1. jul, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 1 juli

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤

 

HARE  (kanin)

 

" Erkänn din betydelse"


OM=    Rent, varmhjärtade harar kommer ursprungligen från Orion. De helar hjärtan med visdom liksom med kärlek.


Varje förnimmande varelse utsänder ljud som skapar Jordens "sång". För närvarande är Jorden disharmonisk. Dock sjunger Lady Gaia sin sanna ton och harar (kaniner) hör detta. En del av Harens själsmission är att lita på dessa toner och ta till sig dess energifält för att få till en harmonisk anslutning. Deras mål är att förmå oss alla att höja oss i älskvärdhet.


Haren har en stor och viktig själsmission. De sprider renhet, tydlighet och glädje vart de går och eftersom de bär på helig geometrisk visdom i sin aura sjunger Änglarna övertoner över dem. Som ett resultat, genom dessa pälsklädda små varelser, sprids änglarnas toner över marken de lever på.


Ärkeängel Sandalphon förstår Sfärens toner vilket är harmoni i skapandet. Genom Haren tonar han och Ärkeängel Gabriel in på "Jordens Sång" med  Sfärens toner för att hålla kvar den 7-dimensionella planen för Jorden.


BUDSKAP=   När du försätter dig i meditation utsänder du en viss melodisk ton. Harens visdom föreslår att du är uppmärksam på dina tankar och handlingar. Se till att vara säker på att de är rena, ljusa och kärleksfulla. Tala, humma eller sjung med intentionen att vara i harmoni med "Jordens Sång". Du ska veta att ditt bidrag hjälper hela Universum att anpassa till gudomlig ordning.


Enhörningar älskar rena, oskyldiga varelser, och om du håller i, eller tänker på en Hare (kanin) kommer en lysande Enhörning att strö ljus och välsignelse över dig.
Du kanske känner att dina ansträngningar är obetydliga i vidden av Universum, men de är uppmärksammade och uppskattade av de Upplysta.Som KRAFTDJUR=  Med en Hare eller Kanin som kraftdjur kommer den att hjälpa dig med att utveckla dina intiutiva förmågor. Du får lättare för att "känna in" vad som är på gång i olika situationer, liksom att välja vilken väg du ska gå. Den hjälper dig också att se och lyssna in naturens vackra växlingar.


I DRÖMMEN=  I de flesta fall symboliserar drömmar om Harar eller Kaniner tecken på lycka och överflöd. Men ibland kan de också betyda att du måste se upp och lita på din magkänsla i någon viss situation.

 

❤Ha en fin vecka och ut o lyssna till naturens egen sång❤
                        Kram