5. jul, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-28

Här kommer Horoskopet för perioden 6 juli - 12 juli

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Att hitta rätt balans handlar den här veckan om. Det kan gälla balans mellan jobb och kärlek, jobb och studier mm., eller helt enkelt din inre balans. Ut i naturen och ta in allt det vackra som finns runt omkring eller om du mediterar eller utövar yoga så är det ett bra sätt att hitta balansen i tillvaron.
Jobb: Du arbetar för framtiden, och det du gör nu kan även andra ha glädje av i framtiden. Arbetet kan vara långsiktigt och kräver en hel del tålamod. Men det är det värt i slutändan.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du är intresserad av bör du inte ha för bråttom att inleda ett förhållande inom de närmaste veckorna. Det kan vara så att detta är en övergående förälskelse eller att personen inte menar allvar.
Ekonomi: Dina inkomster och utgifter brukar som regel gå ihop. Nu ser det ut som att dina inkomster kommer att öka även om det blir på lite sikt.
Turnummer: 3-6-7-8-26-28-29

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du har ett tillfredsställande och givande familjeliv och det borde vara stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Dina behov, både materiella och emotionella, är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig. Om du inte känner så är det dags att se dig om och inse hur mycket det finns att vara tacksam över.
Jobb: Känner du att du blivit lurad på jobbet? Kanske fick du inte de arbetsuppgifter du hoppats på. Men ta det med ro, fler och bättre tillfällen kommer.
Kärlek: Det kan nu hända att du nu kommer att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Något kanske har strulat till sig med ekonomin. Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 4-8-14-16-21-22-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär ... ditt hem .. eller i din framtidsplanering. Det finns också tecken på en resa inom kort.
Jobb: Ditt arbete kanske innebär flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften. Försök hitta en bra balans för att undvika stress.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 5-7-16-17-18-22-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
En viktig relation kan nu finnas i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det är också dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant, och att du har möjlighet att genomföra dem.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du verkligen är på rätt spår.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen. Är du singel så trivs du bäst för dig själv just nu.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så verkar det som att det kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 2-6-7-16-20-26-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Har du det kämpigt på jobbet så ska du veta att det inte är ditt fel. Ha lite tålamod så kommer snart allt att kännas bättre. Eller dags för ett nytt arbete.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder kortet att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar vara uppfyllda och allt löser sig om du fortsätter hålla ordentlig koll på slantarna.
Turnummer: 12-14-15-18-25-31-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du är en naturlig rådgivare som lyssnar till människor och erbjuder dem tröstande och vänliga ord som kommer ur dina erfarenheter. Öppna ditt sinne för andras idéer och acceptera dem som är annorlunda än du. Någon som du fullkomligt kan lita på kan ge dig ett förträffligt råd; följ hans eller hennes förslag noggrant. Det kan bli tal om välgörenhetsarbete eller liknande.
Jobb: På jobbet verkar allt fungera bra. Du är omtyckt och gör ett bra arbete.
Kärlek: Du och din partner verkar trivas mycket bra tillsammans och relationen kan nu fördjupas ännu mer.
Ekonomi: Nu kan du kanske förvänta dig en ökning av dina inkomster, kanhända en lönehöjning eller att dina varor blir sålda.
Turnummer: 1-2-3-5-23-32-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Positiva förändringar kan nu komma att inträffa i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig. Om gamla händelser minskar din tillit kommer du nu att se att de faktiskt var positiva för dig. Kan bli en riktigt tursam period nu.
Jobb: Lite osäkerhet kanske du känner i jobbet, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver.
Kärlek: Relationen verkar vara i balans nu och det råder samförstånd mellan er.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 6-9-13-19-24-25-27

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En ny person eller känslomässig situation kommer in i ditt liv. Det kan vara början på en vänskap eller romans eller förnyelse av en från det förflutna. En nuvarande relation kan gå in i en ny fas. Din intuition och psykiska förmågor kan också öka under denna tid. Så lita på din magkänsla i alla situationer, utan att tänka efter för mycket. Du kan få en hel del information från dina drömmar nu, så skriv ner dem medan du kommer ihåg dem.
Jobb: Du kanske håller fast vid ditt arbete och kan inte släppa taget, ständigt förbryllad över att du kommer att förlora det. Försök koppla ifrån alla sådana tankar, din oro kan bli upphov till stress och det som sker det sker ändå och ger dig erfarenheter för framtiden.
Kärlek: Ingen storm i relationer i sikte. Någon ny person kan komma in i ditt liv.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 3-4-13-20-21-25-35

 

Skytten (22/11-21/12):
Nu verkar tiden vara inne då du kan uppnå dina mål. Det har kanske funnits lite motstånd på vägen och det har inte känts som det varit rätt tidpunkt att förverkliga dina drömmar. Men nu finns möjligheten där om du bara känner dig redo så sätt igång. Det kan snart bli dags för att fira att du tog steget.
Jobb: Har du känt oro för ditt arbete, för att bli arbetslös eller inte få de arbetsuppgifter som du vill ha. Då kan du sluta oroa dig för allt kommer att lösas till det bästa för din del.
Kärlek: Det ser ut som att problem i kärleksrelationer nu klaras ut och att du och din partner får ett djupare samförstånd i ert förhållande.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli verklighet. Har du kämpat med att få ordning på inkomster och utgifter finns nu kanske möjlighet att fira eller köpa något till dig själv.
Turnummer: 1-2-8-10-14-15-20

 

Stenbocken (22/12-19/1):
En spännande ny möjlighet kommer i din väg! Omfamna den här nya utmaningen. Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Ha full tilltro till dig själv och blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom! Goda nyheter kan vara på väg nu.
Jobb: Situationen på jobbet är kanske inte så som du vill att det skall vara. Oavsett vad problemet är, har du bestämt dig för att sluta bry dig. Om du funderat över att starta ett nytt projekt, kan det nu vara läge att satsa på det.
Kärlek: Har det varit en tid av problem så kanske du nu väntar på bättre tider. Detta ger dig en möjlighet att tänka igenom din situation ordentligt och se vad du själv kan bidra med för att inte skutan ska välta.
Ekonomi: Det finns risk för att det dyker upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 2-7-9-13-16-21-26

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske är du nu nära slutet av en arbetsuppgift eller vid en vägkorsning, på tröskeln till att göra en viktig förändring. Korten tyder på att det är dags att granska och göra någon form av utvärdering. Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med någon form av examen eller certifiering.
Jobb: Kanske är du lite villrådig angående jobbet. Du är inte riktigt säker på om det här är rätt för dig.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder korten att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Det kanske kan bli en period när ekonomin inte riktigt räcker till det som du tänkt dig. Ha tålamod det kommer att bli bättre.
Turnummer: 1-4-6-18-22-24-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Möjligen är det en situation som inte har lösts på det sätt som du hade hoppats, men du kan försöka igen. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte hederlig. Granska allas motiv, även ditt eget, och gör vad du kan för att främja en acceptabel lösning.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan just nu innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig för tillfället, men bättre tider kommer.
Kärlek: Ditt förhållande verkar nu ha blivit stabilt. Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen kan fördjupas.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 6-8-13-18-19-26-32

 

Ha en jättefin vecka o var rädd om dig❤

                  Kram