4. jul, 2020

Helgens Orakelkort ...

Idag fick jag en stark ingivelse av att jag skulle lägga in en Drake från mina Orakelkort. En tydlig bild av den gröna Draken kom för mina ögon. När jag sen läste kortet insåg jag att detta är ett viktigt budskap för den tid som vi lever i just nu med all oro och, för många,  oförklarliga händelser som sker världen över.

 

❤❤❤❤❤❤

 

GRÖNA DRAKEN  (5:e dimensionen)

 

Hjälper till att anpassa dig till naturens hemligheter!


Där kan du få svar och vägledning från naturen och anpassa dig till ditt gudomliga väsen.Alla svar finns i naturen och allt vi behöver under vår tid här på jorden kan naturen förse oss med.


Den Femte dimensionens Gröna Drakar berör våra psykiska centra och hjälper oss att tona in på den heliga geometrin i trädets stam, blommans kronblad, snigelns skal och överallt i vår underbara natur. Där finns nycklarna och koderna som låter oss tona in på vårt gudomliga väsen. När vi är helt anpassade till vår fem-dimensionella ritning, blir vi automatiskt fullvärdiga och healade.

Den ljusgröna draken hjälper oss att läsa svaren i naturen. Så om du kan, sitt tyst i naturen, kalla på en grön drake och be den guida dig och finna svaren.


Svaret kan komma till dig medvetet eller omedvetet, så acceptera att något viktigt har aktiverats i dig, vare sig du känner något eller inte. Du kanske känner dig manad att gå till någon speciell plats, om det är så ska du följa den impulsen för den gröna draken guidar dig dit.

Håll ögon och öron öppna för svaret kan komma genom ett träd, en fågel, insekt, djur eller något annat i omgivningen. Din gröna drake kommer att följa med dig och styra dig till svaret du behöver. Detta kräver stor tillit från dig och förståelse för att den gudomliga planen är perfekt.


Kortet föreslår också att du spenderar mer tid ute i naturen. Din gröna drake kommer att vara med dig så acceptera den och låt den beröra dig med sin visdom och stora kunskap. Förvänta dig avslöjanden eller läkning.

 

❤Ha en magisk helg tillsammans med Draken i vår natur❤

                       Kram