplaner. Spänning och förhoppningar ligger i luften.
Ekonomi: Pengar kommer aldrig in tillräckligt fort kan det tyckas. Men försök göra upp en budget och slösa inte bort pengar på onödiga inköp så kommer det att bli bättre framöver.
Turnummer: 1-2-4-5-16-25-30

 

❤Ha en härlig och positiv vecka❤

           Kram